זה בהחלט מותר אבל לעיתים גם מיותר, מגוחך גם לעקוב אחרי
כל צעד שלה ואז לבזות, להתמרמר ולהשניא.
לא אהבתי את גימה בתוכנית אבל מרגע שהודחה כל טוקבק ניבזי שקראתי עליה כאב לי, טהיו המון.
מגע שדייר הודח הוא לא מושא ללעג ולכעס יותר עבורי.
כנראה שנעשה ניסיון "לפייס" בינהן ויושבת שם החתיכת שוויצרית הזאת(-על מה ולמה..) וחושבת שהיא יכולה לזלזל בסימה שהעמידה אותה במקום כמו גדולה!! ונשארה נאמנה לאמת שלה! גם אחרי כל הזמן הזה, מגי נשארה אותה בלתי נסבלת.
עשתה שגיאה שפתחה את הנושא של הגבות.... כי בבית זה נשמע רלוונטי אבל בחוץ זה נשמע מגוחך.... מי שלא היה בבית לא יוכל להבין את זה .... התעצבנתי על הצחוקים שמגי עשתה על חשבונה אבל סימה ענתה לה במשפט יפה שהזילזול מתחיל בדברים קטנים
ומתעצם לדברים גדולים.... עכשיו אני שונאת את מגי עוד יותר!!!!
אם אני לא טועה, היא גם העלתה את נושא הגבות.. ואפילו אביחי הגיב לעניין שקובי לא ידע לסכם בהתאם וציין שאולי מדובר בעקרונות (-תכלס, זה העניין). בכל אופן, היא השתמשה בו כדי לעשות צחוק מסימה בצורה ככ ילדותית ומזלזלת, אבל סימה העמידה אותה במקום!! פשוט בחורה בלתי נסבלת, שמשום מה עדיין מקבלת במה.
תוך כדי התקפה. לא למדה כלום. לא הפנימה כלום. יש לה דרך התבטאות מכוערת המעוררת אנטגוניזם מהותי. היא לא מאפשרת לאחר להגיב. היא נואמת ולא מקשיבה לתגובות- אטומה לחלוטין למי שמגיב לה...ושוב הנימוקים האידיוטים בדבר היותה אמא או אישה נשואה...- לא מגיע לה שום כבוד מיוחד על פני אישה שלא נישאה ולא ילדה ילדים. נהפוך הוא- הייתי מצפה מהורה שידע להגיב בנימוס ("מי שיבוא עלי אני אכנס בו")...שידע להכיל ביקורת או להגיב עניינית- ובטח לא לחנך להתלהמות גסת רוח.
אישה מאוסה ...אינני רואה בה שום קלאס- מרוקאית שלוחית פרחה במיטבה...וקצת פסיכוטית הנעה בסקאלה של מאניה-דיפרסיה.
וחוץ מזה, רשת לא בדיוק בוחרים מי שראוי... ראי ממה מורכב הפנל של הדוח היומי.
אחד יותר פתטי מהשני... ליהיא וויט טראש. שי מיקה הסתומה. פנינה רוזנכלום.
כיפק לרשת. היי היי היי...