שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

ויקי 171

New member
איזה בידוד אלוהים . סימה צאי לא שווה את זה הם כולם כולל חברה

שלך צבועים חנפנים מלוקקים

goldenn

New member
ואי אל תגזימו. תמתינו עם המסקנות, שם את הראש

שלי - מירב לא תנטוש את סימה..

גונריל

New member
דרך אגב אמרה בעצמה שהיא מגינה גם אם היא לא יודעת במה המדובר

כי חבר זה חבר
טקטיקה מפגרת
ופתאום מדברת אל אביבית במתק שפתיים
צבועה

גונריל

New member
אני לא מאוכזבת ולא מופתעת ממירב

לא יחסתי לה לא חכמה ולא נאמנות
היא קיבלה כנראה מסר מהאח להשלים ןלהתפייס
פתאום מופתעת מהכל
עולב עולב שבעולבים
סימה פשוט לבד שם

ויקי 171

New member
אח גדול אתה תחטוף תביעה על מגמתיות. ועל זה שלא עצרת

את אביבית עם האיומים שלה ץ צפה פגיעה אם את לא מרים עכשיו לסימה

הצודקת11

Well-known member
האח נגד סימה כמו כול הדיירים,,,אדל מצפה שסימה תודח ביום ראשו

נשבעת לכם שידעתי שמירב תפנה לה עורף,
מירב רוצה לחזור למרכז העניינים ועכשיו יתנו לה
כדי לבודד את סימה.

some1here4

New member
מה שמירב עושה עכשיו.. או פשוט מכוער או ממש מיותר..

מעדיפה לשלול כרגע את האופציה שהיא מוכרת את סימה ומנסה להראות שהיא רק הגנה עליה (כשראינו אותה מתחממת על אביבית בכוחות עצמה) ..אבל גם כל אופציה אחרת שמובילה לדבר הזה ..פשוט מיותר.

חjuspa

New member
אוי, כמה שאני מתעבת את מירב

כשרבים כאן כתבו שלא משנה הסיבה שהיא מגנה על סימה, אינטרסים וזה, העיקר שיופי שמגנה, צחקקתי בלב. עכשיו אני כמעט בוכה בשביל סימה לאור הגועל הנכלולי ששמעתי עכשיו.
איזה מגנה ואיזה נעליים, רצתה מיוזמתה לצאת על אביבית מהאגו המנופח והסיבות הפרטיות שלה (שאין טעם לחזור עליהן), אבל עכשיו אחרי כמה ימים של חוסר פופולריות וכשהבינה שלא תוכל לנצח בקרב הזה, היא פשוט joins them

פתאום נחשית הטפלון הזו ״לא שמעה את הצד של סימה״ בכלל, רק הגנה אוטומטית כלביאה, כחברה הטובה שהיא
לא להאמין איזו שקרנית.
אני בהלם, למרות שציפיתי ממנה כאמור, אבל עדיין כזו חסרת בושה ומצפון ומה לא.

gay55

New member
גועל נפש המירב הזאת חושב רק זה שלא ידיחו אותה פחדנית

נטה אונה

Well-known member
היא לא תירה לעצמה ברגל

אחרי שהיא רצה ברחבי הבית עם הסלוגן 'אני קמה להגן על החברים שלי', היא לא יכולה לעשות סלטה חזרה.
בגלל שהיא אסטרטגית, היא לא תעשה טעות כזאת.
הראו לנו 2 דקות שכמעט בטוח הוצאו מהקשרן.

חjuspa

New member
אני לא בטוחה שאת צודקת היום

זה היה אולי נכון לתקופות אחרות בבית.

אם פעם ברור היה שלבגוד בחברה זה הדבר הכי נורא שטיפוס כמו מירב יכול לעשות (כמובן נורא לכולנו
אבל בטח לעבדאית הזו עם "כבוד" ו"אין יותר חברה ממני" ו"אמיתית" "טהורה" והמון מילים ריקות מתוכן תכלס), ושדבר כזה יהרוס לה את התדמית המחורטטת שהיא מטפחת וכמובן ירחיק ממנה את המיליון, כיום, בשלב הקיצוני הזה שסימה הגיעה אליו, לדעתי מירב חושבת שלא רק שזה לא יפגע בה, אלא שכנראה סימה ה"שנואה" היא היא המכשול שלה.

