שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

רינה 157

Active member
פרייאר מי שמוותר על מאה אלף.... הרי הדייר הזה יכול

להיות מודח בשבוע הבא.... אבל אפשר לבחון את כל המילים היפות שלהם
על חברות... לדוגמא אם אביבית מודחת אז ישראל יהיה מוכן לוותר עבורה על מאה אלף?
האם אליאב יהיה מוכן לוותר תמורת מירב?

toly7

New member
אני חותמת לך שהם יצביעו נגד אף אחד מהם לא יוותר על הכסףףףףף

את תראי שתהיי הדחה ברביעי וזה יהיה בין אלי ומושיקו

אוריני3

New member
אף אחד לא צריך לוותר ואין קשר לחברות. הקהל הוא זה

שקובע או לפחות אמור לקבוע אז אם הקהל משחרר מישהו ביי. לפי הפרק היום לא נראה לי שההפקה רוצה את אלי בחוץ. הוא שחקן משמעותי שם. מודיקו באמת מיותר, טמטום לוותר בשבילו על מאה אלף.

בוייאקה מאן

Well-known member
אני כבר אומר לכם שמריה תתייפיף ותבחר בדייר ולא בכסף

אז אל תעשו לי פרצופים על זה אחרי זה

ronsil

New member
היא כבר היתה מוכנה לוותר על הפרס רק שיתנו לה להשאר לגמר

המחושבת הזו יודעת את העבודה, 'צבועה' זה השם האמצעי שלה

ronsil

New member
מי שיוותר על המיליון יודע שאין לו סיכוי לזכות בו

למריה לא אכפת להציל מישהו שהעמידה להדחה, אלי...היא תעמיד אותו שנית בהדחה הבאה

מריה פלטה שלא אכפת לה לחתום על ויתור על הפרס רק שיתנו לה להיות פיינליסטית( כבר אמרתי שלזה היא נכנסה ואת המיליון כבר תעשה בחוץ), היא לא טפשה כפי שחושבים, רחוק מזה

בוייאקה מאן

Well-known member
היא לא טיפשה בכלל

והיא העמידה את עמוס ומושיקו
ואם היא רוצה להיות בגמר עדיף לה להדיח את הדייר כי זה מקרב אותה עוד דייר לכיוון הגמר
אבל היא תבחר בדייר שישאר כי היא חושבת על איך שהיא מצטיירת ולא על הגמר

ghmain

New member
עוד פעם גונזים לנו את פירוק המתח... זה לא בריא להבטיח פירוק

וברגע האחרון להתחמק מלספק את מה שהבטיחו...

nicknick28

New member
אני חייבת לברך את ההפקה על ההצלחה

הצלחתם להגיע לשיאים חדשים של מגוחכות. סבבה,הפסדים ,מנסים לחסוך. מכל הדברים.....על הפרס אתם מנסים לעשות שיטת מצליח?
&nbsp
הדילמה על ההדחה, הדיירים האלה צריכים להיות טיפשים במיוחד בשביל להסכים, כי הם יצאו מופסדים מכל הכיוונים אם יסכימו.
&nbsp
קודם כל דייר שאמור היה להיות מודח השבוע, בכל מקרה יודח בקרוב מאוד גם אם יצילו אותו ,הרי הוא לא מוביל אצל הקהל אם הוא הגיע לרמה שהוא מודח.
אז לכאורה מי שירצה להציל כי אולי זה חבר שלו בבית, בכל מקרה החבר יודח בקרוב ,אז הוא גם לא באמת יציל אותו ווהוא גם יפסיד על זה כסף.
&nbsp
ועוד סיבה לא להציל - בכל מקרה כל התכנית הזאת נגמרת עוד חודש, כל דייר שהולך - חבר או לא, משפר את הסיכוי שלהם להגיע לגמר או לזכות - אז להרוס לעצמם את הסיכויים וגם להפסיד על זה כסף וכל זה בשבי לעוד שבועיים שלושה מסכנים של הדייר הזה בבית...שוב זה לצאת ריקים מפה ומפה.
&nbsp
מה גם שזה לא מבטיח להם כלום, מי הדייר, אולי זה דייר שהם שונאים או דייר שלא מועיל להם בכלום כמו מושיקו .
&nbsp
אם נשארה בהם טיפת בינה, הם יבינו שההפקה מנסה לעשות עליהם סיבוב עם הכסף וגם שכך או כך, אם מישהו היה מיועד להיות מודח ,הגיע זמנו ללכת,הקהל החליט והקהל יחליט שוב. זה מיותר להציל דיירים עכשיו ידפוק אותם מכל הכיוונים.
אם הם לא טיפשים לחלוטין הם צריכים לא להסכים באופן גורף.
&nbsp

למעלה