כול המנותחות שם נראות זוועה סימה אביבית מריה ומירב
ד די להפסקות השידור1 New member 20/7/18 #4,403 לרופא שהזריק או שיפץ את סימה, צריך לקחת את הרשיון. רק אחרי שסימה תראה את עצמה בשידורים היא תבין כמה ההזרקות והניתוחים כערו אותה והפכו אותה למסופלסת.
לרופא שהזריק או שיפץ את סימה, צריך לקחת את הרשיון. רק אחרי שסימה תראה את עצמה בשידורים היא תבין כמה ההזרקות והניתוחים כערו אותה והפכו אותה למסופלסת.
מ מסקרפונה1 New member 20/7/18 #4,352 אני נקרעת פה מצחוק...מסופלסת משורש ספל...אייי אלי גולש למחוזות הבלשנות....והמורה אביבית מתקנת אותו... זה לא משורש סיפליס בכלל ?
אני נקרעת פה מצחוק...מסופלסת משורש ספל...אייי אלי גולש למחוזות הבלשנות....והמורה אביבית מתקנת אותו... זה לא משורש סיפליס בכלל ?
י יונתנסקי Well-known member 20/7/18 #4,355 אני רואה שעמוס הוא היחיד שמבין את משמעות המילה מסופלסת וזוכה לקיתונות של רותחים מקוסטוש האידיוט, שמאשים אותו בראש כחול.
אני רואה שעמוס הוא היחיד שמבין את משמעות המילה מסופלסת וזוכה לקיתונות של רותחים מקוסטוש האידיוט, שמאשים אותו בראש כחול.
Psy Bear Well-known member 20/7/18 #4,373 עוד פעם האח הביא להם כל כך קצת אלכוהול שאפילו לא מספיק לכולם איזו הפקה פפפחחחחחחחח
בוייאקה מאן Well-known member 20/7/18 #4,380 אל תדאג גם ככה יהיו כאלה שיעשו הצגות של שיכורים כמו כל מסיבה
S shouldistay Active member 20/7/18 #4,381 לא ברור לי למה אין מסיבה עם שפע אלכוהול איזה ערב זה יכול למלא פרק שלם. הרי 100% יקרו דברים מעניינים. אבל עם הרבה אלכוהול.
לא ברור לי למה אין מסיבה עם שפע אלכוהול איזה ערב זה יכול למלא פרק שלם. הרי 100% יקרו דברים מעניינים. אבל עם הרבה אלכוהול.
G goldenn New member 20/7/18 #4,409 PSY.. נראה לי שלא הבנת את הרמז.. אם עד עכשיו אין אלכוהול, זה לא בגלל עונה "חינוכית". כנראה שיש דיירים בבית שיש להם בעיה עם אלכוהול והם לא מוכנים לקחת את הסיכון... והאמת? מסכים עם ההפקה לגמרי.
PSY.. נראה לי שלא הבנת את הרמז.. אם עד עכשיו אין אלכוהול, זה לא בגלל עונה "חינוכית". כנראה שיש דיירים בבית שיש להם בעיה עם אלכוהול והם לא מוכנים לקחת את הסיכון... והאמת? מסכים עם ההפקה לגמרי.
י יחפהבפארק11 New member 20/7/18 #4,379 דמט אני רואה את מירב מסתובבת עם בקבוק וסיגריה ביד ואני בדיוק לאחר ארוחת בוקר עשירה ומפנקת, והיא עושה לי חשק לצאת למרפסת ולעשן ולעשן ולעשן ולעשן דמט זה מה זה מתסכל
דמט אני רואה את מירב מסתובבת עם בקבוק וסיגריה ביד ואני בדיוק לאחר ארוחת בוקר עשירה ומפנקת, והיא עושה לי חשק לצאת למרפסת ולעשן ולעשן ולעשן ולעשן דמט זה מה זה מתסכל
ה האף הגדול New member 20/7/18 #4,441 תחשבי על זה אחרת, שמש, חם מזיעים ממש לא חסר גם עשן סגריות נכון שיצא לך החשק?
י יונתנסקי Well-known member 20/7/18 #4,503 מה פתאום? ? ? את מקלידה ממיקלדת של נון-סמוקרית זר לא יבין זאת. כמו שאני לא אבין אלכוהוליסט.... אין ארוחה שווה בלי סיגריה בסופה. הבעיה היא אחרת: שאנחנו מעשנים גם כשזה לא אחרי ארוחה טובה.
מה פתאום? ? ? את מקלידה ממיקלדת של נון-סמוקרית זר לא יבין זאת. כמו שאני לא אבין אלכוהוליסט.... אין ארוחה שווה בלי סיגריה בסופה. הבעיה היא אחרת: שאנחנו מעשנים גם כשזה לא אחרי ארוחה טובה.