זה כמו לצעוק שהם הכי טובים ברייטינג כשרק עשירית נקודה מפרידה גאוות יחידה
R ronsil New member 9/8/18 #24,733 זה כמו לצעוק שהם הכי טובים ברייטינג כשרק עשירית נקודה מפרידה גאוות יחידה
R ronsil New member 9/8/18 #24,677 פאק, מישהו הולך לקבל בשבת כרטיס לגמר...שתי הדחות לסוף אני מהמר שזה בין אליאב, מירב ומריה
כ כוכבית מכסף Well-known member 9/8/18 #24,713 איזה נורא אם ההפקה שמרימה למירב כל העונה, תתן לה את הכרטיס מספיק שהיא תגיד לדיירים לבחור למי מגיע וכל השפוטים שלה יצביעו לה.  
איזה נורא אם ההפקה שמרימה למירב כל העונה, תתן לה את הכרטיס מספיק שהיא תגיד לדיירים לבחור למי מגיע וכל השפוטים שלה יצביעו לה.  
R ronsil New member 9/8/18 #24,719 אם יבקשו מהדיירים לבחור אז זה בין אליאב למריה ואם להפקה יש יד בבחירה אז זה בין מירב אליאב או מריה
M masino New member 9/8/18 #24,858 נדמה לי שהיה מקרה כזה בעבר, איש לא זוכר את מי שזכה. חושבת שישאלו אותם איזו שאלה סתמית והם יבחרו מישהו לאיזו מטרה ואז יתברר שזה המקום בגמר. כבר עשו כאלה בעבר.
נדמה לי שהיה מקרה כזה בעבר, איש לא זוכר את מי שזכה. חושבת שישאלו אותם איזו שאלה סתמית והם יבחרו מישהו לאיזו מטרה ואז יתברר שזה המקום בגמר. כבר עשו כאלה בעבר.
מ מריה666 New member 9/8/18 #24,680 נראה כאילו יש דיליי עצום בין הלייב לתכנית אני לא רואה את הלייב אבל מה שמראים היום לא קרה לפני איזה שבוע?
נראה כאילו יש דיליי עצום בין הלייב לתכנית אני לא רואה את הלייב אבל מה שמראים היום לא קרה לפני איזה שבוע?
ר רינה 157 Active member 9/8/18 #24,687 אני משערת שגם ההפקה מכוונת את היאסו איך לפרגן לישראל ואז הם שמים מוסיקה עצובה ויאללה ישראל לזכייה!!!!
אני משערת שגם ההפקה מכוונת את היאסו איך לפרגן לישראל ואז הם שמים מוסיקה עצובה ויאללה ישראל לזכייה!!!!
N nicknick28 New member 9/8/18 #24,691 ישראל שם כי הוא רוצה לזכות בכסף מה ייתן לו הפרסום ליאסו? הבר הזה שייך לו? יש לו אחוזים? הוא מתכנן להיות שם כל חייו? אולי זה עושה שירות למקום שפה ושם מזכירים אותו אבל נראה לי שזה הדבר האחרון בראש של ישראל לעשות בבית הזה
ישראל שם כי הוא רוצה לזכות בכסף מה ייתן לו הפרסום ליאסו? הבר הזה שייך לו? יש לו אחוזים? הוא מתכנן להיות שם כל חייו? אולי זה עושה שירות למקום שפה ושם מזכירים אותו אבל נראה לי שזה הדבר האחרון בראש של ישראל לעשות בבית הזה
ר רינה 157 Active member 9/8/18 #24,708 הפרסום הוא לא לישראל אלא ליאסו על הגב של ישראל.... חסרים חברים שתופסים טרמפ? טלוויזיה... פריים טיים ... מה רע להם הפרסום? למה שלא יפנקו את ישראל???
הפרסום הוא לא לישראל אלא ליאסו על הגב של ישראל.... חסרים חברים שתופסים טרמפ? טלוויזיה... פריים טיים ... מה רע להם הפרסום? למה שלא יפנקו את ישראל???
N nicknick28 New member 9/8/18 #24,727 כן הם אולי משתמשים בזה שהוא שם לתועלתם אני מניחה שהם אוהבים אותו באמת ואכן רוצים לדאוג לו אבל למה לא להרוויח על הדרך
כן הם אולי משתמשים בזה שהוא שם לתועלתם אני מניחה שהם אוהבים אותו באמת ואכן רוצים לדאוג לו אבל למה לא להרוויח על הדרך
מ מריה666 New member 9/8/18 #24,692 איכס מריה את מביישת לי את השם אבא שלי מת כשהייתי בת 6 בואי נשב נבכה על זה ... בחורה בת 22 עם כל כך הרבה שיפוצים בפנים שיכולה לקיים יחסים חברותיים רק עם מי שדלוק עליה...היא צריכה טיפול אוי חיים דפוקים...אוייי ...דוגמנית עם מליון עוקבים דיייייייייייייייייי
איכס מריה את מביישת לי את השם אבא שלי מת כשהייתי בת 6 בואי נשב נבכה על זה ... בחורה בת 22 עם כל כך הרבה שיפוצים בפנים שיכולה לקיים יחסים חברותיים רק עם מי שדלוק עליה...היא צריכה טיפול אוי חיים דפוקים...אוייי ...דוגמנית עם מליון עוקבים דיייייייייייייייייי