שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

lotaria

Well-known member
איך אמרתי כבר מזמן וחוזרת על זה שוב...מירב סימה ואדל נשים ר

רעות.על מירב עליתי מיד בימים הראשונים. על סימה בריב הגדול כשצרחה כמו משוגעת במשך שעות ועל אדל במשימת קוריאה.זה סוג של נשים שתמיד ברחתי מקירבתן.מספיק לי להסתכל בעיניים כדי להבין עם מי יש לי עסק.כמה רוע יש בן.
אבל לא נורא.. הרוע לא יעבור!!
מירב ואדל קיבלו צעקות שהן רעות ושילכו הביתה...זה מה שמשגע אותן..

lotaria

Well-known member
הרוע לא יעבור!!! אדל תעוף יחד עם דניאל בהדחה הבאה.וכשאדל

תצא החוצה היא תחטוף את הבומבה.הרויחה את זה ביושר

Lilo80

New member
אדל שקרנית מנסה לסובב הכל על אביבית

עשתה הכל בכדי לנטוש את אביבית ולחבור 27/4 למירב
היא החליטה על דעת עצמה שאביבית מדברת עליה שבועיים אפילו לא דיברה איתה על למה היא פגועה

lotaria

Well-known member
אליאב לחוץ..הצעקות לישראל היום עירערו את הבית וטוב שכך...

שרי48

Well-known member
מעניין אם מירב ואדל מאמינות לעצמן?

2 שקרניות שמעוותות את המציאות וככל שהן חוזרות על השקר הן מאמינות בו יותר ויותר. מירב ואדל - 2 שטניות שמתאימות זו לזו כמו כפפה ליד. האם יש מישהו שלא רואה את זה? וזה ללא קשר לאהדה למתחרה זה או אחר, הן בפני עצמן זוועה ולא מאחלת לאף אחד שכנה כזו, חברה כזו, כלה כזו ואפילו לא - בת כזו (במקרה של אדל). ברוך השם אין מסביבי אנשים כאלה ואני מזכרת בנוכחותם רק כאן, ב"אח הגדול", ותודה לאל שאפשר להנמיך ווליום או לכבות את המחשב כשהן מופיעות על המסך.
אביבית - תחזיקי מעמד. הן רק מבליטות את טוב ליבך והקסם שבך. שימשיכו להשתגע וללכלך, אין להן בושה וגבולות.
כל הכבוד לצועקים, הלוואי ויכולתי להצטרף.

מירבי84

New member
כל הכבוד לצועקים כל הכבוד תמשיכו תמשיכו עוד

הן מתפרקות הן מתעקמות
אביבית קיבלה כוח מהצעקות בחוץ..

goldenn

New member
חחחחח אביבית העלובה לא יכולה להתמודד עולבב

חחחחח אני מת.
מירב גמרה אותה

queenjane

New member
למה כול היום המצלמה על אביבית במיטה שמשפרת מונולוגים מהווגינ

ה

סומי5

New member
אביבית, במחשבה שניה, מאחר ואביבית "גוייסה" ע"מ להפוך ולהעיר

את הבית. ממש לא משנה על מה הריב. יסגר זה, היא תייצר פרובוקציה חדשה. בדיוק כמו הויכוח בכניסה הראשונה על "פאחלה" ששלחה את כולם לבדוק מי צודק. בדקתי . מירב צדקה. אחרת עבור מה קיבלה כסף. להעמיק את אווירת בית גיל הזהב,או להפוך את הבית. לגבי טקטיקה, היא התפארה בפני אלי שהיא למדה, "לזרוק פצצה" ולעשות נסיגה שקטה, ע"ת המיסכנה שעכשיו כולם צורחים עליה ובעצם שוכחים למה ומי בעצם הדליק את האש. מה שזוכרים זה את הצעקות שניראות לא טוב. האמת שחקנית 10.

נילי1179

New member
מירב ניזונה ממריבות, הן מחיות אותה.

בתחילה חשבתי שהפרקים ערוכים, מאז כניסת הדיירים צופה גם בחיי. מהתחלה היא חירחרה מריבות, מחנות, ובמבט לאחור יש מצב שסימה נפלה קורבן לידיה של מירב.

lotaria

Well-known member
הנה שוב הרוע הזו מירב אומרת"אני נשואה יש לי בעל ילדים" חחחחח

נילי1179

New member
תכף היא תאמר...איך היא מדברת לאישה נשואה ואם לילדים. וטוענת

שחבל שלא ענתה, כי היא ממש שקטה, אינה מתווכת, אינה רודה באנשים, אינה צוחקת על אנשים...ממש מריה השנייה.

למעלה