שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

nor2222

New member
למה צריך להגיע לאלימות מילולית ופיזית בתכניות פתוחות שכאלה?

מי מפקח על הנעשה ועל הנזק העתידי??????

גרינקו1

New member
אם אלי תקף את סימה ולפי הדיבורים של הדיירים

אכן היה אלימות
בעלה של סימה צריך להגיש תלונה במשטרה
ולהוציא לו צו עיכוב יציאה מהארץ
גם ההפקה תקבל תביעה גדולה ובצו של שופט הם יהיו חייבים
להראות את הצילומים

רץ לעבר סימה,וסימה לא רדפה אחרי אביבית,עמדה מעליה באופן...

מאיים? אז בגלל שהיא אישה זה לא "אלים"?
&nbsp
הגיע הזמן שבעלה של סימה יחזור לארץ ויתן קצת קול. אחרי כל מה שהיא מספרת "אף אחד לא ישתיק אותי יותר" "40 שנה אני שותקת", "נמאס לי להיות כנועה" הייתי שמח לראות מי עומד מאחורי המשפטים המפוצצים הללו....

נכון? משהו לא מסתדר עם הדיבורים עליו ועל כמה הוא נפלא ואז על

כמה אסור להיות תלויה בגבר כלכלית וכמה מדכאים ומשתיקים אותה,
כולל הדגמות למה שנראה כמו תקיפה פיזית (40 שנה).
לא מסתדר לי הסיפור הזה.
יותר מדי סתירות או הגזמות או שהוא באמת איום ונורא... או שהוא נפלא?
ואם איום ונורא, למה נשארת אתו? בגלל רמת החיים? האם משהו אחר?
איפה ההעצמה הנשית?
לא ברור.

רואים שהיא לא מאושרת,היא הודתה גם במשחק האמת וחובה בפני מריה

למראית עין יש לה הכל-בעל מוצלח,ילדים נהדרים,מגורים בשכונת יוקרה כאן בארץ וגם במיאמי,רווחה כלכלית גדולה. בריאות ברוך השם הכל אמור להיות נהדר.

ועדיין הרבה עצב בעיניים,והרבה מאוד רצון להשתחרר ממשהו,מישהו.

ישראל ענה לה יפה בויכוח האחרון שלהם,אחרי שצווחה שוב בפעם ה10 ,תנו לי לדבר נגמרו הימים שלא אדבר. ענה לה" מי לא נותן לך לדבר מי? "

שתקה,כמה שניות ואז צווחה שוב לא עניינך ואל תכנס לי לפרטיות. י ש דברים שם בהחלט לא ברורים,כי קשה לי להאמין שהיא עוד שקועה בנישואין ה1,מה גם שאמרה אם אינני טועה שהגרוש שלה עובד אצל בעלה.

נכון. הרמיזות שלה לא עושות טוב לא לבעלה הנוכחי ולא לקודם.

אני לא יכולה, שלא לחשוב ששניהם (בכ"ז 40 שנה) מדכאים/דיכאו אותה נורא, משתיקים ואולי אפילו מעבר לכך.
זה המסר, שיוצא ממנה שוב ושוב.
אם היא מדוכאת כך, למה היא נשארת ומדוע היא באה לאביבית בטענות?
אולי דווקא, כי אביבית עושה מגברים סמרטוטים וסימה מרגישה סמרטוט, בגלל גברים?

אם הייתי המשפחה הייתי מגישה תלונה במשטרה נגד האח עצמו

תלונה כזו היתה מחייבת אותם לחשוף את כל החומר המצולם.
לא מבינה את אדישות המשפחות.

אין מה להקיא היא בסך הכל ילדה ומשעמם לה

ואדל בסך הכל פחות או יותר בגילה,
ואין לה עם מי לדבר כי הבנים כולם בוקים ומשעממים
אז היא מחפשת חברותא כמו שאומרים.
סימה ומירב עסוקות בדיני נפשות משל עצמן,
מריה עסוקה עם רועי רוב הזמן
ובאמת שמשעמם לה. אני יכולה להבין אותה
גם אם היא לא הקאפ אוף תה שלי.

אינני מאמין למילה אחת שיצאה מפיה של סימה בנאום המצלמות שלה..

רגע לפני ארוחת שבת.

הזמן המתקרב להדחה ,עושה את אותותיו על מירב וסימה,הן משקשקות למרות שאין להן כרגע סיבה נראית לעין לשקשק. הרי ברור לכל שרוב הסיכויים שאחד מהחדשים יעזוב אם עדיפות גבוהה לאלי.

עדיין בתוך תוכן הן יודעות "שיצאו לא טוב בפרק האחרון". לכן הזגזוג של מירב שפתאום התחילה לדבר עם אביבית,ובעצם מפילה את כל התיק על סימה,זו חברה?

כל הדיבורי פקה פקה של מירב עם לירון,אליאב,סימה על ערך החברות נזרקו לפח במחי פה אחד.

כולנו יודעים שמירב לא יצאה לקרב נגד אביבית בגלל סימה בלבד ,זה היה הקטליזטור אבל הגיצים כבר היו לפני עם קנאה תהומית בפוקוס שאביבית לוקחת ממנה ,קנאה במוקדי השליטה שהיא מאבדת-הגברים,המטבח החשיבה האסטרטגית על מקומה בחמישית הגמר.. אבל היי אני וסימה על הגרדום,בואו נעשה את הדבר הקל ביותר ונשליך את סימה.

