שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

zinioz

New member
שרול הג'ינס שלך ספוג בזיעת מבושים אחרי האימון, תחליף אותו!!!

בבקשה, שלא תתפתח לך שפשפת. לזוכה שלכם יש הגיינה של הומלס, והניחוח - ללא תחרות!

יונתנסקי

Well-known member
מנזר ישן אחד באיטליה, הגיע זמנו לשיפוצים והתחדשות.

הזמין ראש המנזר את מיטב האדריכלים כדי לקבל תכניות מתאימות.
אחרי מיונים של האדריכלים ותכניותיהם, התיישב אבי המנזר עם התכנית הנבחרת ועם בעליה לדון בפרטים ובעלויות.
פתאום אומר אבי המנזר לאדריכל:
"אדוני, ראיתי אולם התכנסות נפלא, הקשתות מרשימות, המטבח מספק את צרכינו הצנועים, פינות תפילה נאות בשפע, ואף גומחות השינה של הנזירים הולמות, אבל היכן השירותים????? בכל המבנה הנהדר הזה לא ראיתי חדר שירותים ! "

"חדרי שירותים", תהה האדריכל ?
"הייתי בטוח שמלאכים אינם נזקקים לשירותים"

ומה ישראל ?
?

יונתנסקי

Well-known member
אז את אומרת שהיו צריכים בכ"ז לתכנן שירותים.

אבל נראה לך שאחת כמו אביבית היה הופכת להיות מדרי (דרות) המנזר,
או שהיא רק המוזה...."עלֵי עשור ועלי נֶבֶל"

פלג ק

New member
גיברת יונתנסקי, רק שתדעי שאני משתדלת לא לפספס את מה שאת

כותבת, כי:
א. אני אוהבת את כתיבתך התמציתית והחריפה. (כן, ניכר שאת בוררת את המילים בפינצטה ובוחרת את אלה שמגלמות בתוכן מילים מילים למכביר..)
&nbsp
ב. גם אם לא תמיד אני מסכימה איתך, אני אוהבת את השנינות, את הידע הכללי הרחב.
&nbsp
ג. .....[חוששת שימחקו לי (ודל"ב)]
&nbsp
&nbsp
שלך,
פלג ק.

רועי לא מצליח לתת לנו לשמוע שיר חדש של טונה

הוא חייב להשתלט על השיר ולהסביר למריה על מה השיר...
הוא הפך להיות שתלטן בלתי נסבל. פונה למריה וקורא לה. היא לא עונה. הוא מתעצבן ושואל אותה - את לא שומעת אותי? בקוצר רוח...
מזמן אני אומרת שהשתן עלה לו לראש מאז שהילדות מבקשות ממנו ילד

אני כל כך כל כך מקווה שלא יגיע לגמר. מעדיפה את אדל על פניו.

zinioz

New member
יחפה למי לדעתך יותר מגיע גמר - לרועי או לאליאב?

(מעבר לשנאה שלך כלפי רועי, כוונתי מי "נתן יותר עבודה העונה")

זאת שאלה מאוד קשה. באמת. אין לי איך לענות עליה

כי שניהם לא תרמו לבית משום בחינה.
שניהם התעסקו בעיקר בעצמם. אליאב היה מרוכז בעצמו ובמשחק שלו והתאמץ שלא ממש לעשות טעוית. ואילו רועי התרכז בעיקר במטרה שלו וזה אומר מריה. עשה הכל כדי להיות בחברת מריה ביום ובלילה ואם יכול היה לקחת אותה איתו לשירותים, היה עושה זאת גם.
בעוד אליאב היה אובססיבי לעצמו, לכפות רגליו, שיערו, גרביים, בנדנה וכולי, הרי רועי היה אובססיבי למריה. כל השאר חלף על פניו.
בתקופה האחרונה שניהם העלו הילוך. גם אליאב וגם רועי מדברים קצת יותר ומראים קצת יותר את העובדה ששניהם משחקים. אני עדיין לא החלטתי מי שחקן טוב יותר למצלמות.
מאחר ואליאב עיצבן אותי הרבה פחות מאשר רועי, כי אליאב לא השתלט במשך עונה שלימה על בן אדם אחר ולא העלים אותו וחנק אותו, אז כן הייתי מעדיפה את אליאב בגמר על פני רועי. ולא לא בגלל שמגיע יותר או פחות, אלא אך ורק על כך שעם רועי סבלתי על המסך, ואילו עם אליאב קצת פחות.

רועי לא העלים את מריה, היא העלימה את עצמה. מתחילת התלוננה

שלא מקשיבים לה והיא לא מדברת בשיחות ובעיקר שותקת ומקבלים אותה כמובן מאליו. דווקא באמצעותו לטוב ולרע היא התבלטה יותר והעיזה להביא את עצמה. השינוי חל בה דווקא בגלל שלא התרחקה. אם הייתה מתרחקת הייתה אוכלת יותר סרטים. בחברתו גם אם היה לה קשה הרגישה הכי נוח. מריה פסיבית לא יוזמת דבר מאחרת לקום ומאחרת לישון אם לא השיחות עם רועי הייתה מקדימה לישון. רועי בעיני לא שחקן למרות שלומד משחק ,הוא היפרי, מרצה ללא הפסק ונתון למצבי רוח. רועי ממצב שהיה פחות מקובל על אחרים עבר לקידמת הבמה וגם ישראל אם יש אינטרס במעשיו מתקשר איתו טוב. בסופו של דבר הוא שמח ונוכח ומחייה את הבית גם אם זה מעיק ודביק.

