מה יעל רוצה?
M moiya1 New member 13/1/20 #104 אבל למה להסתיר את הריב? לשמוע את רונן נואם ומשמים לנו את התח התחת זה סבבה ולשמוע ריב עסיסי מצנזרים לנו? מה הקטע?
אבל למה להסתיר את הריב? לשמוע את רונן נואם ומשמים לנו את התח התחת זה סבבה ולשמוע ריב עסיסי מצנזרים לנו? מה הקטע?
א אזרחית שקופה Well-known member 13/1/20 #92 שום דבר מיוחד. הוא גער באמילי על האופן שבו התנהגה עם יעל.
N nicknick28 New member 13/1/20 #100 בתקציב הבא שיזמינו לליאור קצת וויד הבן אדם צריך להירגעעעע מה נסגר עם כל ההתפרצויות האלה
מ מורבידי New member 13/1/20 #116 כן. קלטנו כבר שהוא נוטה להתפרצויות. אבל גם רונן, עט על זה עם ההצגות שלו. איפ, רונן :/ ואדם גם מטפס על העגלה הזו ,כמובן .
כן. קלטנו כבר שהוא נוטה להתפרצויות. אבל גם רונן, עט על זה עם ההצגות שלו. איפ, רונן :/ ואדם גם מטפס על העגלה הזו ,כמובן .
נטה אונה Well-known member 13/1/20 #158 עלית על זה הוא כבר זרק שהוא סטלן במספר הזדמנויות יש לו התפרצוית של בחור שלא עישן כבר שבועיים  
הצודקת11 Well-known member 13/1/20 #101 אמלי הרעה חיממה השבוע את "המשפחה" על יעל,אמלי לא רוצה את יעל בכלל במטבח, אתמול כתבתי שאמלי רעה וערמומית.
אמלי הרעה חיממה השבוע את "המשפחה" על יעל,אמלי לא רוצה את יעל בכלל במטבח, אתמול כתבתי שאמלי רעה וערמומית.
א אזרחית שקופה Well-known member 13/1/20 #109 לדעתי ליאור לא רחוק מלקחת ציפרלקס. מעניין אם גם בחיים בחוץ הוא מתנהל ככה. הוא חומד של בחור והוא אומר את כל הדברים הנכונים אך הדרך עומדת לו לרועץ.
לדעתי ליאור לא רחוק מלקחת ציפרלקס. מעניין אם גם בחיים בחוץ הוא מתנהל ככה. הוא חומד של בחור והוא אומר את כל הדברים הנכונים אך הדרך עומדת לו לרועץ.
הצודקת11 Well-known member 13/1/20 #111 זה ברור שיעל השבוע תועמד ואני מאוד מקווה שתישאר ואחד "מהמשפחה" יעזוב, שיתפוצצו. למרות שהיא לא מעניינת אותי בתוכנית, אבל יעל אשה טובה, לא מזיקה לאף אחד, תפסו קורבן .
זה ברור שיעל השבוע תועמד ואני מאוד מקווה שתישאר ואחד "מהמשפחה" יעזוב, שיתפוצצו. למרות שהיא לא מעניינת אותי בתוכנית, אבל יעל אשה טובה, לא מזיקה לאף אחד, תפסו קורבן .
Q queenjane New member 13/1/20 #115 יעל צריכה להישאר רק כדי לאזן את יחסי הכוחות רונן או אמילי צר צריכים לעוף כדי שנראה דרמה והיסטריה בחוברה הזאת ואז יצא משהו ותהיה עלילה
יעל צריכה להישאר רק כדי לאזן את יחסי הכוחות רונן או אמילי צר צריכים לעוף כדי שנראה דרמה והיסטריה בחוברה הזאת ואז יצא משהו ותהיה עלילה