הכוונה בלבד כאשר אין בבית חבר אמיתי, לפנות אליו בשעת צרה/דאון/שמחה.......
O ornass2 New member 20/7/18 #5,644 הכוונה בלבד כאשר אין בבית חבר אמיתי, לפנות אליו בשעת צרה/דאון/שמחה.......
H Happy Name New member 20/7/18 #5,646 אה אה אז הנה. מירב -"אני מודה שגם החברה שלי יצאה לא בסדר" מעכשיו בשיחה עם תומר בחדר שינה ואמרה - "עד עכשיו לא הודיתי בזה עכשיו אני מודה" המומה מעצמי שנתתי לה קרדיט
אה אה אז הנה. מירב -"אני מודה שגם החברה שלי יצאה לא בסדר" מעכשיו בשיחה עם תומר בחדר שינה ואמרה - "עד עכשיו לא הודיתי בזה עכשיו אני מודה" המומה מעצמי שנתתי לה קרדיט
R ronsil New member 20/7/18 #5,660 צינזרו את סימה מהללת ומשבחת את תומר 'גבר גבר' דקה לפני.... שריכל עליה עם מירב( למה הוא לא הקשיב לשרוליק שהפציר בו לא להכנס למלחמות שלא שלו)
צינזרו את סימה מהללת ומשבחת את תומר 'גבר גבר' דקה לפני.... שריכל עליה עם מירב( למה הוא לא הקשיב לשרוליק שהפציר בו לא להכנס למלחמות שלא שלו)
H Happy Name New member 20/7/18 #5,677 התנצלה על ההתפרצות עצמה, לא על התוכן ולא בפניי אביבית   אז תנשמו.        
ג גונריל New member 20/7/18 #5,678 לא התנצלה על התוכן רק על הסגנון ההתפרצות גם חזרה ואמרה לאיזו פינה נדחקה כולם היו מגעילים אליה ממילא בתגובה למעט מירב אף אחד לא ניגש אליה ואביבית יושבת עצבנית אש
לא התנצלה על התוכן רק על הסגנון ההתפרצות גם חזרה ואמרה לאיזו פינה נדחקה כולם היו מגעילים אליה ממילא בתגובה למעט מירב אף אחד לא ניגש אליה ואביבית יושבת עצבנית אש
י יונתנסקי Well-known member 21/7/18 #5,842 בדברייך לבד את מעידה שזו לא התנצלות. אם זה רק על הסגנון ולא על התוכן...