האח הגדול בטיסת lowcost
כיליתי שעות שינה כשהתחלתי לראות את הפרק בשעה אחת וחצי אחרי חצות. בכוונה לא נכנסתי לכאן או לפייסבוק כדי לא להיחשף לשם של המודח.
וכל זה בשביל מה? בשביל לגלות שעונה שגם ככה מרוחה כמו מסטיק שאיבד את טעמו מזמן נמרחת עוד קצת?
חסרים להם דיירים שהם דוחים את ההדחה? או שפשוט החליטו להנפיץ משהו כי רוב ההפקה גייז והם היו עסוקים בהפגנה הערב?
ובכלל, ייתכן שזו משימה שבמסגרתה נתפר תפקיד למודח שהיה עלול לעזוב. וכמובן שבל נשכח שתכנית חדשה עולה ברביעי בקשת.

בכל מקרה, מי שערך את התכנית היום התקבל באופן רשמי ללהקת המשתיקים של סימה. בעצם, הוא לא רק השתיק אותה אלא גם העלים אותה. זה שדרוג.

אני לתומי חשבתי שהריב הוא בין סימה לאביבית. הרי כל הדיירים האשימו את סימה בבלאגן ובאווירה הלא נעימה בבית. כמובן שלא שידרו את האמירות האלה כי זה היה מגוחך כשמראים 99% מהפרק את מירב מנהלת קרבות אמיצים.

היתה אלימות מצידו של אלי..אולי לא פיסית ממש (אם כי נרמז על ידי דייר שכן) אבל היתה אלימות מילולית קשה. בפרק, אחרי שההפקה הבינו שאי אפשר להתעלם ממה שהיה כי כולם מדברים על זה בחוץ, החליטו לשדר קטע קטן. מעין פרומו לפה המטונף של אלי בריב הזה. ואז להראות אותו מתייסר. פלא שילדות בנות 12 צרחו לו בקהל?

אנחנו עדים לעריכות מגמתיות של פרקים כבר שנים. אני יכולה להעיד על עצמי שאני לא מתרגלת לזה. קשה לי לראות מציאות מקבילה להתרחשויות בבית ובחירה מכוונת ומגמתית מדי להעלים פרטים שהם פרטים מהותיים לסיטואציה.
זה מגיע למצבים כל כך אבסורדיים שיש חורים בעלילה שבולטים בתוך שיחות. משפטים שלא מבינים את ההקשר שלהם בגלל שהעלימו חלקים אחרים. ועדיין, בוחרים להעלים אותם מתוך אינטרס ברור ומובהק להוציא דמות כזאת או אחרת טוב יותר או רע יותר.

הפרק הנוכחי היה ערוך רע מאוד. מעוות. לא משקף אפילו פסיק ממה שקרה בשבוע הזה ואף גרוע מזה - בנה מציאות מדומה.
לבי עם סימה.

והדיירים יעלו היום על טיסה סביב העולם. אני רק מדמיינת מה יקרה אם דייל לא ימכור למישהו שם שוקולד...