אשכרה ככה זה לא אמיתי ממש הפקה חולה בראש דפוקיםםםםםםםםם
א אבישג59 New member 20/6/18 #127 ישראל - מאז השיחה עם עומרי, בורח למגי מידי פעם ועאלק יושב עם כולם,בלעדיה. פחחח עולב איך הוא ירד לי מהעיניים.
ישראל - מאז השיחה עם עומרי, בורח למגי מידי פעם ועאלק יושב עם כולם,בלעדיה. פחחח עולב איך הוא ירד לי מהעיניים.
M MIC83 New member 20/6/18 #136 הוא תמיד היה יושב עם כולם בלעדיה והיא הייתה נדבקת..... לכן קוראים לה דבק
M MIC83 New member 20/6/18 #170 כמו אלו שאומרים... ״איףףף כמה אני מאוכזבת מבנט, נשבעת לעולם לא אצביע לו, זהו נגמר״   ואז מסתבר שאתה בכלל חבר במפלגת מרצ...
כמו אלו שאומרים... ״איףףף כמה אני מאוכזבת מבנט, נשבעת לעולם לא אצביע לו, זהו נגמר״   ואז מסתבר שאתה בכלל חבר במפלגת מרצ...
א אבישג59 New member 20/6/18 #193 לא היה פייבוריט שלי..חשבתי שהוא נחמד, ילד יפה לא ראיתי מעבר.. וגם אחרי שתמי יצאה הייתי סבבה עם זה שהוא יהיה הזוכה. עד שנדבק לעלוקה, ובזכותה נחשפנו לצדדים המכוערים שבו ויש בו ברוך השם...
לא היה פייבוריט שלי..חשבתי שהוא נחמד, ילד יפה לא ראיתי מעבר.. וגם אחרי שתמי יצאה הייתי סבבה עם זה שהוא יהיה הזוכה. עד שנדבק לעלוקה, ובזכותה נחשפנו לצדדים המכוערים שבו ויש בו ברוך השם...
G ghmain New member 20/6/18 #155 לרגע חשבתי שישראל מצא פיסלון חסינות ויחסוף אותו לפני ההדחה של מגי...
A ashly78 New member 20/6/18 #150 עוד ערוץ לייב באיכות לחברי הפורום היקרים https://www.youtube.com/watch?v=9RoP-csZPU4
א אבישג59 New member 20/6/18 #152 אז הבנתי שהם נשארים עד מוצש באסה...חשבתי שהם הולכים היום. כן, מעדיפה את השעמום שהיה לפני שבאו מאשר לראות את המאוסים האלה.. יאללה , לכו הבייתה.
אז הבנתי שהם נשארים עד מוצש באסה...חשבתי שהם הולכים היום. כן, מעדיפה את השעמום שהיה לפני שבאו מאשר לראות את המאוסים האלה.. יאללה , לכו הבייתה.
ב ברבור129 New member 20/6/18 #175 אולי יתנו לאחד הדיירים את צמיד הכוח הכפול כמו בהישרדות והקול שלו יחשב כמו 2 אנשים ....אם כבר כל היום מדברים על התוכנית הישרדות
אולי יתנו לאחד הדיירים את צמיד הכוח הכפול כמו בהישרדות והקול שלו יחשב כמו 2 אנשים ....אם כבר כל היום מדברים על התוכנית הישרדות