ההפקה שילמה לאביבית1800000ש"ח לשבוע מעניין כמה הפעם קיבלה
ר רינה 157 Active member 20/7/18 #3,784 אז לאור כל הסיפורים האלה לא קם צבוע אחד מכל הגברברים השפוטים האלה שיאמר: אם אלה החיים שלך אז סימה צדקה!!!! אני בטוחה שהם מזועזעים מהסיפורים שלה ובלב חושבים שהיא מטורללת לגמריי אבל אף אחד לא פותח את הפה מחשש להישאר רעב.....
אז לאור כל הסיפורים האלה לא קם צבוע אחד מכל הגברברים השפוטים האלה שיאמר: אם אלה החיים שלך אז סימה צדקה!!!! אני בטוחה שהם מזועזעים מהסיפורים שלה ובלב חושבים שהיא מטורללת לגמריי אבל אף אחד לא פותח את הפה מחשש להישאר רעב.....
L lotaria Well-known member 20/7/18 #3,745 הם כל כך לא מבינים את עניין המצלמות בבית. הם מתייחסים בדרך כלל רק למצלמות בתוך הבית..שזזות...הם לא מבינים כמה מצלמות חבויות מאחורי המראות..המון המון.ומאיזה זוויות מיוחדות דברים מצולמים
הם כל כך לא מבינים את עניין המצלמות בבית. הם מתייחסים בדרך כלל רק למצלמות בתוך הבית..שזזות...הם לא מבינים כמה מצלמות חבויות מאחורי המראות..המון המון.ומאיזה זוויות מיוחדות דברים מצולמים
מ מסקרפונה1 New member 20/7/18 #3,751 מסכן עמוס, קשה לו לראות את אביבית חותכת סלט... במיוחד כשהיא חותכת מלפפון... הרגה אותו... חחחח
Maybe Mary Well-known member מנהל 20/7/18 #3,753 אחרי 24 שעות של ההצבעה הראשונה - ניתן להצביע שוב! גם באתר וגם באפליקציה   חכו שיעברו 24 שעות ותצביעו שוב
אחרי 24 שעות של ההצבעה הראשונה - ניתן להצביע שוב! גם באתר וגם באפליקציה   חכו שיעברו 24 שעות ותצביעו שוב
N navi64 New member 20/7/18 #4,101 מרי בהצבעה השניה לאחר 24 שעות נותן להצביע רק 5 ניסיתי לפצל לסימה ומירב..ולאחר 5 פעמים הודיעו לי שסיימתי להצביע
מרי בהצבעה השניה לאחר 24 שעות נותן להצביע רק 5 ניסיתי לפצל לסימה ומירב..ולאחר 5 פעמים הודיעו לי שסיימתי להצביע
מ מירבי84 New member 20/7/18 #3,756 באמת ??? אביבה את לא יודעת איך הכל בא אלייך?? שמעת פעם על דומה מושך דומה ??
T toly7 New member 20/7/18 #3,767 חחח שיצעקו מגי הזמינה רב ואולם הכל סגור כבר יו יו אני פיפייי קרקס מדרנווווווווו
T toly7 New member 20/7/18 #3,818 ואיי זה גדול הלוואי ומחר היא תצעק את זה אני מתה היא מסוגלת אגב אני חותמת על זה חחחחחחחחחחחחחחח
T toly7 New member 20/7/18 #3,854 מסקר היקרה הידעת שההורים של שלומי הם האנשים הכי מסכנים במדינת ישראל ובתפוצות??????? האם הם עדיין חיים? איך הם מוציאים את הראש שלהם מפתח הבית????
מסקר היקרה הידעת שההורים של שלומי הם האנשים הכי מסכנים במדינת ישראל ובתפוצות??????? האם הם עדיין חיים? איך הם מוציאים את הראש שלהם מפתח הבית????