שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

סומי5

New member
שאלה. מדוע הלפטופ מראה "מיכסת ההצבעות מלאה"

למרות שלא הצבעתי כלל ? והאם אפשר לשחרר ?

הרהורי בוקר

אתמול היה הפרק המשמעותי האחרון לפני הגמר,
לפני ההדחה הכפולה, או במילים אחרות, הצלצול של לפני ההקפה האחרונה בריצת העשרת אלפים.
בהקפה האחרונה כולם צריכים לאסוף את כל הכוחות כדי לתת את כל מה שהם יכולים לקראת יום הגמר. בסך הכל כולם רוצים להגיע למקום הראשון.
אמש ישבתי לכתוב איזה סיכומונצ'יק על הפרק שהיה, על החיות, על המודחים
שחזרו טעונים ואחרי שכתבתי איזה חצי עמוד, מחקתי הכל. זה לא הלך. הרגשתי
שהמילים לא זורמות לי. משהו נתקע לי בגרון כמו כל העונה הזאת.
המודחים העלו בי טעם מר.
הפיספוס של תמי וסימה ואיך הכל היה יכול להיראות אחרת אם הן היו נשארות במשחק.
הפרצוף הזחוח של אלי שהפך בין לילה לגיבור תרבות בזכות טינופת שיוצאת מהפה בתוספת יריקה לקישוט.
מטורללת אחת קטנה, ספק פסיכופתית ספק משוגעת סתם, שהצליחה לגרום לאלפי אנשים להתאחד נגדה ולהדיח אותה מעל המסך של הטלוויזיה בביתם...
ואולי אישה אחת נאה למראה, רחוקה מלהיראות אנורקסית, ניצלה את הבמה כדי לשפוך תרעלה על ראשה של איזו אפרוחית שלא עשתה רע לאף אחד, ואם חשבה שהיא עושה רע למישהו, היא מיהרה לחזור בה ולהתחרט על מה שעשתה או אמרה.
אז אמש היו כמה קטעים שגרמו לי להזיל דמעות. גרמו לדמעות לרדת על לחיי ולהשאיר בהן שביל רטוב כמו שמשאיר חלזון על אבן.
אדל. המצלמה אוהבת אותה. אני רואה את פגיעותה, את יופיה, עיניה השטופות דמעות, באמת שברו לה את הלב. לא יכולתי לעמוד בפני דמעותיה. רציתי להיכנס לשם ולחבק אותה בכל הכוח ולהגיד לה, הכל בסדר. יש אנשים רעים בעולם. זה חלק מהמשחק.
כמובן שהבכי קורע הלב של מריה אשר נכנסה לבית האח הגדול כדי להוכיח לכולם שיש בה מעבר לפרצוף יפה. רצתה להוכיח שיש לה אופי, שיש בה אינטליגנציה, שהיא חכמה, שכיף להיות חבר שלה, שיש לה ערכים, ופתאום אחרי יותר משלושה וחצי חודשים בבית תוך כדי שהיא מתחזקת חברות אמיצה, היא מקבלת סטירה לפנים ואומרים לה שהיא רק פרצוף יפה ומתחת לזה היא כלום ושום דבר. זה שבר אותה. גרם לה לחשוב שאולי משאירים אותה בבית כי סתם נהנים לבהות בה ובישבן החמוד שלה. הבינה שכל שיחות הלילה האין סופיות שלה עם רועי בהן היא
ניסתה להעביר לצופים את האישיות שלה, את הפחדים שלה והחלומות שלה, היו פשוט כמו מוץ ברוח ואף אחד לא באמת מתייחס לאופי שלה אלא אך ורק לצורה שלה. השאלה שהיא שואלת את עצמה בדמעות, האם בשביל זה היה שווה להיכנס לאח הגדול? יכלה להמשיך להציג את גופה לראווה באינסטגרם בשביל אותה תמורה. זה שבר אותה. הזלתי דמעות יחד איתה.
אליאב.
אליאב החליט לא לזוז מילימטר מתוכניתו המקורית, להיות האיש העממי והמשפחתי של המשחק הזה. הוא לא בא להמציא את הגלגל או להפוך סדרי בראשית. הוא רוצה להראות את הבן של השכן. בחור צעיר שעובד קשה, אוהב את הוריו ואת אחיו, דואג לאחותו, נאמן לעיר בה גדל, אין לו שאיפות להיזרק באיזה חדרון בת"א ולחפש את עצמו, רוצה זוגיות, להקים משפחה והכל בעזרת השם יתברך, אין לו יומרות להיות מוביל חברתי או להנחיל ערכים לדור הצעיר שצופה בו, הוא לא הדמות החברתית שתעשה הכל למען הכלל, הוא יעשה הכל למען המשפחה. הוא מעמיד זה מול זה ובוחר בלי התלבטות בכלל.
העם אוהב את זה. מן הסתם בגמר הוא יזכה בזכות הבחירה הברורה שלו במשפחה על פני החברה, בשמירה על נייטרליות, בשמירה על עקרונותיו שלו ואי כניסה למקומות שלא נוח לו בהן.
בסך הכל, היה פרק טוב. הרבה אמוציות התפרקו להן על המסך, הרבה חיות והרבה דמויות שנעלבו ודמויות שהוחמאו. מה שמתאים למישהו אחר (מריה) לא מתאים לי (רועי) וכן הלאה וכן הלאה ואני אומרת שיכולתי בשקט להחליף שם לכולם את התחפושות ובכולם יש את השועל ויש את השור ויש את העצלן ויש את הפינגווין ואף אחד שם לא מלך החיות, וכולם שם בסך הכל תרנגולות בלול שרבות על כל גרגר וכל פירור של תשומת לב מהצופים.

