אני רואה שטרם הבנת?
M moiya1 New member 10/8/18 #27,078 השיר מדבר על מוות. מקרה טרגי וכואב. האח היה צריך למצוא שיר אחר על גלישה, ים, שמש, חופים צחורים ונטישה מתוך בחירה, ולא לשייך זאת לתחושה טרגית כלל. השיר טרגי ועצוב.
השיר מדבר על מוות. מקרה טרגי וכואב. האח היה צריך למצוא שיר אחר על גלישה, ים, שמש, חופים צחורים ונטישה מתוך בחירה, ולא לשייך זאת לתחושה טרגית כלל. השיר טרגי ועצוב.
ה האחות הגדולה1234567 New member 10/8/18 #27,174 השיר הזה גם מתאים, אך הכוונה בשיר הטרגי שהאח שם, זה להעצים עד כמה המערבולת הנפשית שהיה שרוי בה תירפא בים, בדיוק כפי שהשיר הזה הוקדש לבחור חולה הסרטןעל, ששום דבר לא עזר למכאובי גופו, מלבד הקנאביס שעזר לו להיות עוד יום אחד בין הגלים שגרמו לעוד יום מאושר בשבילו.
השיר הזה גם מתאים, אך הכוונה בשיר הטרגי שהאח שם, זה להעצים עד כמה המערבולת הנפשית שהיה שרוי בה תירפא בים, בדיוק כפי שהשיר הזה הוקדש לבחור חולה הסרטןעל, ששום דבר לא עזר למכאובי גופו, מלבד הקנאביס שעזר לו להיות עוד יום אחד בין הגלים שגרמו לעוד יום מאושר בשבילו.
ה האחות הגדולה1234567 New member 10/8/18 #27,162 הטרגי שבחור רגיש כמו אלי מצא מנוח בין הגלים ולא להיסחף בזרם הטימטום והרוע ששורץ באח במרוץ אחרי הכסף.
G goldenn New member 10/8/18 #27,011 האמת אני לא צופה, אבל הלוואי והאח יעשה מסיבה היום. שירקדו וישירו לכבוד עזיבתו. גם אם האח לא משתף פעולה, שירקדו ושיהנו. יום נהדר.
האמת אני לא צופה, אבל הלוואי והאח יעשה מסיבה היום. שירקדו וישירו לכבוד עזיבתו. גם אם האח לא משתף פעולה, שירקדו ושיהנו. יום נהדר.
ה האחות הגדולה1234567 New member 10/8/18 #27,175 שישירו וירקדו על נפש עצובה? הבנתי את הכיעור בתגובתך , או שגם את זה לא הבנתי?
ו ויקי 171 New member 10/8/18 #26,978 בוקר טוב. רק קפצתי להגיד יופי שאלי יצא. עדיין חושבת שהיה שתול. יום שקט. וממחר חודש טוב. מרחם אלול
ה האחות הגדולה1234567 New member 10/8/18 #26,984 הבעיה ששום אלול כבק לא יצליח לרחם על הבית הזה, אלי ריחם על עצמו ויצא בכבוד מן המזבלה.
R ronsil New member 10/8/18 #26,985 עכשיו אביבית תהיה עוד יותר מסכנה ומי ישלם את המחיר? אדל מירב העורמה תתנער ''אמרתי לה לא ללכת מאביבית, אמרתי!''
עכשיו אביבית תהיה עוד יותר מסכנה ומי ישלם את המחיר? אדל מירב העורמה תתנער ''אמרתי לה לא ללכת מאביבית, אמרתי!''
ה האחות הגדולה1234567 New member 10/8/18 #26,991 עלק אדל פתאום מרחמת על אביבית, ניתן לה להכין משהו היום, גועלית.
S shouldistay Active member 10/8/18 #27,039 אתמול הבנתי סופית שאדל עושה הכל בשביל איך זה נראה בטלויזיה היא ניסתה להאשים באבסורדיות את אביבית, שאביבית מנסה להוציא אותה רע במצלמות. אבל אדל היא זו שמחושבת ככה.
אתמול הבנתי סופית שאדל עושה הכל בשביל איך זה נראה בטלויזיה היא ניסתה להאשים באבסורדיות את אביבית, שאביבית מנסה להוציא אותה רע במצלמות. אבל אדל היא זו שמחושבת ככה.
ה האחות הגדולה1234567 New member 10/8/18 #26,995 אדל ה'חסודה' קוראת בתורה, כן יש לך הרבה מה להתפלל, צבועה ועלובה .
Maybe Mary Well-known member מנהל 10/8/18 #26,997 אה,יש על אביבית חרם ? מה, אף אחד שם לא מדבר איתה ?!   ואני חשבתי שישראל אליאב רועי ומריה כן מדברים איתה...   *שוב הקלות הבלתי נסבלת בה משתמשים במילה חרם*
אה,יש על אביבית חרם ? מה, אף אחד שם לא מדבר איתה ?!   ואני חשבתי שישראל אליאב רועי ומריה כן מדברים איתה...   *שוב הקלות הבלתי נסבלת בה משתמשים במילה חרם*