צנוע, נבוך..מתרגש שאוהבים אותו..
R ronsil New member 11/8/18 #28,552 עסוק בלראות אותו נהנה מהרגע מאשר לראות את החמוצים והמרמרת גם ככה יכניסו אותם הביתה עוד שעתיים בגלל התוכנית
עסוק בלראות אותו נהנה מהרגע מאשר לראות את החמוצים והמרמרת גם ככה יכניסו אותם הביתה עוד שעתיים בגלל התוכנית
א ארין289 New member 11/8/18 #28,565 ראיתי איך אכל מתוך סיר הדגים לכלך הכל וזרק על השיש. ולא שכח לקנח את האף עם הסוודר שעליו. איכס
ה האף הגדול New member 11/8/18 #28,530 באמת אין חשיבות לצעקות ואין חשיבות למסוקים, זה אנשים משלהם היחיד שקיבל צעקות ומסוקים מהעם היה שי חי ורק במקרה שלו זו היתה אינדקציה למשהו מבחוץ.
באמת אין חשיבות לצעקות ואין חשיבות למסוקים, זה אנשים משלהם היחיד שקיבל צעקות ומסוקים מהעם היה שי חי ורק במקרה שלו זו היתה אינדקציה למשהו מבחוץ.
ה האף הגדול New member 11/8/18 #28,534 מסוקיים זו אינדקציה רק אם הם מגיעים לא מהמשפחה לגבי אביחי, לו לא היה לו את הליקוי הוא לא היה מגיע רחוק במשחק.
מסוקיים זו אינדקציה רק אם הם מגיעים לא מהמשפחה לגבי אביחי, לו לא היה לו את הליקוי הוא לא היה מגיע רחוק במשחק.
ה האף הגדול New member 11/8/18 #28,537 או קי,אז במקרה שלו זו אינדקציה, למרות ששוב, אני בטוחה שהוא זכה באהדה בגלל הליקוי. בתור דייר בבית הוא לא היה משהו בכלל. בלי הליקוי אני אפילו לא בטוחה שהיה עובר את המיונים.
או קי,אז במקרה שלו זו אינדקציה, למרות ששוב, אני בטוחה שהוא זכה באהדה בגלל הליקוי. בתור דייר בבית הוא לא היה משהו בכלל. בלי הליקוי אני אפילו לא בטוחה שהיה עובר את המיונים.
אלזה4 Well-known member 11/8/18 #28,538 לא רק בגלל הליקויי. איתם לא הגיע לגמר בגלל הליקוי. אביחי ניצח גם ובעיקר בזכות האישיות.. אבל לא נתווכח..
לא רק בגלל הליקויי. איתם לא הגיע לגמר בגלל הליקוי. אביחי ניצח גם ובעיקר בזכות האישיות.. אבל לא נתווכח..
R ronsil New member 11/8/18 #28,536 האינדיקציה היא מספרי העוקבים/מצטרפים לקבוצות שעולה מיום ליום רק ת''ז שלו כבר נצפתה יותר מכולם, בעשרות ומאות אלפים יותר מאחרים מזהים זוכה מקילומטרים... כפי שאמרתי לא פעם, אם הוא לא יזכה זה רק בגלל שההפקה רצתה שמישהו אחר יזכה, לא רצון הצופים
האינדיקציה היא מספרי העוקבים/מצטרפים לקבוצות שעולה מיום ליום רק ת''ז שלו כבר נצפתה יותר מכולם, בעשרות ומאות אלפים יותר מאחרים מזהים זוכה מקילומטרים... כפי שאמרתי לא פעם, אם הוא לא יזכה זה רק בגלל שההפקה רצתה שמישהו אחר יזכה, לא רצון הצופים
M MIC83 New member 11/8/18 #28,523 זה לא גולן ... זה מצבא האמת, יש בקבוצות.... לא יודעת, אולי הוא יראה, אבל הוא לא היה שם...
אלזה4 Well-known member 11/8/18 #28,529 גולן שחרר סרטון בו הוא מודה לצבא האמת..אמר שהתרגש.. המסר לישראל היום: לא יאסו, לא גולן, לא מגי אלא: תומכים שהוא לא מכיר שאוהבים אותו
גולן שחרר סרטון בו הוא מודה לצבא האמת..אמר שהתרגש.. המסר לישראל היום: לא יאסו, לא גולן, לא מגי אלא: תומכים שהוא לא מכיר שאוהבים אותו
R ronsil New member 11/8/18 #28,532 אראה מאוחר יותר את הסרטונים שיעלו לדף האינסטה של שרוליק אני מבסוט על האח שזרם איתם, העריך את המאמץ והמחווה, שאפו גדול
אראה מאוחר יותר את הסרטונים שיעלו לדף האינסטה של שרוליק אני מבסוט על האח שזרם איתם, העריך את המאמץ והמחווה, שאפו גדול