בול איזה אלופה
ר רינה 157 Active member 12/8/18 #29,874 עדיין לא גולדן.... היאסו מדפיסים בימים אלה את ההזמנות ושוב יעשו הפתעה לישראל בכיכוב המוסיקה העצובה והמרגשת..... ניקיטה בטוח יהיה השושבין וההורים של ישראל יתפרו את הקריעה וישתתפו בחתונה ויהיו הרבה דמעות...
עדיין לא גולדן.... היאסו מדפיסים בימים אלה את ההזמנות ושוב יעשו הפתעה לישראל בכיכוב המוסיקה העצובה והמרגשת..... ניקיטה בטוח יהיה השושבין וההורים של ישראל יתפרו את הקריעה וישתתפו בחתונה ויהיו הרבה דמעות...
פ פה זה לא בורדל New member 12/8/18 #29,680 היה עולה בקלות אפילו. והיה מרכיב רשימה של אלי אביבית ישראל אליאב מריה/מירב
בוייאקה מאן Well-known member 12/8/18 #29,690 כי היה צריך להוציא את אלי מלאך ולהראות כמה הוא רגיש וזה תופס את רוב הזמן שיש בפרק אז גנזו את הראיינות ששם הוא יצא על הפנים
כי היה צריך להוציא את אלי מלאך ולהראות כמה הוא רגיש וזה תופס את רוב הזמן שיש בפרק אז גנזו את הראיינות ששם הוא יצא על הפנים
ר רינה 157 Active member 12/8/18 #29,693 בטח יהיה שוב שיממון עד יום רביעי וברביעי יראו לנו את הראיונות ואת המריבה בין מירב לאביבית שהייתה היום אחהצ.
בטח יהיה שוב שיממון עד יום רביעי וברביעי יראו לנו את הראיונות ואת המריבה בין מירב לאביבית שהייתה היום אחהצ.
M moiya1 New member 12/8/18 #29,695 וואלה נכון. שכחתי מזה. מעניין באמת.. אבל במחשבה שניה הם עשו הרבה חביאום לעוד משימות קטנות, אחת שזכורה לי למשל לתת לכל דייר לקבל מסר אישי מהבית ועד כמה פעמים שהאח גנז רעיון כלשהו תוך כדי משימה..
וואלה נכון. שכחתי מזה. מעניין באמת.. אבל במחשבה שניה הם עשו הרבה חביאום לעוד משימות קטנות, אחת שזכורה לי למשל לתת לכל דייר לקבל מסר אישי מהבית ועד כמה פעמים שהאח גנז רעיון כלשהו תוך כדי משימה..
R ronsil New member 12/8/18 #29,696 הבקבוקים של האמת והאמת סיפקו את החסר, היה שמייח הם גם לא לקחו את משימת הראיונות ברצינות
מ מיכלוש113 New member 12/8/18 #29,702 בגלל שלא יצא מה שתכננו כנראה משהו השתבש להם ואביבית יצאה רע מאד עם מירב למה שיראו?
בוייאקה מאן Well-known member 12/8/18 #29,674 אתמול ראיתי אותה מדברת איתה ובקושי הייתי פה אתמול אז כנראה שזה לא מקרה נדיר
A alesandro2 Well-known member 12/8/18 #29,718 כי צעקו לאביבית שהעם מתאהב בה , דניאל מחשבת מסלול מחדש
R ronsil New member 12/8/18 #29,660 אין ספק שזו אחת מהשתיים, אישית מעדיף את אדל בחוץ השבוע דניאל יכולה לחכות לשבוע הבא