שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

שטויות... להיות אמא במשרה מלאה ולגדל ילדים בריאים זה הכי קשה

הפוסט שלך קומם אותי, מודה.
לא לכל אחת פשוט לוותר על כתר מלכת יופי ועל השקות כדי לחוות יחד עם ילדיה את הילדות, בחירתה נובעת בבסיסה מנתינה אינסופית של אמא במובן המסורתי של המילה, זו עבודה קשה לכל הדעות, מפעל חיים...
כולם יסכימו שאין כמו ארוחת צהריים שמחכה לילדים כשהם חוזרים מהגן/ביה"ס,
אמא זמינה וקשובה היא אמא טובה, אין לזה שום תחליף ביקום.
ראה מסכת מריה ואמה הקרייריסטית שגידלה אותה כמו צמח בר ללא השקיה ודישון...
לצערי, פסיכולגים יעשו ממנה הרבה כסף..
לגבי אביבית היא תמשיך ככל הנראה לקבל כאפות ובעיטות עד שתמצא את הכספומט המיועד שישלם לה עבור שרותי הגיישה והרושם... אוי רושם...
אותם היא ממנטרת לילדות צעירות בזמן שאמא שלהן עסוקה בקריירה או וואט אבר...
לגבי טיפולים אסתטיים, זו אופנה מקובלת, הסוד הוא במינון...
הראשונה התחפשה למישהי אחרת (בובת בראץ) והשניה חידשה את נעוריה אחרי שלוש לידות, בעיניי ההבדל גדול מאד.

חjuspa

New member
אז אחרי שעשו לסימה קבורת חמור

אתם מבינים שבעצם נתנו את הסיפור שלה למירב? מה זה נתנו. גזלו , בזזו, והעניקו למירב במתנה את הכתר מכיתה ו׳.

מירב, שרועי עוז נדלק עליה מהשניה שהתיישב בכסא האחות, כשעוד היתה מבחינתי סתם נציגת ״אמהות מתאפרות ביחד״ בבית האח, ולא הבנתי על מה ולמה היא מקבלת כל פרק דקות ארוכות וחשובות בחדר האח. זאתי בעצם הבחורה שהולכת לתת קונטרה בגמר לאחד מה״גברים״ הפייבוריטים.

כל הסימאיות האופטימיות כאן, חברותיי לתמיכה בה, שסברו שמעז (י)יצא מתוק, שהנה מתוך הבידוד הקשה בבית ולמרות פרק נוראי אחד בשבוע שעבר שמבחינתי היווה רצח, היא תצמח ותתוגמל ותהפוך לפייבוריטית מפתיעה שתגיע לגמר כי גם הוציאה את הקישקס מול כל הצבועים והטמבלים, וגם עשתה לנו טלוויזיה טובה.

אבל לא. כמו בחיים שלה, לפחות אלה שבבית האח, וגם מבחינת ההפקה - היא מבוטלת, לא נספרת, מושתקת. עשתה לכולנו מופע אימים ועכשיו שלום ובלי אריוודרצ׳י.

ומנגד, כמו בחיים שלה, לפחות אלה שבבית האח, וגם מבחינת ההפקה - מירב זוכה להיות ה״מחוזרת״, האהודה, זו שסולחים לה על מופעי האימה של שליטת בית הכלא ועדיין רוצים בחברתה, בסליחתה, באישורה, בעצם קיומה.

מירב פשוט לקחה וקיבלה את התפקיד של סימה. את הסיפור של סימה. את ה״תהליך״;)

אפרופו, שמתם לב שמהשבוע יש למירב סיפור חדש סטייל סימה וההשתקה? לכל ההתפרצויות שלה יש לה תירוץ שהקריצה לפתע על איזה ״הוא״ מסתורי שהוריד לה את הביטחון, וכל התקף אגו והתפרצויות הטרור שלה נובעים מאותה הטראומה הקשה :(

webguy

New member
למה ? הורידו את סימה והיום את מירב כדי להגן על אביבית .

מה היה מפרגן למירב בפרק ?

queenjane

New member
מירב יצאה חברה טובה שמדברת על הצדק והמניפולציות שאביבית עושה

סימה יצא סתם קוקו שצועקת בלי פרופורציה לא הביאו חצי מהמילים הנכונות שאמרה בריב

חjuspa

New member
(תודה מרי), מירב בעצם היתה הכוכבת

אבל לא סתם הכוכבת הרגילה שהיא, אלא הכוכבת של הסיפור של סימה. זה לא משנה שהראו אותה בקלקלתה, משנה שזה הפך הסיפור *שלה*. עם התחלה ואמצע וסוף ותהליך, לא עלינו. סימה כבר גמורה מבחינה עלילתית (ונפשית
). עכשיו זה הסיפור של מירב, שהגנה, והתחרפנה, והגנה, וצווחה, ונקרעה בין 2 החברות, ורבה עם כל החברים, והגנה. ואז הופה, התפכחה!! (חלילה לא בגדה. התפכחה).

queenjane

New member
נראה לי שהאח פשוט אוהב דראג קווינס בגלל זה מפרגן למירב ואביב

ואביבית

פלג ק

New member
ואני דווקא התרשמתי שהחליטו להציל את סימה ולהעלות את מירב על

המוקד ואפילו העזתי לחשוב שהנה משאלתי התגשמה ושאזכה לראות אותה עפה במדרגות.

webguy

New member
אני לא יודע אם ראיתי אותה תוכנית ?

אבל סימה הבהירה למירב שהיא מירב נלחמת גם עבור עצמה !

ולראיה מירבקיטרה שאביבית שולטת במטבח לא מנקה לא מכבדת אותה
( ראה מקרה המקלחת ) כעסה שאביבית השתלטה על התקציב ודחקה אותה !
מה זה קשור לסימה ??

queenjane

New member
בדיוק מה שרשמתי בשרשור של התוכנית!!! סימה הפכה לשולית בס

בסיפור שלה ערכו אותה מגמתית הרעילו את כול הקהל עליה ואז פרק שלם על מירב

פלג ק

New member
אני כל כך מצרה על זה שאין לי את האנרגיות שצריך להשקיע במאבק

נגד ההפקה. לעשות כזה צחוק מקהל הצופים, החל מהפגיעה במינויי ערוץ 26 עם כל הצינזורים, עבור דרך הטעיות, בלבולים העדר עקביות, רכישת שחקני פורנו, הצגת מופעי פורנו, תוך הצהרות ומצגי שווא (הסתרת פינות העישון) על "תכנית חינוכית" וכלה בעריכה כל כך שיקרית ומגמתית של הפרקים.
זה כל כך מקומם אותי.

queenjane

New member
נחכה לתוכנית החדשה של יורם וארז ומרי ויעלוש יקימו פורום חדש

ונעבור לשם כולנו

למעלה