אמור לי מי חבריך , אומר לך מי אתה, הצטרפה לפינת הרוע.
ה האחות הגדולה1234567 New member 10/8/18 #26,524 אמור לי מי חבריך , אומר לך מי אתה, הצטרפה לפינת הרוע.
ר רינה 157 Active member 10/8/18 #26,556 גם ישראל התחבר לאלי העלוב לאביבית העלובה לאדל הטיפשה ולמירב ומגי המכשפות... אז אמור לי מי הם חבריך.................
גם ישראל התחבר לאלי העלוב לאביבית העלובה לאדל הטיפשה ולמירב ומגי המכשפות... אז אמור לי מי הם חבריך.................
L Lilo80 New member 10/8/18 #26,581 גם אני לא סימפטתי את אלי אבל שמתי לב שהוא לא פוגע במי שטוב או "חלש"
S sprinter77 New member 10/8/18 #26,531 משום ההגנה של אביבית על אלי -שפגע במריה בעקיצות שלו- אמנם הוא ביקש סליחה ממריה לאחרונה -אבל היא אמרה שסולחת אבל לא שוכחת
משום ההגנה של אביבית על אלי -שפגע במריה בעקיצות שלו- אמנם הוא ביקש סליחה ממריה לאחרונה -אבל היא אמרה שסולחת אבל לא שוכחת
ל לואיזה77 New member 10/8/18 #26,560 אנחנו יודעים שהרבה פעמים אביבית מוכיחה את אלי ומטיפה לו מוסר. הן לא יודעות את זה או לא רוצות לדעת, גם כשעשתה זאת בגלוי.
אנחנו יודעים שהרבה פעמים אביבית מוכיחה את אלי ומטיפה לו מוסר. הן לא יודעות את זה או לא רוצות לדעת, גם כשעשתה זאת בגלוי.
M masino New member 10/8/18 #26,612 נהגה בה תמיד בכפפות של משי; אבל מריה לא באמת עם עמוד שדרה אז היתה שפוטה של סימה והועברה להיות שפוטה של מרים. נורא הקטע שנשים צעירות לא מבינות שהן נראות רע כשפוטות.
נהגה בה תמיד בכפפות של משי; אבל מריה לא באמת עם עמוד שדרה אז היתה שפוטה של סימה והועברה להיות שפוטה של מרים. נורא הקטע שנשים צעירות לא מבינות שהן נראות רע כשפוטות.
ר רינה 157 Active member 10/8/18 #26,522 מירב, תתכונני לשבוע של גמר שחור.... כי רק אביבית תישאר איתך....
A ariel1612 New member 10/8/18 #26,511 בזה הרגע הייתי מבטלת את כרטיס הכניסה לגמר של השטן הזאת רק בגלל שהן מדברות על זה איפה האח הגדול המעפן הזה
בזה הרגע הייתי מבטלת את כרטיס הכניסה לגמר של השטן הזאת רק בגלל שהן מדברות על זה איפה האח הגדול המעפן הזה
L Lilo80 New member 10/8/18 #26,512 אני רק חושב לעצמי מה היתה עושה אדל אם מירב היתה אומרת לעמוס אני ממש פגועה מאדל, כמה נשיקות היתה מקבלת וכמה חיים שלי וכפרה
אני רק חושב לעצמי מה היתה עושה אדל אם מירב היתה אומרת לעמוס אני ממש פגועה מאדל, כמה נשיקות היתה מקבלת וכמה חיים שלי וכפרה
ר רינה 157 Active member 10/8/18 #26,547 מעניין.... ישראל אוהב גם את אדל גם את מירב וגם את אביבית.... מה זה אומר עליו????
A alesandro2 Well-known member 10/8/18 #26,557 מה זאת אומרת הוא אמור לשנוא את מירב ואדל בגלל שהוא אוהב אביבית?