בוקר טוב אנשים, יום כיף שיהיה לכולנו

goldenn

New member
אני אישית התעצבנתי מדבר אחד - עריכה מגמתית של המודחים.

היה כאן עריכה מאוד בררנית, של מי יאמר מה כדי שנצפה.
הורידו המון מהעריכה, ולא ראינו מה לירז אמרה לישראל.
את כל מה שסימה אמרה למירב, ובקיצור יש הרבה שלא הראו לנו וחבל.

zinioz

New member
מריה לא צריכה לכעוס על לירז אלא על האח הגדול שצינזר אותה כל

העונה, בקושי הראה אותה בלייב ובטח שלא בפרקים. לא נתן לה במה, אולי כי כעס שהיא לא בביקיני כל הזמן, אולי כי קיבל איומים מהסוכן לצנזר את כל ה"רומן" עם רועי, אולי כי בועז איים בתביעה מתוך חשש שזה יהרוס לה את עתיד הקריירה.

לדעתי מריה מתחברת לפחד שמקנן בה, שהאופי הבעייתי שלה, אליו היא מודעת היטב, יחסום אותה מלהצליח באמת בעולם שמעבר להעלאת תמונות לאינסטגרם - היא יודעת שחייבים אישיות ואופי מסוים בכדי להצליח, דרייב ואישיות שאנשים אוהבים ומתחברים. אמנם באינסטגרם היא יכולה להעביר את יופיה החיצוני - אבל היא דואגת שבלי שיכירו את יופיה הפנימי - היא לא תצליח בעולם המוזיקה/דיגמון/משחק/הנחיה שבו היא רוצה להשתלב.
לירז כביכול רמזה לה שאכן אופיה הפנימי לא הצליח לעבור במשך 4 חודשים.
מריה לא הבינה עדיין שאין לה צורך לכעוס על הרוע של לירז אלא על הרוע של האח הגדול - הוא זה שצינזר אותה והשאיר אותה על רצפת חדר העריכה. (או גרוע מזה - עליה לכעוס על בועז/הסוכן שהורו זאת לאח הגדול...יתכן שלא נדע לעולם)