לואיזה77

New member
רועי בחור מקסים

הוא לא יכול ולא צריך להתנהל לפי רצון של אדם כזה או אחר מן הצופים, שהוא כסדין אדום בפניהם....
לגמרי מגיע לא להיות בגמר ולא לשועלים.

לגבי מריה לעולם לא נדע איך היא הייתה מתפתחת במשחק

אילמלא רועי נדבק אליה כמו צל במקרה הטוב וכמו עלוקה במקרה הרע.
נכון, זה היה יחס הדדי. כמו שאומרים, יותר משהעגל רוצה לינוק הפרה רוצה להניק.
ומאחר ומריה הייתה צמאה לחברה, ליחס אנושי, היה לה רצון עז להשתלב ולא ידעה איך, היא נתלתה ברועי כמו בענף אילן והוא ניצל זאת. התאהב בה או לא התאהב בה
הוא עשה מזה מטעמים, סיפר לכל מי שמוכן לשמוע, ואחר כך סיפר גם לה והיא מתוך הכרת תודה על היחס ועל האהדה שהוא נותן לה, היא פירשה את עצמה כאילו והיא התאהבה גם ומיהרה להתוודות בפניו וכך ראינו איזה רומיאו ויוליה
באהבה בלתי אפשרית כשהם שניהם משחקים בנדמה לי עד שכאשר הוא רצה יותר (זוכרים את הלילה ההוא שכל הפורום הזדעזע?) היא פתאום הבינה שהיא
לא מאוהבת בו ולא נעליים. אם אהבה אותו הייתה מתמסרת בקלות. היא הבינה
שטעתה אבל מצד שני לא רצתה לפגוע ברגשותיו ולא רצתה לאבד חבר. בסופו
של דבר, זה נכון שהוא נתן לה במה גדולה והיא נתנה לו את האמפי פארק.
וככה הם הזינו זה את זה ולנו הם זיינו את השכל וסליחה על הביטוי, אבל הם מבחינתי היו הזוג עם השיחות הליליות הכי מאוסות אבר. הם הקיאו שוב ושוב את אותם המילים ואותן השיחות ואותם המשפטים ומרטו את העצבים לצופים וגם לדיירי הבית.
דיירי הבית החדשים דיברו איתם לא פעם ולא פעמיים ולא שלוש. אמרו להם איך זה נראה בחוץ. נתנו להם להבין שזה לא נראה טוב, ובכל זאת הם המשיכו. מסיבות כאלה ואחרות שניהם לא הודחו והמשיכו במשחק כי בהצבעות חינם, לאנשים היה חשוב להדיח אחרים. כי לכל אחד ולכל מתמודד הכי טוב להגיע לגמר עם רועי ומריה, מקומות 4 ו-5 קלאסיים. למה הם צריכים מתמודדים חזקים בגמר? הכי טוב זה לקחת את החלב ואת הדבש ולא את הבשר.
אבל, תנסו רגע לחשוב, אולי היינו מגלים מריה אחרת?
אולי הייתה מתפתחת אחרת אם היא לא הייתה נתלית אך ורק ברועי?
איך נדע? לא נדע. לי חבל שהכרתי רק קצת ממריה וזה היה בעיקר רק סיפורי אימא, בית ספר, צבא, וכמה רע היה לה ובעיקר ובעיקר נתנה לרועי לנפח לנו את המוח עם הברברת הבלתי נלאית שלו.
במאמר מוסגר, לאף אחד בעונה הזאת לא מגיע להיות בגמר, אבל אם כבר,
כתבתי לפני שבוע פוסט בעניין.
ישראל, אליאב, מירב, אביבית ומריה. זה הרע במיעוטו.

מריה לא נידבה פרטים רבים על חייה מעבר לחזרתיות על ורסיה לא

משתנה. גם על חייה עם בועז לא נידבה מידי. רועי מעבר למריה נתן יותר מעצמו גם אם הפואטרי סלאם שלו שלא היה אהוב, עדיין אפשר היה לזהות כישרון ורבלי. מעבר לכך השקיע יותר באנשים מסביב והתחבב על לא מעטים בשטויות שלו ובהומור. הוא יותר alive ממנה. מריה בעיקר התכרבלה שתקה. זה נכון שלא התלוננה במשימות ושאפה לנצח אותן אבל זאת לא השרדות למרות שטביעות האצבע של המפיק בעבר נראות עליה. חמישיית ברירת המחדל שלי לגמר היא: ישראל, מירב, אליאב, אביבית ורועי. הסיכויים טובים יותר למריה.

למעלה