שומעים שומעים :)
K klapim99 New member 19/7/18 #3,289 טוב,יש לי משהו חשוב,כנסו רק עכשיו ראיתי תפרק ששודר אתמול אף פעם לא הייתי ממעריצי אביבית,שפרה היתה ועודנה אהבתי עכשיו שיניתי את דעתי על אביבית היא גילתה בגרות ולא הגיבה,אני בטוח שהיהלה קשה מאד להבליג על התקפות מרושעות ועל כך כל הכבוד
טוב,יש לי משהו חשוב,כנסו רק עכשיו ראיתי תפרק ששודר אתמול אף פעם לא הייתי ממעריצי אביבית,שפרה היתה ועודנה אהבתי עכשיו שיניתי את דעתי על אביבית היא גילתה בגרות ולא הגיבה,אני בטוח שהיהלה קשה מאד להבליג על התקפות מרושעות ועל כך כל הכבוד
י יונתנסקי Well-known member 19/7/18 #3,107 למה לא "נרים" לשפרה, ולסער סקלי ? כי בהווה עסקיננים ולא .בעבר'ים או שהיית ציני ולא הבנתי.
בוייאקה מאן Well-known member 19/7/18 #3,111 אנשים כל הזמן מדברים על דיירים שהיו בעונה הזאת ישראל מדבר על מגי מריה על תמי אליאב על אורלי זה חלק מההווה שלהם
אנשים כל הזמן מדברים על דיירים שהיו בעונה הזאת ישראל מדבר על מגי מריה על תמי אליאב על אורלי זה חלק מההווה שלהם
י יונתנסקי Well-known member 19/7/18 #3,118 נו, הוכחה נוספת לטירוף של הדיירים. אשכרה נקרופילים, כי מבחינתי כל אלה - ז"לים.
בוייאקה מאן Well-known member 19/7/18 #3,123 הם עדין חיים את הבית להם יש סיפורים לא גמורים בכל עונה זה ככה תמיד מדברים על חברים שעזבו
R ronsil New member 19/7/18 #3,047 אל אל ישרואל ...מבזק עדכונים...חובה! השניים האחרונים הם? נאאאאכוןןןןןןןןן....שרוליק ותומר