שרשור ערב
היום ה31 ב

אלזה4

Well-known member
כל התשובות נכונות! אגבף עכשיו עכשיו תמי התלוננה בפני מריה

שישראל לא מתייחס אליה

אלזה4

Well-known member
מעניין שכתבתי פה שהאשכנזים מנהלים את המדינה אף אחד לא

האשים אותי בגזענות...
קחו בקלות
צוחקים

סטילהוק

New member
כי תמי הקלפטע לא הטיפוס שלו וגם אם חד-הורית

וזה הדבר האחרון שישראל צריך. לעומתה, מגי גם צעירה, גם יפה, גם חכמה גם רווקה חופשיה.

סטילהוק

New member
את באמת לא יודעת למה? בגללכם, באתם לקלל ויצאתם מברכים

תמשיכו ככה ובסוף היא גם תזכה. כבר אמרתי ואני חוזר ואומר מי שמגזים עם הפייבוריט שלו בסוף זה יחזור לו כמו בומרנג. בדיוק כמו שהזהרתי שיהיה ואכן היה עם שי חי וצועקיו שהביאו אותו לקצה ולהדחתו מהבית.

קורל777

Well-known member
באמת אתמול בדיוק אמרתי לילדים שלי

שאני אגיע מאוחר, כי יש לי משהו מאוד חשוב לעשות, בדיוק קבעתי לצעוק ולקלל בגבעה חחחחחחחחח

some1here4

New member
אני רוצה להאמין ומאמינה שמריה לא תתן לה לסובב אותה

אם תנסה.. כי מודה שחשבתי על זה גם

קורל777

Well-known member
מה שלא הבנתי זה למה

מגי קיבלה את ישראל, סירסה אותו לגמרי, כל הבית די סוגד לה, עד לפה הכל מושלם.
למה תמיד כשאני רואה אותה הרגליים שלה רועדות בעצבנות, בעיניים רואים מתח, היא תזזיתית ומשהו שם מאוד עצבני, את גם יפה וגם כל הבית סביבך, כולל אהוב ליבך, אז למה את לא בעננים?

moiya1

New member
קורל, את יודעת כמה קשה זה להיות בשליטה מלאה כל הזמן, כל רגע?

הבחורה פריק קונטרול. לא פלא שהיא קפיץ לא רגוע. הראש שלה עובד שעות נוספות...

בדיוק, הראש שלה עובד נון סטופ ולא נח לרגע...

לכן אני לא יכולה להתחבר אליה. נכון שהיא יפה, קטנה כזאת וקומפקטית ואמורה להיכנס לכולנו ללב, אבל התוצאה בפועל היא אחרת לגמרי. היא מעוררת בי אנטגוניזם מוחלט, כזה שאני אפילו לא יכולה להסביר לעצמי למה. באמת נורא רציתי לחבב אותה או לגלות כלפיה סוג של אמפטיה, אבל אני פשוט לא מסוגלת. לא הייתי רוצה להגדיר אותה כדמות הרעה בסיפור הזה, אבל בהחלט כאחות החורגת של סינדרלה שבמקרה זה היא תמי. תמי לא יפהפיה אבל יש בפניה את התום של פעם. לגמרי סינדרלה. מירב גם כן האחות החורגת והמרשעת יותר ואם נחפש את האימא החורגת, אז אני חושבת שאפשר להלביש את התפקיד על אורלי.
מריה בתפקיד הפיה הטובה

יש שם אחד שהכתיר את עצמו כנסיך

והוא ישראל,
אבל הוא החליט משום מה להלביש את הנעל על האחות החורגת

lemonlyman

New member
אבל אני אגיד לך משהו

ישראל לא הגדיר את עצמו בנסיך. פה את קצת טועה
הוא הכי לא נסיך בעיניי עצמו
הוא כל הזמן אומר כמה הוא לא מוכן לזוגיות אמיתית
שהוא מפחד מזה. שאין לו מה לתת שם כרגע
שהחיים שלו בבלגן תמידי
העבר שלו רודף אותו (למשל כשסיפר לתמי שהוא היה מכור לסמים קשים ובגמילה הוא ממש נבהל מעצמו)
שהוא עשה כמה וכמה דברים מפוקפקים בחייו
ושהוא בסה"כ ברמן שחי בדירה שכורה עובד ב 3 עבודות ומדלג מבחורה לבחורה בלי גב משפחתי כלשהו
ומאמין ביחסים פתוחים
ומעשן כל היום
והעיד שעבד בכמה עבודות לא נורמטיביות
ואת כל זה הוא לא הסתיר... שם ככה על השולחן בפני כל הנסיכות והסינדרלות והאחיות החורגות....

יכול להיות...

לא שמעתי את כל הסיפורים שלו על עצמו ומאוד ייתכן שהוא לא רואה את עצמו כנסיך לפי איך שאת רואה אותו ומבינה אותו, אבל אני בפועל רואה את ההתנהלות שלו והיא לגמרי (לעניות דעתי) התנהלות של נסיך הבית. הוא לא סופר אף אחד מהגברים בבית ומקיף את עצמו בכמה בנות. עד עכשיו, לפני שמגי סגרה עליו את המלתעות, אני ראיתי אותו כל פעם עם שתי בנות לפחות, אחת מכל צד... אז לא יודעת איך הוא מגדיר את עצמו, אני יודעת רק מה שאני רואה בעיניי ואיך שהתנהלותו מתפרשת בעיני.

אבישג59

New member
כל הבית סוגד לה...

בא לי להקיא איך לאף אחד שם אין מה לומר
על מה שהם רואים לנגד עיניהם.
חבורה של סמרטוטים.

למעלה