שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

איך התחיל הכל?

ניסיתי בכמה מהתגובות שלי להסביר שהיתה זו סימה שהתחילה בכל הבלגן הזה עוד בכניסה הראשונה של אביבית. היום קראתי תגובות דומות לשלי וכתובות ומנוסחות הרבה יותר טוב מהנסיון שלי להסביר איך הכול התחיל. נזכרתי בפרטים שנשכחו ממני. לפי אותן תגובות היתה זו סימה שאמרה שיש נשים (והתכוונה לאביבית) שעבור סכום מסוים יילכו עם גברים, ופה התחיל כל החרבו דרבו.
כמו שאומרים, אלוהים נמצא בפרטים הקטנים. לעניות דעתי, ה villain האמיתי כאן הוא סימה. היא הוכיחה את זה לאורך כל הדרך ברדיפה האובססיבית שלה את לירז שבאמת ריחמתי עליה, למרות שבחיים האמיתיים לא הייתי מוצאת עם לירז שפה משותפת. גם מול מגי, שגם אותי עצבנה לפעמים אך סלחתי לה כי היא עוד ילדונת ועוד לא מגובשת על עצמה, סימה היתה מאוד אכזרית כלפיה, ועכשיו הסיפור עם אביבית.
כמו שגם אמרתי כבר. הסיבה שאני מגנה על אביבית בכלל לא נובעת מכך שאני מעריצה שלה. זה פשוט עניין עקרוני מי צודק יותר.
מאסתי גם לגמרי בטיעון שסימה ומירב, ובייחוד סימה, חוזרות עליו שוב ושוב, שהן אימהות לילדים ולכן צריך להתחשב בהן. אפשר לחשוב ששתיהן המציאו את האמהות. גם אנחנו אימהות ולא פחות טובות מסימה ומירב. עדיין זה לא אומר שאם לאביבית אין ילדים, זאת תעודת עניות בשבילה. כל אחד באמונתו יחיה ואין לאף אחד זכות להתערב בבחירות של מישהו אחר, או חמור מכך, להחליט על פי סימה שהיא יודעת למה לאביבית אין ילדים - כי אף גבר לא ירצה לעשות איתה ילדים, זה רוע צרוף ואיך יכולה אישה להגיד משפט כזה לאישה אחרת. לחשוב שיש עוד יש נשים שתומכות ברוע הזה. לא ייאמן.

למעלה