שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

LOCHASHUV1

New member
שי מיקה עוד פרשנית , היא וליהיא

באמת שהיא זכתה בזכות שי חי ולא בגלל שהיא עשתה משהו מעניין ,אפילו היתה משעממת
בקיצור זכתה מההפקר

רינה 157

Active member
מה שמצחיק הוא שאנחנו בקיאים הרבה יותר

במה שקורה בתוכנית מאשר המנחים ומשתתפי הפאנל של הדו״ח היומי....
שיקראו לנו וננתח להם יופי את המצב....

nicknick28

New member
לא יודעת, אולי זאת העובדה שכבר אין לי העדפה מיוחדת למי מהם

אבל איכשהוא אני מצליחה להבין את כולם ברמה מסויימת.
אני מבינה את הטענות של אדל , את הטענות של אביבית, של מירב.
לא במאה אחוז כמובן , עדיין יש רמה מסויימת שהם כבר גולשים למקומות שפחות רלוונטים או צודקים...אבל איכשהו לכל אחד שם יצאו כמה משפטים מהפה שאמרתי וואלה , נכון.

goldenn

New member
מרי כפרה על החיים היפים שלך מי יתן ויהיה לכם נחת ושקט היום.

אלזה4

Well-known member
מה הם כל כך מפחדים שאנשים הולכים ושופכים בחדר האח

לכו גם אתם
ותנו לקהל לשפוט

goldenn

New member
יהיה הכי מגניב לראות אם האח יבחר בהדחות קולקטיביות או הדחה

רגילה

nicknick28

New member
גם איזה לגיטימציה יש להם להחליט לאחרים מה להגיד אצל האח?

האח זה כמו איש סוד וכמו פסיכולוג, זכותם להגיד ולחלוק איתו מה שהם רוצים והם לא צריכים לבקש אישור מאף אחד.
&nbsp
לדבר בחדר האח זה לא ללכלך, זה לא כמו לשבת עם חבר אחר בבית ולרכל (למרות שזה גם מובן במידה מסויימת, כי הם כולם תקועים ביחד בבית מנותקים ומה יש להם לעשות, התוכן היחיד החדש שיש להם זה להתעסק בו האינטראקציות שקורות ביניהם)
&nbsp
&nbsp
&nbsp

אלזה4

Well-known member
תגידו לצועקים של אלי שיצעקו "אדל עושה חרם על אלי ואביבית"

nicknick28

New member
כל פעם שמישהו לא אוהב מישהו אז קוראים לזה חרם?

אם ככה אז גם אביבית מחרימה את מירב
ואלי מחרים את אדל ואת מירב
וישראל החרים את סימה
&nbsp
&nbsp
לאביבית יש שלושה גברים שצמודים אליה וקמים להוריד את הראש לכל מי שרק אומר עליה מילה...זה קצת פחות מזכיר לי חרם.

אלזה4

Well-known member
שלוש הבנות כל הזמן ביחד ובקושי מדברות עם אביבית. גם מריה מעט

מאוד..

nicknick28

New member
אז הן לא מתחברות אליה,מותר.

הרי היא עצמה גם לא מתקרבת לבנות האלה גם כשהן לבד... את כל זמנה הפנוי בבית היא מקדישה לגברים ובעיקר דבוקה לאלי. אז היא מתלוננת שבנות שהיא מפגינה אליהן אפס התעניינות ביומיום מפגינות את זה בחזרה כלפיה?
&nbsp
הן לא באמת מעניינות אותה , מעניינת אותה הסיטואציה ואיך היא יכולה להרוויח ממנה . היא רואה פה הזדמנות פז לייצר מצג של הבנות לא חברות שלי ואני לבד. הפרצופים שהיא עשתה בבריכה כשהן רקדו והיא ישבה בצד עצובה היו נראים אמיתיים בערך כמו הבכי של מירב.
היא הבן אדם האחרון שהוא לבד בבית זה, היחידה שהגנו עליה בכל ריב ובכל מילה רעה שנאמרה כלפיה.
&nbsp
היחידה שאולי אני יכולה לחשוב שקצת מזיזה לה זאת אדל כי הן לכאורה חברות מבחוץ אבל זה לא נראה כאילו חשוב לה לנסות ולדבר ולגשר איתה , מעניינת אותה יותר ההצגה וההוכחה .
&nbsp
ומה שעוד יותר מחדד את זה זה שזה סיפור סדרתי שחוזר אצלה עם הבנות, בחוץ,בפנים, גם בעונה הקודמת שלה. כאילו היא מחפשת את זה את המקום הזה של להגיד בנות מקנאות בי. אני לא אומרת שרק היא אשמה בכל הסיפור הזה שבנות לא אוהבות אותה, זה קשור גם ליכולות הכלה של אחרים...אבל אין ספק שיש משהו בהתנהלות שלה שכאילו מחפש ומוביל לשם.
&nbsp

אלינה75

New member
זה טוסיק זה ??? זה תחת מכוער !!!

הייתי מוציאה להורג בעינויים קשים את הרופא שעשה לאביבית התחת !!!

למעלה