האח הנוכחי הולך בעקבותיו של זק שקידם דמויות כאלה
רק שאצל זק אלה היו דמויות הרבה פחות שנויות במחלוקת.
לא היה בהם משהו מחשיד או מעורר תהייה אם מדובר במשחק או אמת.
לא מכיר את האחרים של עונות קודמות, אבל לפחות חמימו, עם כל זה שהיה מעט שונה בחשיבה שלו מאחרים, היה עדיין בחור שנון ובוגר כשצריך וידע מה קורה בבית וכן היה חלק ממנו.
אליאב לא עונה לשום קריטריון של בחור כזה.
אין לי בעיה עם אנשים פשוטים וטובים, אבל אליאב לא מעורר בי את הכיף הזה.
בחור שכל כולו עסוק בשיער, בגוף, ברגליים ובתחת שלו, פחות עושה עליי רושם כשהוא בוכה מרוב אהבה למשפחה שלו.
ההפך - זה רק מעורר בי עוד יותר סלידה ממנו, כי הוא מגלה צדדים אגואיסטיים מאד כשזה נוגע להתחשבות באחר.
חמימו גם התגעגע למשפחה שלו ולמשי, והוא לא הפגין אובר אמוציות לגבי זה, אבל היה רגיש ומתון מאד, וזה שבה לב, כי זה היה אמין, זה הרגיש שהבן אדם רוצה גם להתקדם במשחק, וגם מאד מתגעגע.
אני בספק שיורם היה מלהק אחד כמו אליאב. בספק מאד.
רק שאצל זק אלה היו דמויות הרבה פחות שנויות במחלוקת.
לא היה בהם משהו מחשיד או מעורר תהייה אם מדובר במשחק או אמת.
לא מכיר את האחרים של עונות קודמות, אבל לפחות חמימו, עם כל זה שהיה מעט שונה בחשיבה שלו מאחרים, היה עדיין בחור שנון ובוגר כשצריך וידע מה קורה בבית וכן היה חלק ממנו.
אליאב לא עונה לשום קריטריון של בחור כזה.
אין לי בעיה עם אנשים פשוטים וטובים, אבל אליאב לא מעורר בי את הכיף הזה.
בחור שכל כולו עסוק בשיער, בגוף, ברגליים ובתחת שלו, פחות עושה עליי רושם כשהוא בוכה מרוב אהבה למשפחה שלו.
ההפך - זה רק מעורר בי עוד יותר סלידה ממנו, כי הוא מגלה צדדים אגואיסטיים מאד כשזה נוגע להתחשבות באחר.
חמימו גם התגעגע למשפחה שלו ולמשי, והוא לא הפגין אובר אמוציות לגבי זה, אבל היה רגיש ומתון מאד, וזה שבה לב, כי זה היה אמין, זה הרגיש שהבן אדם רוצה גם להתקדם במשחק, וגם מאד מתגעגע.
אני בספק שיורם היה מלהק אחד כמו אליאב. בספק מאד.