חכמי הפורום .למה מריה ורועי אכלו בנפרד
ס סומי5 New member 9/8/18 #25,446 א. מריה במחזור, והם שומרים נגיעה.............לא צריך לייחס משמעות, לשום דבר שכרגע הוא חד פעמי. ואותו כנ"ל גם הייתי עונה במידה והייתה יושבת לו על הבירכיים.
א. מריה במחזור, והם שומרים נגיעה.............לא צריך לייחס משמעות, לשום דבר שכרגע הוא חד פעמי. ואותו כנ"ל גם הייתי עונה במידה והייתה יושבת לו על הבירכיים.
M MIC83 New member 9/8/18 #25,421 נראה שקיצור הדרך לגמר מגיע מפחד שמישהו שההפקה רוצה יודח כמו במקרה סימה..
ר רינה 157 Active member 9/8/18 #25,432 אלי מתכנן לפרוש..... הוא הבין שההפקה כיוונה למירב ...אני מצפה לפיצוצים!!!
ר רינה 157 Active member 9/8/18 #25,444 הבין שמירב בגמר והוא לא יכול לשאת את התבוסה. אביבית מתחננת שלא יעזוב אותה עם הכרישים..... מרוב יאוש נכנסה למיטה.....
הבין שמירב בגמר והוא לא יכול לשאת את התבוסה. אביבית מתחננת שלא יעזוב אותה עם הכרישים..... מרוב יאוש נכנסה למיטה.....
Z zinioz New member 9/8/18 #25,438 וואי יש משהו בפנים היפות של דניאל שנוראאא מבגר אותה. מה זה?? אולי הצורה שבה מחזיקה את השפתיים שלה? אולי גוון אודם בורדו לא מחמיא לה? באמת שהיא נראית עשר שנים מבוגרת ממה שהיא.
וואי יש משהו בפנים היפות של דניאל שנוראאא מבגר אותה. מה זה?? אולי הצורה שבה מחזיקה את השפתיים שלה? אולי גוון אודם בורדו לא מחמיא לה? באמת שהיא נראית עשר שנים מבוגרת ממה שהיא.
S shouldistay Active member 9/8/18 #25,443 מסכנה אביבית. אבל אני באמת יכולה להבין את אלי ברגע שמירב נשארת לגמר. אין עניין יותר עבורו. היא כל כך דוחה והידיעה שהיא נשארת עד הסוף מבריחה אותו. מסכנה אביבית ממש. כי היא נשארת לבד בגלל השתלטנות הדוחה של מירב הגנגסטרית.
מסכנה אביבית. אבל אני באמת יכולה להבין את אלי ברגע שמירב נשארת לגמר. אין עניין יותר עבורו. היא כל כך דוחה והידיעה שהיא נשארת עד הסוף מבריחה אותו. מסכנה אביבית ממש. כי היא נשארת לבד בגלל השתלטנות הדוחה של מירב הגנגסטרית.
ר רינה 157 Active member 9/8/18 #25,449 מירב כבר הבינה וצורת הדיבור שלה המתנשאת כבר התחילה במלוא הכוח.....
G GינGית New member 9/8/18 #25,486 הוא לא יוכל להדיח את מירב ואז יצא ממנו דברים רעים שהוא לא יוכל לשלוט בהם והוא לא רוצה את זה
ר רואה בעניים New member 9/8/18 #25,452 תודה. לבד? הוא בסוג של דכאון... הגיע גם אליו. מקווה שיפסיק את הדיאטה המטופשת הזאת.
R ranlir New member 9/8/18 #25,448 נראה לי שאנחנו הולכים לאכול אותה שוב מקרה שי חי. נישאר עם חמישייה עלובה חסרת תוכן ועניין.. שלושה שבועות של סיוט מתמשך ממתינים לנו מעכשיו וכפי שהיה בסוף העונה עם שי חי לאחר שפרש וחבריו אחריו.
נראה לי שאנחנו הולכים לאכול אותה שוב מקרה שי חי. נישאר עם חמישייה עלובה חסרת תוכן ועניין.. שלושה שבועות של סיוט מתמשך ממתינים לנו מעכשיו וכפי שהיה בסוף העונה עם שי חי לאחר שפרש וחבריו אחריו.