מריה, ישראל, מגי ומה שביניהם

מה אגיד ומה אומר. היהפוך נחש את עורו?. הפרק אתמול הוכיח לכולנו למה הייתה התגייסות המונית להדחת מתמודדת מהתוכנית (בהצלחה ב״ה)כפי שלא קרה באף עונה לדעתי. אז לכל מי שחשש- מגי היא אותה מגי. בחורה מניפולטיבית, אובססיבית, קנאית עד אימה ויש יאמרו אף פסיכופטית. הרוע שנזל ממנה בעת הכפשתה והלבנת פניה של מריה ע״י חברתה לציר הרשע- לירז, רק הזכיר לנו מי היא וכמה מרושעת עד אימה היא באמת. השנאה התהומית למריה היפה נובעת כמובן מקנאה בה, במראה שלה, בקלאסיות שלה, בכך שהיא עדיין בבית ובעיקר על הקירבה בינה לבין ישראל, בן זוגה לדקות הקרובות.(שמישהו יהפוך שעון חול). אז אני חושבת שזה שמגי השתלטה על הקבוצה של ישראל בפייסבוק והרעילה שם את כולם בשנאה למריה, שישראל מאוד מאוד מחבב למורת רוחה, יחזור אליה כבומרנג. יש פסוק שאומר:״וכאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ״ שמתאים בדיוק לכל השנאה וההתגייסות נגד מריה - אני מקווה ומתפללת שלמרות כל זה, מריה תגיע לגמר ובגדול ולא רק זה - שגם תשמור על קשר עם ישראל - שבכל יום בתקופה האחרונה מתכנן מפגשים עם מריה והשאר. (אתמול הבטיח לה שיראה לה מחוץ לבית תמונות שלו מכל מיני תקופות בחיים). אז מגי, תיזהרי בדרכייך, Karma is a bitch.

goldenn

New member
פייי איזה תענוג, מלא תגובות בפייס נגד ישראל לטובת אליאב

מי שממשיכים לתת לה קרדיט לאורך כל הדרך זאת אביבית.
מזה המון זמן יהיה גמר מרתק בין שלושה מתמודדים.
&nbsp

מחשבות של סוף (סוף!)

בשעה טובה הסוף מתקרב וכבר אפשר להריח את עשן תותח הקונפטי. הגיע הזמן!
קצת אירוני שהעונה הכי בלתי נסבלת בתולדות האח הגדול היא גם העונה הכי ארוכה בתולדות התכנית.
&nbsp
התלוננו רבות במהלך העונה. על האחות הגדולה, על המנחים, על הליהוק ועל המשימות. לא טעינו. אנחנו כבר לא ילדים ואנחנו למודי צפייה בתכנית כולל עונות מוצלחות יותר ומוצלחות פחות.
&nbsp
מלא נאחס היה סביב העונה. נשברו שיאי פרישה של דיירים שברחו כל עוד נפשם בם. ושוב אירוניה - העונה שהתיימרה להיות דוגמת נגד של רשת כנגד הזכיינית שקדמה לה, ולהיות חינוכית הפכה לאחת העונות עם האלימות המילולית הגדולה ביותר ובריונות שלא נופלת מהעונה ההיא שכולם נהנו לקרוא לה בריונית... כך רשת, שהזדעזעו מהפיכת שי חי לגיבור, הפכו את אלי זרקה הירקן והמקלל לגיבור היום.
&nbsp
חזרת המודחים (שהיתה העתקה מקשת) הזכירה לי עד כמה עלובה היתה העונה הזו. הבחירה באיזה מודחים להשתמש ובאיזה לא - גם היתה נטולת הוגנות כלפי הדיירים שבבית.
&nbsp
באשר למה שנאמר שם כבר נכתב רבות ואני לא אוסיף.
אני רק אומר בהקשר לפרק שהבחירה של אליאב לשמוע את אחותו במקום תקציב (בעידוד שאר הדיירים) הזויה ביותר בהתחשב בכך שהוא קיבל לפני פחות מחודש סרטון של כל המשפחה, קיבל ד"ש מהבית בדמות ארוחה ועוד אחד עם מתכון לעוגה מאמא (כבר פעם שנייה) והנקודה החשובה ביותר - הוא מקסימום עוד שבועיים בבית. מה שמוכיח שהוא לא יותר מילד מפונק ובכיין. כן, ילד. סצנה שהיתה אמורה להיות סוחטת דמעות ולא העלתה בי אפילו לחלוחית קטנה.
&nbsp
לעומת זאת, הבכי של אדל ששוב לא מצליחה להבין למה היא מקבלת כל כך הרבה רוע (ואני באמת לא מבינה למה) והבכי קורע הלב של מריה שבאחת מחקו לה 4 חודשים שהיא ראתה כשמשמעותיים ביותר עבורה. בכמה מילים ביטלו אותה והקטינו אותה בדיוק כמו בתחושה שבה היא מתנהלת בעולם. ואין לי ספק שבחירת המילים של לירז היתה מכוונת. היא הרי הכירה את מריה משיחות שהן ניהלו וידעה בדיוק איפה לתקוע את הסכין ולסובב (כשכל חטאה של מריה הוא שהיא לא שיקרה בשביל לירז בויכוח שלה מול סימה ומירב. אה, ושהיא יפה ורזה. בעיקר רזה כי לירז יפהפיה אבל משקרת לעצמה שהיא שלמה עם הגוף שלה).
&nbsp
&nbsp
מהשבעה שנותרו בבית נשארו רק 3 דיירות שהן בגדר נסבלות בעיני.
כל השאר פשוט לא עושים ולא עשו לי את זה בשום שלב.
לצערי, שלושתן בסיכון גבוה בהדחה. אולי הגבוה ביותר.
&nbsp
אז לא נותר לי דבר מלבד לקוות לנס קטן ובו לפחות שתיים מהן יינצלו מההדחה ויגרמו לגמר הזה להיות קצת אבל רק קצת יותר נסבל.
&nbsp
ולסיום, תמי וסימה היו ראויות לשבת שם. בעיקר תמי. ולזכות.
&nbsp
&nbsp

