שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
מה לעשות,לא כולם חכמים ובעלי ראיה לא סלקטיבית כשלך

הקסם הזה של ראיה לא סלקטיבית לא מגיע לכולם
רק "למיוחדים"
כמו אלו שלא אוהבים את סימה למשל...
הם קיבלו את זה!
&nbsp
בלאס יו גאד!

Rain04

New member
יודעת שאני חכמה אבל תודה

לא יודעת למה את חושבת שאני לא אוהבת את סימה חחחח
בואי נגיד, שיש לי יכולת נדירה (שלדעתי אין לאף אחד בפורום הזה) לבקר גם את הדיירים שאני מסמפטת את רוב (לא כל) האישיות שלהם. לעולם לא אהבתי 100 אחוז מדייר כלשהו.
&nbsp
תקראי לזה חכמה
תרצי, תקראי לזה מיוחדת
אני מעדיפה חכמה ומיוחדת

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
זה לא משנה בכלל אוהבת או לא או את איזה דייר

ההכללה הזאת כאילו אם אוהבים דייר מסוים אז הראיה סלקטיבית היא לא רק לא נכונה - היא נועדה להאדיר את מי שכותב את ההודעה.
&nbsp
בוודאי שיש כאלו שלא רואים כלום מלבד הדייר אותו הם אוהבים ולא משנה מה יעשה - הוא הצודק.
&nbsp
אבל *הרוב* הוא לא כזה
&nbsp
וזה מה שמציק לי
ההכללה הזאת
&nbsp
אם תעברי על ההודעות בשרשורים (כולל ההודעות שלי) תיראי שכן מבקרים את ההתנהגות שלה
לרגע לא אומרים שהיא טלית או שהיא נטולת אשמה.
אבל את זה "הראיה הלא סלקטיבית" פספסה ?
&nbsp
בקיצור,הבנת למה התכוונתי.

Rain04

New member
עוברת על השרשורים

לרוב (אבל זה יותר כמעט באופן גורף), אני כן רואה שמי שאוהב דייר מסוים בפורום מדבר רק על מעלותיו. כאילו אותו אדם הוא שיא השלמות בלי מגרעות. כאילו זה יוריד ממישו לדבר גם על הדברים הפחות נחמדים של אותו דייר.
&nbsp
לילוש.

אלי השמיני כל הכבוד על הפירגון לסימה. אתה יכול בהחלט

גם לעודד את אביבית אבל סימה ראוייה לעידוד כי היא עומדת על עקרונותיה ולא כמו מירב האמביוולנטית מתהפכת יום ככה יום ככה. מירב אישה חלשת אופי לעמותה סימה אם כל הנשים עם העוצמה הנשית החזקה שלא נרתעת מכלום והולכת עם האמת שלה. ושוב אני אכניס את עצמי לסיפור. הלכתי עם האמת שלי. עם כל האהבה לאמא המדהימה שלי לא עצרתי את עצמי להגשים את חלומי ולעבור בגיל 20 ניתוח מין ששינתה את חיי והכניסה בי משב רוח מרעננת לחיי. יש כאלה שחזקים בגיל צעיר ויש כאלה שלא. למשל תומר בחור טוב אבל אופן החשיבה שלו היא לא אופן החשיבה של אישה בת 41 שהיא סימה. זאת חשיבה שונה לחלוטין מהחשיבות של רוב דיירי הבית. סימה קוראת הכל. יש לה חכמת חיים, היא למדה באוניברסיטה של החיים

ויקי 171

New member
אני אסביר. חבר נשאר חבר גם אם הוא חושב שבחרתי ללכת אחרי הרגש

גם אם בעיניו זו טעות. תן לי את הזכות לטעות את טעויות. אם באמת טעיתי לפי תפיסתך אשלם מחיר ואולי אתה בסופו של יום תראה שצדקתי.

