שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

MIC83

New member
למה הם היו צריכים לשפוך זה לזה את המשקאות? למה תומר החל??

נראה שמשימת הגן לא הסתיימה

אלי ניתק לו את התמי 4 בזמן שמילא מים ואמר לו סתום את הפה,

כי תומר ביקש ממנו לא לנתק.
גלוי וברור שאלי מההתחלה טפטף רעל על תומר וסימה, שני אנשים שאליאב לא אוהב.

Yalush2

New member
זה לא נכון אבל, 9:49 תומר ניתק את התמי 4 כדי לשים את הבלנדר

ואחר כך האשים את אלי שהוא זה שהוציא לו את התמי 4 ראיתי את זה הרגע שוב! תחזרי ל9:49 ותראי בבירור שתומר הוא זה שהוציא את התקע מהחשמל!

zinioz

New member
מבלי להצדיק את תומר ששפך ראשון - אלי נדחף לו לתוך הפינה שבה

תומר עבד לטחון צמחים לשייק הירוק, וניתק לו את התמי 4.
יאמר לזכותו של תומר שלאחר שאלי קרא לו קוקסינל ושפך לו את השייק - הוא נשך שפה ולא הגיב. יכל בקלות להרים עליו יד אבל נשם עמוק, צחק ואמר למירב - "זה היה קרוב..."

nicknick28

New member
כי תומר אגר איזה כעס עליו ממקודם

מכל מקרה סימה כנראה ואיך שאלי התנהג שם.
ואלי עצבני מאז האזהרה שקיבל, הרגיש ששופטים רק אותו ולא את הצעקות של האחרים.
&nbsp
2 גברים חמומי מוח עם אגו וזה מה שמקבלים ויכוח של גן ילדים ולשפוך אחד לשני את הקפה

הצודקת11

Well-known member
זה לא קשור למקרה סימה בכלל,תומר כועס על אלי מאז

מקרה החלב....ותומר סיפר מספר פעמיים שאלי עוקץ אותו בשקט,
גם דניאל אמרה שאלי עושה לה אותו דבר,
זו השיטה של אלי אדם קטן ובזוי.

foreigner3

New member
אתמול או שלשום אלי ניסה להסית את ישראל נגד תומר. ממש

התאמץ. וישראל ממש התעצבן על אלי והתווכח איתו. הבהיר לו שתומר חבר...

חjuspa

New member
זה עצוב לי שאפילו את נשבית בנרטיב הזה

אני מניחה שפשוט פספסת קטעים מסוימים בלייב, כמו כולנו, אבל זה בדיוק מה שמפחיד אותי. שכל דבר, אבל כל דבר שקורה שם עכשיו, זה תמיד יהיה קשור לסימה ולמפץ הגדול. וזה לא!! תומר ואלי לא הסתדרו מזמן, מזמן, בלי שום קשר לריב עם סימה.
אני יודעת שאם במקרה אלי יוצא ברגעים אלה מהבית בעקבות הריב שהיה עכשיו עם תומר ודברים שלא ראינו, אני בטוחה לגמרי שביציאה שלו, בטפטופים של אח"כ, הוא לא יאשים את תומר בכלום!! הוא יחזיר את זה בדיוק לסימה. האווירה היתה מתוחה בגלל סימה, כולנו קצת איבדנו את עצמנו בגלל סימה, תומר החבר הטוב תפס צד בגלל סימה. זה הורג אותי.

nicknick28

New member
אני אומרת את זה לא ממקום של להאשים את סימה

ממקום של כל אחד לקח מהסיטואציה מה שהוא רגיל לקחת.
מה שהיה עם סימה זה לא הגורם מבחינתי, זה כלי בדרך שהשתמשו בו כדי להמחיש את אופן המחשבה שלהם.
תומר ניצל את הסיטואציה כדי לברבר על העקרונות שלו ואיך לדבר מול נשים וכו ואלי כועס על העולם כרגע ועל כל מי שלא בצד של אביבית כי הוא חושב שהצעקות שלו היו לגיטימיות וכולם נטפלים אליו לחינם.
&nbsp
לא שמתי לב או שכחתי אולי מה היה עם תומר ואלי לפני.

חjuspa

New member
אה, אני יודעת כמובן שאת לא מאשימה את סימה

אבל פספסת את חוסר הכימיה שלהם עוד לפני, ונכון שלתומר זו רק היתה עוד הזדמנות לכעוס כביכול0 על אלי (בעקבות הריב), אבל זה בדיוק כמו עם מירב - גם בלי הסיפור עם סימה היא היתה יוצאת על אביבית, כי אין לחוסר חיבה שלהם (ואצל מירב זה יותר מחוסר חיבה) קשר להשתלשלות העניינים עם סימה, או כעס של חבר שרק הגן על סימה או דאג לסימה או כל מילה אחרת סימה...

ornass2

New member
מעלה חשד להתערבות חיצונית, אולי

מאבטחים, משטרה.....
כבר לא רואים תוכנית רק בריכה/מכונת כביסה.

nicknick28

New member
באסה, חיבבתי את אלי בהתחלה

זה מבאס לגלות שמישהו שאתה מחבב מתנהג כמו שהוא מתנהג. עדיף היה לו נשאר בים וגולש, הבית הזה הוציא ממנו את החלקים הלא יפים שלו.

nicknick28

New member
יכול להיות...אני חושבת בסביבה שהוא חי בה אין הרבה דאגות

קוסטה ריקה, כל היום ים וחוף וטבע בלי דאגות היום יום. אני אכליל אבל מניחה שגולשים הם לרוב אנשים יותר קלילים במהותם, הים עושה שלוות נפש.וכנראה לחיות בבית כזה מסוגר זה לא בשבילו.
&nbsp
מה אני אגיד, חבל, אבל כל אדם אחראי לעצמו, אם לא מוציאים אותו היה צריך לצאת כבר לבד .

Yalush2

New member
רייטינג: האח הגדול 20.4 לעומת 9.2 לקשת ואסי עזר

הריאליטי של רשת "האח הגדול" מוביל אמש (ראשון) את ערב הצפייה עם נתון מצוין של 20.4% ו-584 אלף צופים. ממול, בקשת, "היום בעוד שנה" מסיימת עונה עם 9.2% ו-257 אלף צופים וממוצע עונתי נמוך. מתוך וואלה.

למעלה