שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

webguy

New member
אז למה התרחקה דניאל מסימה
אחותה מסבירה בפייס של סימה ..

בוקר טוב לתומכים של סימה המהממת!
אני קארין אחותה הגדולה של דניאל..
רוצה להבהיר דבר אחד כדי לסיים עם זה אחת ולתמיד.
דניאל בחורה בת 24, עדיין צעירונת.. סימה אישה בוגרת שעברה המון בחיים! אישה קלאסית מדהימה שסוחבת עליה מטען על הלב ובעיניי הכי אמיתית בבית!
דניאל אוהבת אותה מאוד, דניאל תמיד תהיה חברה שלה, תמיד תהיה לה לאוזן קשבת ועוד אהבה אותה לפני כניסתה לבית!!!
שלחתי לצעוק לדניאל להקשיב לעמוס ותומר מסיבה אחת.. ילדה בת 24 לא צריכה להתערב או לקחת צד במריבות של נשים מבוגרות ממנה! נקודה.. לנו המשפחה לא היה נעים לראות שהיא תופסת צד ומתערבת.. היא הבינה את המסר שלנו! נשארה חברה של סימה ולא התרחקה ממנה רק הפסיקה להתערב.
ההצבעה הזו תומכינו תמכו בסימה ונמשיך לתמוך בה!
אז קצת להרגיע את הרוחות.. כי נוצרה אי הבנה על כלום לא צעקנו לה חלילה להתרחק מסימה!

masino

New member
טוב שהבהרת אבל כדאי שגם תפסיק לתת ייעוץ נישואין וסקס לעמוס

אין לה השכלה מקצועית וכם לא נסיון בחיי נישואין.
זה נראה דוחה לראות ילדה צעירה שצריכה להיות עם בני גילה, יושבת בבית אבות עם אנשים שיכולים להיות הורים וכמעט סבים שלה.

האח הגדול בטיסת lowcost

כיליתי שעות שינה כשהתחלתי לראות את הפרק בשעה אחת וחצי אחרי חצות. בכוונה לא נכנסתי לכאן או לפייסבוק כדי לא להיחשף לשם של המודח.
וכל זה בשביל מה? בשביל לגלות שעונה שגם ככה מרוחה כמו מסטיק שאיבד את טעמו מזמן נמרחת עוד קצת?
חסרים להם דיירים שהם דוחים את ההדחה? או שפשוט החליטו להנפיץ משהו כי רוב ההפקה גייז והם היו עסוקים בהפגנה הערב?
ובכלל, ייתכן שזו משימה שבמסגרתה נתפר תפקיד למודח שהיה עלול לעזוב. וכמובן שבל נשכח שתכנית חדשה עולה ברביעי בקשת.
&nbsp
בכל מקרה, מי שערך את התכנית היום התקבל באופן רשמי ללהקת המשתיקים של סימה. בעצם, הוא לא רק השתיק אותה אלא גם העלים אותה. זה שדרוג.
&nbsp
אני לתומי חשבתי שהריב הוא בין סימה לאביבית. הרי כל הדיירים האשימו את סימה בבלאגן ובאווירה הלא נעימה בבית. כמובן שלא שידרו את האמירות האלה כי זה היה מגוחך כשמראים 99% מהפרק את מירב מנהלת קרבות אמיצים.
&nbsp
היתה אלימות מצידו של אלי..אולי לא פיסית ממש (אם כי נרמז על ידי דייר שכן) אבל היתה אלימות מילולית קשה. בפרק, אחרי שההפקה הבינו שאי אפשר להתעלם ממה שהיה כי כולם מדברים על זה בחוץ, החליטו לשדר קטע קטן. מעין פרומו לפה המטונף של אלי בריב הזה. ואז להראות אותו מתייסר. פלא שילדות בנות 12 צרחו לו בקהל?
&nbsp
אנחנו עדים לעריכות מגמתיות של פרקים כבר שנים. אני יכולה להעיד על עצמי שאני לא מתרגלת לזה. קשה לי לראות מציאות מקבילה להתרחשויות בבית ובחירה מכוונת ומגמתית מדי להעלים פרטים שהם פרטים מהותיים לסיטואציה.
זה מגיע למצבים כל כך אבסורדיים שיש חורים בעלילה שבולטים בתוך שיחות. משפטים שלא מבינים את ההקשר שלהם בגלל שהעלימו חלקים אחרים. ועדיין, בוחרים להעלים אותם מתוך אינטרס ברור ומובהק להוציא דמות כזאת או אחרת טוב יותר או רע יותר.
&nbsp
הפרק הנוכחי היה ערוך רע מאוד. מעוות. לא משקף אפילו פסיק ממה שקרה בשבוע הזה ואף גרוע מזה - בנה מציאות מדומה.
לבי עם סימה.
&nbsp
והדיירים יעלו היום על טיסה סביב העולם. אני רק מדמיינת מה יקרה אם דייל לא ימכור למישהו שם שוקולד...

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
אחד הפרקים הגרועים ביותר

הם לקחו את הרעיון מאביבית,הפכו את הפרק לאגדה
קסם שכזה...

למעלה