תומר, אליאב, ישראל, אביבית, סימה/מירב.
R ronsil New member 17/7/18 #93 על בטוח שרוליק ותומר ה2 האחרונים..השאר מתחלפים מידי שבוע אולי אביבית קיבלה הבטחה שתהיה פיינליסטית, אולי
על בטוח שרוליק ותומר ה2 האחרונים..השאר מתחלפים מידי שבוע אולי אביבית קיבלה הבטחה שתהיה פיינליסטית, אולי
M MERI16 New member 17/7/18 #94 אליאב,ישראל,תומר,מירב,סימה סימה לא בטוח.לצערי.אולי מריה או רועי במקום. אליאב וישראל שלחו סופר נני אביבית. מה נעשה.
אליאב,ישראל,תומר,מירב,סימה סימה לא בטוח.לצערי.אולי מריה או רועי במקום. אליאב וישראל שלחו סופר נני אביבית. מה נעשה.
N NadavAL1 New member 17/7/18 #115 והדירוג הסופי שאני חושב שיהיה 1.ישראל 2.אליאב 3.תומר 4.מריה 5.מירב   אני בעד תומר העונה אבל די שקוף שההפקה מכוונת לישראל הזוכה.
והדירוג הסופי שאני חושב שיהיה 1.ישראל 2.אליאב 3.תומר 4.מריה 5.מירב   אני בעד תומר העונה אבל די שקוף שההפקה מכוונת לישראל הזוכה.
מ מילימק New member 17/7/18 #111 כל עוד סימה ותומר בגמר.... לא אכפת לי מי יצטרף... בטוח שישראל בגמר... וכנראה גם אביבית ואליאב.......
ש שלדג כפיר New member 17/7/18 #92 אתם לא חושבים שהגיע הזמן להדחות כפולות?! של כל הבית? אפילו כמה כאלה, לא רק אחת!
ל לואיזה77 New member 17/7/18 #108 אלי אמר לאליאב ש % 90 הוא הולך הוא מחכה לכמה תשובות לפני שיחליט סופית. אחר כך הוסיף : מצד אחד אני רוצה להישאר כדי לשתף את כולם במה שקרה.
אלי אמר לאליאב ש % 90 הוא הולך הוא מחכה לכמה תשובות לפני שיחליט סופית. אחר כך הוסיף : מצד אחד אני רוצה להישאר כדי לשתף את כולם במה שקרה.
K koko911 New member 17/7/18 #109 מסכנה חולצת "ברלין" של הטווס הבריון והמשעמם ישראל. היא קיוותה לחופשה ארוכה ונעימה בארון (אחרי שהגיעה מזוודת בגדים חדשה) אבל לצערה הרב הוא חזר לחרוש עליה נון סטופ.
מסכנה חולצת "ברלין" של הטווס הבריון והמשעמם ישראל. היא קיוותה לחופשה ארוכה ונעימה בארון (אחרי שהגיעה מזוודת בגדים חדשה) אבל לצערה הרב הוא חזר לחרוש עליה נון סטופ.