חחחחחחחחחח צדקתי
בוייאקה מאן Well-known member 12/8/18 #29,233 הדיירים עשו לכולם קטע ישראל או רועי לא מירב העיקר לכלכו על כולם שהם מלקקים למירב בתאבון לכל המלכלכים אני מקווה שהכובע טעים
הדיירים עשו לכולם קטע ישראל או רועי לא מירב העיקר לכלכו על כולם שהם מלקקים למירב בתאבון לכל המלכלכים אני מקווה שהכובע טעים
Maybe Mary Well-known member מנהל 12/8/18 #29,238 "מירב קיבלה את הכרטיס לגמר" בטוח מירב! כולם הצביעו למירב!     ואני לא הבנתי למה כולם קובעים שזו מירב קיצר הקונספירציות פה זה משהו אדיר
"מירב קיבלה את הכרטיס לגמר" בטוח מירב! כולם הצביעו למירב!     ואני לא הבנתי למה כולם קובעים שזו מירב קיצר הקונספירציות פה זה משהו אדיר
R ronsil New member 12/8/18 #29,240 שרוליק המלך ויתר לרועי...שהקהל יתן לרועי אני רוצה את רועי בגמר, שרוליק גם יגיע לשם
Y Yalush2 New member 12/8/18 #29,244 רועי או ישראל למי אתם נותנים את הכרטיס לגמר https://app.reshet.tv/votes-bigbro
A ariel1612 New member 12/8/18 #29,246 כל הכבוד לדיירים שאפו שיחקתם אותה אתם לא פחדנים בחדר האח מקווה שמירב לא תהרוג אותכם
G goldenn New member 12/8/18 #29,251 יאללה שיבחרו בישראל הלוואייי חשוב שישראל יגיע לגמר! אביבית בנתיים תתחזק בשבועיים הללו. יצביעו לה יותר ויותר
יאללה שיבחרו בישראל הלוואייי חשוב שישראל יגיע לגמר! אביבית בנתיים תתחזק בשבועיים הללו. יצביעו לה יותר ויותר
בוייאקה מאן Well-known member 12/8/18 #29,256 אני חייב להגיד משהו שיעצבן את כל אוהבי אלי הוא יצא הכי טמבל בעולם כל תהליך הפרישה שלו התחיל כי הוא היה בטוח שמירב קיבלה את הכרטיס ועכשיו אנחנו מגלים שהכל היה לחינם יצא הכי לוזר
אני חייב להגיד משהו שיעצבן את כל אוהבי אלי הוא יצא הכי טמבל בעולם כל תהליך הפרישה שלו התחיל כי הוא היה בטוח שמירב קיבלה את הכרטיס ועכשיו אנחנו מגלים שהכל היה לחינם יצא הכי לוזר
R ronsil New member 12/8/18 #29,278 היו צריכים לתת להם לבחור בין הרכב לגמר על הבאזר לתת לקהל להצביע בין רועי לשרוליק זה לא פייר פייט...מקווה שתהיה הפתעה ויוכרע עבור רועי אני לא מצביע עבור שרוליק, רוצה שיעמוד בכל ההדחות עד הגמר, כמו מנצח אמיתי
היו צריכים לתת להם לבחור בין הרכב לגמר על הבאזר לתת לקהל להצביע בין רועי לשרוליק זה לא פייר פייט...מקווה שתהיה הפתעה ויוכרע עבור רועי אני לא מצביע עבור שרוליק, רוצה שיעמוד בכל ההדחות עד הגמר, כמו מנצח אמיתי
כ כוכבית מכסף Well-known member 12/8/18 #29,279 אתם יודעים מה יפה באלי? שגם שהוא התנהג לא יפה, הוא יודע להגיד, יש בי צד רע אני מתפרץ ויוצא ממני צד לא יפה. וזה יפה שהוא רגיש ומודה במה שכולם עושים לפעמים. לעומת מירב שיוצא ממנה רוע והיא בטוחה שהיא מושלמת ושאין בה רוע..
אתם יודעים מה יפה באלי? שגם שהוא התנהג לא יפה, הוא יודע להגיד, יש בי צד רע אני מתפרץ ויוצא ממני צד לא יפה. וזה יפה שהוא רגיש ומודה במה שכולם עושים לפעמים. לעומת מירב שיוצא ממנה רוע והיא בטוחה שהיא מושלמת ושאין בה רוע..