ואורלי בתוכנית ושוב אתכם
L Lollipop13 New member 5/6/18 #207 מעניין עם ישראל יקבל "רגליים קרות" עכשיו שהקשר עם מגי לא "ממקום נקי" כמו שחירטט. הדרך נקייה...מתאים לאופיו? יוותר על "בית הנשים" ולשלוש ביום?
מעניין עם ישראל יקבל "רגליים קרות" עכשיו שהקשר עם מגי לא "ממקום נקי" כמו שחירטט. הדרך נקייה...מתאים לאופיו? יוותר על "בית הנשים" ולשלוש ביום?
Maybe Mary Well-known member מנהל 5/6/18 #208 זאת רק אני או מגי משקרת עכשיו בלי למצמץ ?! תקשיבו היא מניפולטיבית ברמות שלא ראיתי באח הגדול... מזעזעת.
זאת רק אני או מגי משקרת עכשיו בלי למצמץ ?! תקשיבו היא מניפולטיבית ברמות שלא ראיתי באח הגדול... מזעזעת.
Maybe Mary Well-known member מנהל 5/6/18 #223 "לא עשיתי עם ישראל כלום" לא קרה כלום היינו כמו אחים,רק הייתה התקרבות של בני אדם ועוד בולשיט שיוצא מהפה שלה
"לא עשיתי עם ישראל כלום" לא קרה כלום היינו כמו אחים,רק הייתה התקרבות של בני אדם ועוד בולשיט שיוצא מהפה שלה
M Molli1 New member 5/6/18 #274 לא זה לא את..זורק מגי שמתמרנת את הסובבים אותה ללא לאות,בכדי שתוכל להדחיק עצמה לדעת..
מ מסקרפונה1 New member 5/6/18 #277 משקרת במצח נחושה היא מאמינה שהיא כל כך טהוררררה...אללי ולירז אומרת אמן על כל משפט שלה עם ארשת של חכמה.. אני מבינה...אמממ...מבינה, אוי...כמה שפכטל...
משקרת במצח נחושה היא מאמינה שהיא כל כך טהוררררה...אללי ולירז אומרת אמן על כל משפט שלה עם ארשת של חכמה.. אני מבינה...אמממ...מבינה, אוי...כמה שפכטל...
O ornass2 New member 5/6/18 #211 מגי - במסע הסברים, עכשיו עם לירז, אולי כדאי שתרכז את כולם בסלון, ותסביר שהיא ישרה כמו פלס, וכך תחוסך מאיתנו לופ של הסברים.
מגי - במסע הסברים, עכשיו עם לירז, אולי כדאי שתרכז את כולם בסלון, ותסביר שהיא ישרה כמו פלס, וכך תחוסך מאיתנו לופ של הסברים.
Psy Bear Well-known member 5/6/18 #213 לירז ומגי אלו שתי הדיירות ששיחה ביניהן היא הכי נוראית ובלתי נסבלת בבית. אין עוד אף זוג שאפשר לעשות בבית ששיחה שלו תהיה בלתי נסבלת כמו של שתי אלו. קטסטרופה.
לירז ומגי אלו שתי הדיירות ששיחה ביניהן היא הכי נוראית ובלתי נסבלת בבית. אין עוד אף זוג שאפשר לעשות בבית ששיחה שלו תהיה בלתי נסבלת כמו של שתי אלו. קטסטרופה.
ד די להפסקות השידור1 New member 5/6/18 #245 ובלשונה של מגי: שתי פיקציות"...שתייהן משתמשות במילים וביטויים "SO CALLED "טרנדיות" ללא שום קשר אחת לשניה.  
ובלשונה של מגי: שתי פיקציות"...שתייהן משתמשות במילים וביטויים "SO CALLED "טרנדיות" ללא שום קשר אחת לשניה.