מעיין
mimes17 Well-known member 25/2/17 #140 שבוע טוב.. קרה משהו מעניין בשבת? אפשר עידכון? אין לי כח לעבור על כל השירשורים משישי חח
הצודקת11 Well-known member 25/2/17 #184 לא קרה משהו מיוחד,שבת משעממת,ליקוקים והיתחנפויות לקראת ההעמד היה טכס מביך נורא לנשיקה של מעיין ואביחי, עוד הצגה מבישה.
לא קרה משהו מיוחד,שבת משעממת,ליקוקים והיתחנפויות לקראת ההעמד היה טכס מביך נורא לנשיקה של מעיין ואביחי, עוד הצגה מבישה.
J jon החיפאית New member 25/2/17 #190 די משעמם . המעיין הזו מעצבנת מזוייפת וריקה מתוכן מה אביחי מצא בה בדיוק ... לא מבינה ... לא מסתדר לי .
די משעמם . המעיין הזו מעצבנת מזוייפת וריקה מתוכן מה אביחי מצא בה בדיוק ... לא מבינה ... לא מסתדר לי .
ב ברנדי9 New member 25/2/17 #158 שני משחקת אותה עים שם? היא יודעת ששם שנא אותה ואמר שהוא לא רוצה קשר איתה בחוץ. בפעם האחרונה שהיא ניסתה להידחף לשיחה של שם ועדן הם אמרו לה שהיא לא חייבת לדעת הכל. או שהיא חסרת מודעות למה שנוח לה? פשוט מסובבת
שני משחקת אותה עים שם? היא יודעת ששם שנא אותה ואמר שהוא לא רוצה קשר איתה בחוץ. בפעם האחרונה שהיא ניסתה להידחף לשיחה של שם ועדן הם אמרו לה שהיא לא חייבת לדעת הכל. או שהיא חסרת מודעות למה שנוח לה? פשוט מסובבת
צ צופה מהצד 17 New member 25/2/17 #164 דווקא צפיתי בראיון איתו והוא אמר שהוא יהיה בקשר עם עדן, אינדל וכן אפילו עם שני.
ב ברנדי9 New member 25/2/17 #168 אפילו שני? קצת לפני שהוא עזב הוא אמר שהוא יהיה בקשר רק עים עדן ובטח לא עים שני. הוא ועדן ריכלו על שני בימים האחרונים שלו כאילו אין מחר הוא שונא אותה
אפילו שני? קצת לפני שהוא עזב הוא אמר שהוא יהיה בקשר רק עים עדן ובטח לא עים שני. הוא ועדן ריכלו על שני בימים האחרונים שלו כאילו אין מחר הוא שונא אותה
A Acoustic 3 New member 25/2/17 #170 if you ain't runnin' game, שני... if you ain't runnin' game !!!!!!!!!!
B BBI8 New member 25/2/17 #176 בפייסבוק מישהו העלה את השיר הזה בהקשר של שמשון ודלילה לא יכלתי שלא לצחוק בקול
B BBI8 New member 25/2/17 #218 חחחח יכול להיות מצחיק רק מלראות את התגובות בבית שמישהו יקשר אותי עםם זק