סוג 1 זה סוכרת נעורים כלומר לא זאת שמתפתחת להרבה עם הגיל
הצודקת11 Well-known member 13/1/20 #26 אוייי זה הרבה יותר גרוע,עם 1 בדרך כלל נולדים או מגלים בגיל קטן,חיבים להזריק, 2 זה בגיל יותר מאוחר עקב אכילה לא נכונה (הרבה פחיממות שזה בעצם סוכרים) וגם תורשה, בדרך כלל מספיק לקחת כדורים ותזונה נכונה.
אוייי זה הרבה יותר גרוע,עם 1 בדרך כלל נולדים או מגלים בגיל קטן,חיבים להזריק, 2 זה בגיל יותר מאוחר עקב אכילה לא נכונה (הרבה פחיממות שזה בעצם סוכרים) וגם תורשה, בדרך כלל מספיק לקחת כדורים ותזונה נכונה.
ג גייל 777 New member 13/1/20 #68 לניר סכרת 1 שתלויה באיסולין. דוקרים לפני ושעתיים אחרי ועוד לביטחון או לפני פעילות גופנית ובלילה לפני השינה .. אלה הבדיקות רק .. הזריקות זה סיפור אחר ..
לניר סכרת 1 שתלויה באיסולין. דוקרים לפני ושעתיים אחרי ועוד לביטחון או לפני פעילות גופנית ובלילה לפני השינה .. אלה הבדיקות רק .. הזריקות זה סיפור אחר ..
י יונתנסקי Well-known member 13/1/20 #55 אין כמו לסכסך. זה מיטיב עם הנשמה אבל קורה לי שאחרי "סכסוך" כזה אני אומרת למי שאיתי: "וואי יש לי מועקה, אולי לא הייתי צריכה לפתוח את הפה"...
אין כמו לסכסך. זה מיטיב עם הנשמה אבל קורה לי שאחרי "סכסוך" כזה אני אומרת למי שאיתי: "וואי יש לי מועקה, אולי לא הייתי צריכה לפתוח את הפה"...
הצודקת11 Well-known member 13/1/20 #31 לפחות העונה הם שרים הרבה שירים של שלמה ארצי ולא עומר אדם ואייל גולן. ניר אוהב שירים בעברית ומכיר הרבה.
לפחות העונה הם שרים הרבה שירים של שלמה ארצי ולא עומר אדם ואייל גולן. ניר אוהב שירים בעברית ומכיר הרבה.
עיניים כחול לבן Well-known member 13/1/20 #32 הנסט העונה מאוייש יותר מבכל עונה יש בו משהו מזמין והדיירים מנצלים אותו.
Q queenjane New member 13/1/20 #33 מה זאת הצנזורה הזאת לא רוצים להראות שאסיף לא דובון אכפת לי ו ולא אוהב רת דיירי הבית במיוחד את יעל?
M MIC83 New member 13/1/20 #36 לפעמים הם מגזימים בצנזורה שלהם, גורמים ליותר מחשבות.. גם אם אינם כאלה בפועל...