אינני מאמין למילה אחת שיצאה מפיה של סימה בנאום המצלמות שלה..
רגע לפני ארוחת שבת.
הזמן המתקרב להדחה ,עושה את אותותיו על מירב וסימה,הן משקשקות למרות שאין להן כרגע סיבה נראית לעין לשקשק. הרי ברור לכל שרוב הסיכויים שאחד מהחדשים יעזוב אם עדיפות גבוהה לאלי.
עדיין בתוך תוכן הן יודעות "שיצאו לא טוב בפרק האחרון". לכן הזגזוג של מירב שפתאום התחילה לדבר עם אביבית,ובעצם מפילה את כל התיק על סימה,זו חברה?
כל הדיבורי פקה פקה של מירב עם לירון,אליאב,סימה על ערך החברות נזרקו לפח במחי פה אחד.
כולנו יודעים שמירב לא יצאה לקרב נגד אביבית בגלל סימה בלבד ,זה היה הקטליזטור אבל הגיצים כבר היו לפני עם קנאה תהומית בפוקוס שאביבית לוקחת ממנה ,קנאה במוקדי השליטה שהיא מאבדת-הגברים,המטבח החשיבה האסטרטגית על מקומה בחמישית הגמר.. אבל היי אני וסימה על הגרדום,בואו נעשה את הדבר הקל ביותר ונשליך את סימה.
סימה יצאה מתוסרטת,משוחקת,ובעיקר נבוכה מעצמה בנאום הילדותי שלה,מה היא בעצם אמרה,אני לא מתנצלת באמת בפני אביבית על הלינ'ץ הברוטלי שעשיתי בה מילולית אלא על האופן שבה עדשת המצלמה קלטה אותי עכשו הכדור אצלכם הדיירים,או שתקבלו אותי למדורת השבט או שאצטייר בחוץ כאחת שמבודדים אותה חברתית בכל מקרה זה WIN WIN .
כמות הצביעות,הקנאה,האסטרטגיה,הנוכלות,הזגזגנות שיש במירב פחות בסימה מחליאה אותי.גודש בגרון יש לי ממנה כבר,וגם לא עוזר הקטנות שאני תופס אצלה,כמו שהשתיקה את מריה "שהעזה" להגיד לה שהיא מדברת בקול רם,או הגנגסטריות שהיא מפעילה מול ישראל,או הפטרוניות של אחת שילדה את אליאב.
הגיע הזמן חברים וחברות לבחור בטוב של הבית,בשמחה של הבית ,אביבית ואדל ולא ביגון הקודר,בחרושת המזימות של מירב וסימה.
תנו לנו להנות מהמעט שנשאר מהעונה הזאת.
לאביבית אני מוסר את מדהימה אותי בטוב לב שלך,בנתינה שלך לכולם/ן למרות הסכינים בגב,באותנטיות שאת מביאה לבית,לא משנה מה המראה החיצוני שלך משדר,את כל כולך לב גדול בפנים.אני רואה מעבר למסיכה של החיצוניות ומה שאני רואה אני מאוד אוהב.
מלכה אמיתית. חלומו של כל גבר אמיתי. מה שחסר לאביבית הוא רק הייעוד של כל אישה והוא לידה. האישה חידה היא והפתרון לה הוא רק בעצמה בהענקת החיים שהיא מסוגלת להביא,ברגע שאביבית תביא לעולם המשכיות היא תהיה אביבית אחרת לגמרי.
אביבית בר זוהר וכל השאר ניצבים בעלילה שלה כך אני מרגיש.
.
אם סימה היתה אישה אמיתית ולא שחקנית,היתה ניגשת לאביבית ומתנצלת פומבית.יצאה קטנה,גאוותנית,ופחדנית.לפחות היתה מחכה לאחר ההדחה ביום ראשון,כדי למנוע דיבורים על שיקולי משחק.