S sidi2 New member 22/1/17 #36 ערב טוב לפורום ובמיוחד לך אבישג...... מזמן רציתי לכתוב את מה שכתבת,אך נמנעתי לעשות זאת כדי לא לחטוף ריקושטים. הניתוח מזעזע והשפתיים נוראיות ולא מוצאת בה שום דבר יפה. בעיני הכי טבעית ויפה יחסית זאת עדן ואפילו תאלין יפה מהן. המשך ערב נעים.
ערב טוב לפורום ובמיוחד לך אבישג...... מזמן רציתי לכתוב את מה שכתבת,אך נמנעתי לעשות זאת כדי לא לחטוף ריקושטים. הניתוח מזעזע והשפתיים נוראיות ולא מוצאת בה שום דבר יפה. בעיני הכי טבעית ויפה יחסית זאת עדן ואפילו תאלין יפה מהן. המשך ערב נעים.
א אבישג01 New member 22/1/17 #54 נראה לי שללא הניפוח המזעזע הזה וניתוח האף הכושל הייתה ניראת הרבה יותר טוב. ולגבי עדן, גם בעיניי היא ניראית טוב יותר מכולן שם.
נראה לי שללא הניפוח המזעזע הזה וניתוח האף הכושל הייתה ניראת הרבה יותר טוב. ולגבי עדן, גם בעיניי היא ניראית טוב יותר מכולן שם.
A adip110 New member 22/1/17 #68 ואת הרופא שהעניק לה שפתי קרפיון חובה לתלות השפתיים+ האף הן תוצאה שקשה לעכל.
S Shusha 77 New member 22/1/17 #113 דני יקירי אתה יודע שאהבתי אליך אין סופית גם אוהבת מאוד את מעיין-לא באותה מידה כמובן- אבל יש להכיר בזה שמי שעשה לה את הניתוח הקוסמתי יש לתלות על עץ הכי גבוה שנשאר עומד ברוממה
דני יקירי אתה יודע שאהבתי אליך אין סופית גם אוהבת מאוד את מעיין-לא באותה מידה כמובן- אבל יש להכיר בזה שמי שעשה לה את הניתוח הקוסמתי יש לתלות על עץ הכי גבוה שנשאר עומד ברוממה
ד דני הזמיר 666 Member מנהל 22/1/17 #1 קושקושית..אני לא מבין בדברים האלה... אני חקלאי פשוט... מבין בתפוזים, פומלות ומנדרינות בלבד...
A anatt6 New member 22/1/17 #27 אמנם באיחור אבל לא יכולה שלא לדבר על זה אתמול בלילה המונולוג הקריפי של אביחי היה מבחיל לא מבינה אך אפשר אפילו לחבב אדם כזה , ולא הנכות שלא זה לא תרוץ לשום דבר שכזה בן אדם רעעע.
אמנם באיחור אבל לא יכולה שלא לדבר על זה אתמול בלילה המונולוג הקריפי של אביחי היה מבחיל לא מבינה אך אפשר אפילו לחבב אדם כזה , ולא הנכות שלא זה לא תרוץ לשום דבר שכזה בן אדם רעעע.