בסדר אילנה—-אבל היא כבר לא רלוונטית לבני הנוער והצעירים
ה האף הגדול New member 20/7/18 #4,506 כל קפיצה של אביבית יש לי תחושת פחד שציצ אחד יתנתק ויעוף לי אל השיש במטבח
בוףףברכה Well-known member 20/7/18 #4,511 שיר לסימה...שיעשה....לה שמח... עדיף..ממה שהיה עד עכשיו... שלא יחזור למזרחית.... מריה ..והיא אם אני זוכר.. תמיד רקדו אותו יחד..
שיר לסימה...שיעשה....לה שמח... עדיף..ממה שהיה עד עכשיו... שלא יחזור למזרחית.... מריה ..והיא אם אני זוכר.. תמיד רקדו אותו יחד..
T toly7 New member 20/7/18 #4,536 חחחחחחחחחחחחחחח איזה גיי וחשפן פחחחחחח תשמעו את אדל ישראל יש לך אישה בבית ישראל אתה עומד להתחתן פחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה סתומה האדל הזאת יא רבייייייייי
חחחחחחחחחחחחחחח איזה גיי וחשפן פחחחחחח תשמעו את אדל ישראל יש לך אישה בבית ישראל אתה עומד להתחתן פחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה סתומה האדל הזאת יא רבייייייייי
י יחפהבפארק11 New member 20/7/18 #4,565 כנראה שהגיל עושה את שלו אבל אני לא מוצאת את הריקוד של ישראל סקסי והאמת היא שריקודי חשפן אף פעם לא עשו לי את זה אבל בזמנו היה את 'נולד לרקוד' והרקדנים שם אפשר לומר היו סקסיים...
כנראה שהגיל עושה את שלו אבל אני לא מוצאת את הריקוד של ישראל סקסי והאמת היא שריקודי חשפן אף פעם לא עשו לי את זה אבל בזמנו היה את 'נולד לרקוד' והרקדנים שם אפשר לומר היו סקסיים...
L lotaria Well-known member 20/7/18 #4,532 אין להם בושה...לחשוב שיש פה בפורום כאלה שמתגאים בחוק הלאום.א איך אפשר? החוק הזה רק יגביר את האנשטישמיות ליהודים בעולם כולו.
אין להם בושה...לחשוב שיש פה בפורום כאלה שמתגאים בחוק הלאום.א איך אפשר? החוק הזה רק יגביר את האנשטישמיות ליהודים בעולם כולו.
N nicknick28 New member 20/7/18 #4,534 מה תומר וישראל עושים לטילון הזה? בסוף העונה תיפתח קבוצת תמיכה לאביזרים דוממים שספגו התעללות בבית. בנתיים שני מקומות מאויישים-הברווז והטילון
מה תומר וישראל עושים לטילון הזה? בסוף העונה תיפתח קבוצת תמיכה לאביזרים דוממים שספגו התעללות בבית. בנתיים שני מקומות מאויישים-הברווז והטילון