Rain04

New member
חבר הוא גם מי שמנסה להציל אותך במקום שהוא רואה שזו מחובתו

foreigner3

New member
חברים יקרים, היום ההפקה אמרה לכם שאתם אהבלים שאפשר לצחוק

פרוייקטלהם בפנים. אמרו לכם שלא סופרים אתכם. שאתם כלום.
זה כנראה לא נובע בהכרח משכרון כוח, יותר מהיסטריה. מחוסר יכולת לשלוט
בתכנית שמתפרקת להם בידיים בחוסר מקצועיות.
אבל התוצאה אחת. רמת העבודה בעיניים שברה שיאים.
מתוך צינזור של שעה וחצי, קללות וקולות אלימות, הראו לנו משפט וחצי אנמי של אלי,
ואח"כ עוד הרימו לו.
אני מאחלת לרשת לצאת עם הפסדים שהם לא יוכלו להתאושש מהם.
ושכל פרוייקט שיעשו - יכשל. אמן!

queenjane

New member
הם פשוט לאל ומדים מטעויות בחרו בדרך הקלה לשפך עוד מלא כסף ול

ולדחוף לנו את אביביתזריבי לגרון זאת שלא בוחלת באמצעים וזאת שחיה שנים מרפש של צהוב
והכול במקום לנהל תוכנית כמו שצריך לצנזר פחות לערוך הוגן ולהציג דמויות עגולות
אבל ההפקה הסתומה עוד תפסיד מלא כסף כי הם לא מסתכלים קדימה בחרו את אביבית ומירב בנתיים כול שאר הבית מתכבה מסביב כול שאר הדמויות הפכו לשוליות אין אופציות לקווי עלילה והם לא מינים שגם עכשיו זה עושה רעש גם באביבית ימעסו בסוף וידרשו תוכן חדש ועד אז נשאר בבית רק עם עציצים ו2 צרחניות מירב ואביבית שתאכלס לא אומרות כלום

להיפך גוטה להיפך,הרייטינג בצמיחה מתמדת,התכנית מתחילה לקבל..

סוף סוף באז ברחוב,ויש קווי עלילה ברורים לצופים. והכל בגלל בחורה אחת

ועוד משהו חשוב מאיפה החוזקה והחוסן שלי?

מהמעצרים באבו כביר בחדר של קוקסינלים
ככה זה נקרא אז, חדר עד 5 טראנסיות עם חור בריצפה לעשות את הצרכים . אסור לעזוב את התא לטיול בחוץ מפני שהיינו טרף קל לאסירים שהיו שמחים לאנוס אותנו וכל מעצר היה 48 שעות של סיוט 'וכל המעצרים שלי ושל חברותיי בתקופה שלי היו בגלל שהתלבשנו בשמלות ופיאות. לא אשכח שישבתי עם גילה גולדשטיין בסטקייה של פואד בזמנו בסוף דיזינגוף ניגבנו חומוס ולפתע עצרה בחריקה ניידת משטרתית כדי לעצור אותנו ורק בגלל שניגבנו חומוס כשאנחנו לבושות שמלה מאופרות ומתוקתקות . עזבנו את הפיתה הצלחות לא היה זמן לשלם לפואד שאהב אותנו מאוד ונסנו על נפשינו שגילה מובילה ואנחנו עוברות בין הבתים וחוצות גדרות תיל ואנחנו שתינו עם דם ברגליים מגדרות התיל אבל העיקר רק לא להעצר שוב ל 48 שעות אבו כביר. אלי תפנים.

מרגוליקו

Well-known member
עצוב מאוד שמתייחסים ככה לבני אדם שלא עברו על החוק

&nbsp
זה נשמע ממש כמו ציד מכשפות....

אכן כן. בזמנו המשטרה אנסים וסוטים הרסו

לנו את החיים. פעם מישהו ניסה לאנוס אותי צרחתי ואני זוכרת זה היה בדרך נמיר בתל אביב ליד עץ. המשטרה הגיעה כי אנשים כניראה הזעיקו, כשהמשטרה ראתה אותי הם הכירו אותי ואמרו לזה שרצה לאנוס אותי אתה יודע שהיא גבר? בטח שהוא ידע אבל הוא ענה גבר? אללה יוסטור. ואז המשטרה שיחררה אותו ואותי לקחו למעצר באבו כביר 48 שעות שכולי רועדת בוכה מרוב השפלה וככה עברתי 48 שעות שלצערי לא עצרו אף אחת אחרת והייתי לבד בתא ללא תאבון לאכול וכולי פחד ורעידות. היום המשטרה עוזרת לבנות ובני הקהילה היום כל הטראנסיות מלכות. תאלין אבו חנא לא עברה את הגיהנום שחברותי ואני עברנו בשנות ה 70

למעלה