סימה יצאה מתוסרטת,משוחקת,ובעיקר נבוכה מעצמה בנאום הילדותי שלה,מה היא בעצם אמרה,אני לא מתנצלת באמת בפני אביבית על הלינ'ץ הברוטלי שעשיתי בה מילולית אלא על האופן שבה עדשת המצלמה קלטה אותי עכשו הכדור אצלכם הדיירים,או שתקבלו אותי למדורת השבט או שאצטייר בחוץ כאחת שמבודדים אותה חברתית בכל מקרה זה WIN WIN .

כמות הצביעות,הקנאה,האסטרטגיה,הנוכלות,הזגזגנות שיש במירב פחות בסימה מחליאה אותי.גודש בגרון יש לי ממנה כבר,וגם לא עוזר הקטנות שאני תופס אצלה,כמו שהשתיקה את מריה "שהעזה" להגיד לה שהיא מדברת בקול רם,או הגנגסטריות שהיא מפעילה מול ישראל,או הפטרוניות של אחת שילדה את אליאב.

הגיע הזמן חברים וחברות לבחור בטוב של הבית,בשמחה של הבית ,אביבית ואדל ולא ביגון הקודר,בחרושת המזימות של מירב וסימה.

תנו לנו להנות מהמעט שנשאר מהעונה הזאת.

לאביבית אני מוסר את מדהימה אותי בטוב לב שלך,בנתינה שלך לכולם/ן למרות הסכינים בגב,באותנטיות שאת מביאה לבית,לא משנה מה המראה החיצוני שלך משדר,את כל כולך לב גדול בפנים.אני רואה מעבר למסיכה של החיצוניות ומה שאני רואה אני מאוד אוהב.

מלכה אמיתית. חלומו של כל גבר אמיתי. מה שחסר לאביבית הוא רק הייעוד של כל אישה והוא לידה. האישה חידה היא והפתרון לה הוא רק בעצמה בהענקת החיים שהיא מסוגלת להביא,ברגע שאביבית תביא לעולם המשכיות היא תהיה אביבית אחרת לגמרי.

אביבית בר זוהר וכל השאר ניצבים בעלילה שלה כך אני מרגיש.

.

אם סימה היתה אישה אמיתית ולא שחקנית,היתה ניגשת לאביבית ומתנצלת פומבית.יצאה קטנה,גאוותנית,ופחדנית.לפחות היתה מחכה לאחר ההדחה ביום ראשון,כדי למנוע דיבורים על שיקולי משחק.

בדיוק. ניצלה את המעמד לחזק עצמה "עומדת מאחורי דברי" "אני

לא אתן שיעשו לי כך וכך"
&nbsp
שיאיימו עלי
מי איים עליך? אף אחד/ת !
&nbsp
צריך להעיף את סימה. איך?
לחזק את החלשים.
&nbsp
להצביע לאביבית / אלי / מושיקו
או לתת לכל אחד 3 קולות ולאביבית 4
יש10?
3 מושיקו
3 אלי
4 לאביבית
&nbsp
כל יום ככה
&nbsp
כי הקרב שסימה תודח הוא בינה לבין מושיקו או אלי
רוב הסיכוים אם זאת לא סימה זה מושיקו

לצערי כל הרמזים מובילים להדחתו של אלי.מושיקו חזק עם ציבור...

שתומך בו ללא סיבה רלוונטית לתכנית שהוא נמצא בה.אלא רק בשם אידיאולוגיה שלא קשורה לתכנית בידור/ראלטי.
&nbsp
אביבית ומירב יצלחו את ההדחה הזו בקלות.
&nbsp
סימה להערכתי גם תשרוד אלא אם כן ההפקה רוצה מסיבה כלשהי להפטר ממנה,מה שלא יהיה מובן לי כי הפוטנצייאל לפיצוצים עתידים עם אביבית מתאים להם כמו כפפה ליד ולעלילה החדשה של "המחנאות" שהם רוצים לבנות.
&nbsp
לכן נשאר אלי שהוא החוליה החלשה.

לפחות יש מישהו שרואה את זה שסימה צריכה ללכת, כמוני

חשבתי אני יחידי פה
כתבתי, ורוב המגיבים ישר "כן כן תמשיך לחלום, רק סימה בלה בלה בלה"
&nbsp
מסכנה אביבית
אישה טובה. לא רעה
לא עושה כלום מרועה
מה קרה סימה, נכנסה מישהי שאת מתה להיות כמוהה
פתאום את מקנאה? מדליקה מבערים? איכסה
&nbsp
כל הכבוד לך שזיהית את זה בה, אנחנו בודדים פה
אבל בקטנה רוצה לחזק את עצמך תגיד שכמה שמודחים קרוב לגמר, כואב יותר
ככה אני אומר עם מריה :)
&nbsp
תודח כמה שיותר קרוב לגמר, תתבאס יותר
כי החכמה זה להבין "אה אני כבר לא אקח תמיליון, אז אולי אני אצא אפילו לבד? למה לא? פרסום כבר הרווחתי, למה לשרוד לסבול? מה בגלל המשכורת שאני מקבל שם כל יום? אבל זה שווה את זה?"
&nbsp
אז מריה
סימה
לא תודחו בקרוב?
תודחו לפני הגמר, רגע מהניצחון זה כואב יותר

למעלה