שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

נילי1179

New member
הם יוצאים החוצה, ואנחנו עושים את זה פה? מה ההבדל...לפחות הם

מטיילים על הדרך, עוצרים אצל מירב ומוציאים אגרסיות. (לא שאני מסכימה) עדיף לחזק את אביבית על דרך החיוב ולא דרך הנמסיס שלה מירב. אבל כנראה הם צועקים במירביות דהיינו בלריב.

lotaria

Well-known member
שתקבל כרטיס לגמר...היא תעוף ראשונה...מקום חמישי ואף

אחד לא יזכור אותה.

ronsil

New member
זהו שלא מוכרים, ממשיכים להחזיק...עד הסוף המר

בקרוב נגיד ביי לאחת החתולות ואחרי זה לעוד אחת..לצערי אחת מהן תתפלח לגמר, זה וודאי, מספרית

שאני יכולה להבין את אלה שצועקים באופן חיובי

לא מבינה את הבהמות שצועקים דברים רעים לאנשים שכלואים בתוך בית כבר כמה חודשים.

ronit523

New member
אלה האנשים של אביבית. כמה רוע. במקום לבוא לחזק את המתמודד

שלהם אז מכפישים מתמודדים אחרים שסגורים 3 חודשים בתוך בית. אביבית הייתה צריכה לבקש שלא יצעקו ככה .

אביבית לא צריכה לבקש שום דבר מהצועקים. עד כדי כך היא צריכה

להיות פריירית? אחרי החרם המכוער שעברה?? הטפשה הזאת עוד בשלה להם בשבת והכינה להם עוגה. אז מה אם הצועקים בחוץ מקללים? פתאום כל אוהדי מירב רגישים לקללות. הרי מקודם אמרתם שזה לא נורא שמירב צועקת וממתי צריך להיבהל מצרחות? אז אתם יפי נפש רק כשנוח לכם. אני לגמרי מבינה את המקללים וזה רק מירב אשמה כי היא מוציאה את הרוע מאנשים.

מירב דווקא פוסטמה כזו....

שבאמת יכולה לעבור לה מחשבה כזו בראש חחח, הרי היא חושבת שאכן היא מאמה תרזה...הקדושה המעונה מנתניה...

הלוואי שתשאר שבוייה בחלומות שהיא הולכת לזכות...הלוואי שתסרב לקבל האוטו.

ואז תעוף לנתניה עוד שבועיים - וחרס בידה.
לצערי, אני חוששת שארגנו לה הרכב+ מידע שעדיף לה לקבלו...

ובעניין הצעקות- זה אחד החלקים הכי מעוררים בתכנית הזו...את הדיירים, את הצופים...ואת רוב חברי הפורום.
ממש כמו שזורקים נתחי בשר לאריות...כהרף עין הכל זז, משתגע ומתחרפן...במקום לנוח במיטה כל היום כאחרונת המובטלות...היא נטרפת- ואז קורים דברים...וכאן מתחיל העניין.

אבל הכי מגעיל זה רועי....די רועי די די די עם .הלקק דיייייייי

רועי הדייר הכי דוחה מאז ומעולם בכל העונות..........פחדןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

למעלה