כלומר, לא רק מכשול בקטע של הפופולריות בבית והעול החברתי ששמו סימה, אלא הגיוני שמירב תהיה סבורה שאם כמעט בית שלם שונא את סימה ולא מדבר איתה, ואפילו החדשה אדל (עזבי את אביבית, דמות ולא "האדם הסביר") בכלל לא מתעניינת בה ומלקקת רק למירב את התחת מדיי וואן, כנראה שסימה גם לא אהובה בחוץ וחלשה, ואולי אפילו שנואה.

ואז זה סבבה לגמרי, כי זה לא נקרא כבר "לבגוד" בחברה, אלא ההפך, "לפקוח עיניים" סוף סוף ולהבין שסימה היא אדם נוראי שמן הראוי שתתרחק ממנה ואיך היתה בכלל חברה של כזו.

לצערי הרב, חוץ מרבים בפורום הזה, בהחלט מצטיירת תמונה מאוד קשה בחוץ לגבי סימה. כ"כ הרבה שונאים והפקה מגעילה אחת שרצחה אותה בשידור האחרון.

נטה אונה

Well-known member
הלוואי שאני טועה :)

אם מירב תעשה טעות, אני רק אשמח. זה ישחק בדיוק לידיים של סימה.
עדיין, אחרי שיומיים היא גיזדרה לאליאב על איך היא לביאה שקמה להציל את סימה, פתאום פליק פלאק כפול כזה נראה לי מוגזם אפילו בשבילה.
אני טיפוס אופטימי אחרי הכול, אז נחכה לשיחה של מירב וסימה אחרי האוכל

חjuspa

New member
זה ישחק אולי לידיים שלה, אבל הצער, הו, הכאב

כ"כ קשה לי עם מה שהיא עוברת השבוע. לא יכולה לדמיין מה ריב מפורש עם מירב יעןלל לה.

וגם תראי, היא לא איזה שי חי, היא לא איזה פייבוריט שדברים כאלה עוזרים לו במשחק. היא סתם סימה המקסימה (והמטורפת ההיסטרית והצ'אחלה בעיני רוב הצופים), כך שאולי בגלל שאני אדם קצת פסימי וספקן, אני רק מדמיינת אותה יוצאת מהבית במוקדם או במאוחר (כמודחת), וממש לא יותר מדי מאוחר, עם חוויה מזעזעת וקשה. עם אף חבר משם, עם זיכרונות לא טובים, עם מיליוני טוקבקים והודעות משפילות בחוץ. בשביל מה היא צריכה את זה?
המיליון לא רלוונטי בכלל למשתתפת כמוה ואפילו הגמר בספק.

אבל אני תמיד אוהבת להקשיב ולהאמין לאופטימים. תמיד יש לי כן תקווה קלושה כזו שיקרה איזה "נס".

נטה אונה

Well-known member

כולנו עם סימה השבוע והאח מנגן על זה, כמו בכל עונה. מרים לצד השני עם עריכה מגמתית, קצת יח''צ וכתבות דמיקולו רק בשביל להפוך את הקערה על פיה בפרק ההדחה.

נאפרת

New member
מירב לא מפתיעה. כשהיה הבלאגן כתבתי

שמירב תפסה טרמפ על המריבה, הן כדי להראות "חברה מסורה" שמגנה על חברתה מפני הלינץ, ובמיוחד כדי להלחם באביבית על שתפסה את מקומה בבית.
ואכן, לא עבר זמן רב, ומירב נחשפת שוב במלוא כיעורה.
מירב נאמנה רק ואך ורק לעצמה.

foreigner3

New member
נעדרתי לכמה שעות, ואני חוזרת רק לרגע... אין לי מושג ברור מה

היה. אבל אני חוזרת על מה שכתבתי לפני כמה ימים :
מירב עשתה ועושה נזק נוראי לסימה.
בין אם זה מאהבה, ובין אם זה מרצון לעלות על הבמה. זה לא משנה.
המאבק של סימה שונה בתכלית משלה. הוא מאבק של נשמה.
הוא בא ממצוקה אמיתית.
מירב, אחרי שהצליחה להשתלט על הפריים, תתפוס את מקומה חזרה בחבורת הזבל בקלות.
סימה כמובן תישאר לבד מחוץ למעגל.
להזכירכם, אביבית ואדל נכנסו לבית בידיעה שמירב חזקה בחוץ.
הן לוקחות זאת בחשבון. הן תנסנה לא לשבור כלים איתה.
הן חושבות שסימה שולית, ולא מתארות לעצמן כמה תומכים סימה צברה מאז.
הן יודעות רק מה היה לפני 3 שבועות. הן טועות.

למעלה