א אילנה בת רבקה New member 20/7/18 #5,205 הצילו הצילו חולת נפש רצה עם כל המרפסת בחוץ ומכל הפנים שלה רואים המון שפתיים.
א אוריני3 New member 20/7/18 #4,987 אוף מרי, כמה מהר מתחלף פה השרשור. עד שכתבתי לך תגובה ארוכה בשרשור הקודם כבר פתחת חדש. וכמובן חוק הטבע שבוייאקה ישיג אותי ויהיה ראשון. מקווה שהכניס סטפות לסוף העונה לתגמל אותך.
אוף מרי, כמה מהר מתחלף פה השרשור. עד שכתבתי לך תגובה ארוכה בשרשור הקודם כבר פתחת חדש. וכמובן חוק הטבע שבוייאקה ישיג אותי ויהיה ראשון. מקווה שהכניס סטפות לסוף העונה לתגמל אותך.
Maybe Mary Well-known member מנהל 20/7/18 #5,000 סורי תלמדי שב250 פותחים חדש   איזה לתגמל...הוא רוצה להוציא לי חשבונית על העדכונים שלו
מ מילימק New member 20/7/18 #5,130 מרי זוכרת שיחסית בתחילת העונה פרסמת פוסט על אהדה לדייר לסימה כמעט ולא היו מצביעים...... אני ואולי עוד 4........   כל כך מחמם את הלב לראות כמה אהדה היא צברה.........מראה כמה דרך היא עברה......
מרי זוכרת שיחסית בתחילת העונה פרסמת פוסט על אהדה לדייר לסימה כמעט ולא היו מצביעים...... אני ואולי עוד 4........   כל כך מחמם את הלב לראות כמה אהדה היא צברה.........מראה כמה דרך היא עברה......
Maybe Mary Well-known member מנהל 20/7/18 #5,146 לגמרי! היו לה אולי 3 וגם זה בלחץ...   תענוג לראות את זה היום