אז הן לא מתחברות אליה,מותר.
הרי היא עצמה גם לא מתקרבת לבנות האלה גם כשהן לבד... את כל זמנה הפנוי בבית היא מקדישה לגברים ובעיקר דבוקה לאלי. אז היא מתלוננת שבנות שהיא מפגינה אליהן אפס התעניינות ביומיום מפגינות את זה בחזרה כלפיה?

הן לא באמת מעניינות אותה , מעניינת אותה הסיטואציה ואיך היא יכולה להרוויח ממנה . היא רואה פה הזדמנות פז לייצר מצג של הבנות לא חברות שלי ואני לבד. הפרצופים שהיא עשתה בבריכה כשהן רקדו והיא ישבה בצד עצובה היו נראים אמיתיים בערך כמו הבכי של מירב.
היא הבן אדם האחרון שהוא לבד בבית זה, היחידה שהגנו עליה בכל ריב ובכל מילה רעה שנאמרה כלפיה.

היחידה שאולי אני יכולה לחשוב שקצת מזיזה לה זאת אדל כי הן לכאורה חברות מבחוץ אבל זה לא נראה כאילו חשוב לה לנסות ולדבר ולגשר איתה , מעניינת אותה יותר ההצגה וההוכחה .

ומה שעוד יותר מחדד את זה זה שזה סיפור סדרתי שחוזר אצלה עם הבנות, בחוץ,בפנים, גם בעונה הקודמת שלה. כאילו היא מחפשת את זה את המקום הזה של להגיד בנות מקנאות בי. אני לא אומרת שרק היא אשמה בכל הסיפור הזה שבנות לא אוהבות אותה, זה קשור גם ליכולות הכלה של אחרים...אבל אין ספק שיש משהו בהתנהלות שלה שכאילו מחפש ומוביל לשם.