סימה מבודדת את עצמה ויורקת מנטרות וסיסמאות שאותן
היא סותרת תמיד אבל אנדים הולכים דבי אחרי צעקות האמת שלי האמת שלי. כל אחד שצועק הוא אמיתי. כל אחד שמוכן להיות לבד ושמוכן להקריב עצמו ולסבול יהיה פה יקיר הפורום.
הילידה, היחידה באמת שבודדה ועברה התעללות היא לינור שפר מהעונה של טל ואלדד.
סימה היא זאת שניסתה לעדות עליהום וחרם על לירז, על מגי. זאת שהשמיצה, ריכלה, הלעיגה.
אף אחד לא רואה את האמת, כולם שבויים במילים שלה. מהבוקר המצלמה אחריה. המצלמה לועגת לאיך שהיא מיוסרת, אועי אומר לה מה שלומך והיא עונה בפאתוס הכל טוב כפרה עליך חיים שלי. בטון מיוסר ועגום. לרועי!! מתי היא דיברה אליו ככה העונה? מתי? היא שרה לעצמה, מתפללת ומברכת את השם שכולם ישמעו, מתחבאת אחרי התנך המגן האנושי שלה. יושבת בריחוק מכולם ומסתכלת במבט נוגה ואומלל. אבל מה הם לא ישברו אותה. הרי ככה לימדו בקורס למשחק במיאמי שהלכה אליו בשמן שהיה לה דמן פנוי כעקרת בית משועממת שמחפשת תעסוקה במיאמי.
כל הבעה, כל מילה וכל מבט משוחק אצלה. ובגלל זה המצלמה עוקבת אחריה. לא כהזדהות, לא כדמות מרתקת אלא אחר נסיונות השכנוע והעמדת הפנים שלה. בזמנו עשו זאת גם לאור. המצלמה רדפה אותה בכל מקום כמראה. הנה מצלמה תתפללי, תשירי, תתייסרי ובעיקר תשכנעי. אותי לא גם אם את רוב או כל הפורום כן. אנשים מחפשים חוזק אצל מישהי שאומרת שהיא הושתקה כל חייה . פרדוקס.