sashalola

Well-known member
ישראל מאוהב (
)

אולי.
לדעתי לבש/הולבש/התלבש עליו תיק מיותר.
בבית היה לו כיף להשתעשע עם מגי ללא ספק,
אבל בחוץ?
רק ייצא מהבית וכבר שוב יהיה כבול?
האם לא ברח ממסגרות שכפו עליו משמעת והרגלים שלא עמד בהם?
האם הספיקו לו המרחב, החופש, ואפשרויות הבחירה ?
רק עכשיו בקע לעצמאות וכבר נכבל בשלשלאות המחוייבות.
בשביל מה הוא צריך את מגי בחוץ?
האם זה לא יפגע בחווית הסערה הטובה שתתחולל סביבו, ללא ספק,
החברים, הבחורות, הבילויים... ומגי תזנב בו..
בשביל מה לו..
מאוהב?
לא יודעת. מרגיש לי קצת יותר כמו רועי ומריה... תקוע בסיפור.
הסתכלתי עליו כשאמר למגי את כל מילות האהבה המתבקשות בסיטואציה,
לא ראיתי זיק של שמחה והתרגשות כמו שנראה כאשר נודע לו שהוא בגמר.
בחור צעיר בפתח הדלת הפתוחה לרווחה, ומולו ניצבת בעלת המפתח, (לסגור)

לואיזה77

New member
עכשיו ברור למה מירב החליטה

לבקש את סליחתה של אביבית, כדי שאף אחד לא יצא פגוע ממנה, כדבריה.....
זאת לאחר שראתה את דניאל מתנצלת לפני אביבית ואומרת לה, שהיא מעריצה אותה.
פניה של מירב נפלו, כששמעה זאת, וקרוב לוודאי שבעקבות הדברים של דניאל החליטה לא להיות "הרעה" הבלעדית , ומתוך שיקולים אסטרטגיים החליטה להתפייס עם אביבית.
מירב, זה מאוחר מדי.
מי שטוב, הוא טוב מהיסוד, מההתחלה.
גם אדל חושבת, שהדברים נסלחו לה, לאחר שחיבקה חיבוק אסטרטגי את אביבית,
אך לא כך.

יונתנסקי

Well-known member
בס....דר, שמענו שלא רצית ללכת למחששה עם כל המאאאגניבים

פעם, פעמיים שלוש...

איך מעצבן אותי שחוזרים על אותו הדבר כמה פעמים...

HouseofCards

New member
אביבית למיליון !!!

היחידה שראוייה לזכייה....
אהבתי את המילים המחמיאות שאמרו לה המודחים....רובם ככולם זיהו את האישיות המקסימה שלה, את טוב ליבה, את החברות הנאמנה שהיא מיישמת.....כולה שופעת אהבה ומוכנה לנתינה אינסופית למי שמוכן לקבל....
&nbsp
אהבתי את מילותיה של דניאל שכשיצאה הבינה מי היא אביבית....
&nbsp
אביבית היא המקרה הקלאסי של "אל תסתכל בקנקן". היא יכולה ללמד את כולנו שיעור איך אסור לשפוט אדם לפי חיצוניותו...ואיך לקבל את מי שנראה שונה מאיתנו כי אפשר רק להרוויח מההתבוננות פנימה אל תוך אישיותו של אדם......
עם כל הצבעוניות שלה שלפעמים מוגזמת גם בעיני....אני הייתי רוצה חברה כמו אביבית, שכנה כמו אביבית....כי טוב הלב שלה מגמד את כל השאר.....

למעלה