ברוררר (במבטא פוליאקובי).
E efrat511 New member 10/8/18 #27,431 שוב סבבלקק לחולת התשומי מירב בא לי להקיא מאיפה לכם שהיא אמא נהדרת...כי היא מתגעגעת...פחחח שפוטים וסתומים
שוב סבבלקק לחולת התשומי מירב בא לי להקיא מאיפה לכם שהיא אמא נהדרת...כי היא מתגעגעת...פחחח שפוטים וסתומים
נ נועם 9999 New member 10/8/18 #27,442 איזה הבדל בין ראיית עולם של אדל ילדה בת עשרים פלוס ואישה בת 38 עם ילדים... כמה שאדל וולגרית ומעצבנת אני מתחילה להעריך אותה..
איזה הבדל בין ראיית עולם של אדל ילדה בת עשרים פלוס ואישה בת 38 עם ילדים... כמה שאדל וולגרית ומעצבנת אני מתחילה להעריך אותה..
L lotaria Well-known member 10/8/18 #27,436 די רועי.. זה מבחיל מה שאתה עושה..מה החנפנות הזו למירב? ה השתגעת? מירב אינטלגינטית חחחחחחחחחח הבדיחה הכי טובה...איך היא שאלה את אדל "אחיך התאום זה מאותה האמא?"
די רועי.. זה מבחיל מה שאתה עושה..מה החנפנות הזו למירב? ה השתגעת? מירב אינטלגינטית חחחחחחחחחח הבדיחה הכי טובה...איך היא שאלה את אדל "אחיך התאום זה מאותה האמא?"
ד די להפסקות השידור1 New member 10/8/18 #27,645 רועי דג רקק ,אמבה חסרת אישיות, חנפן ללא תקנה, חסר דעה, משעמם אומר לכולם מה שהם רוצים לשמוע. לא ברור כיצד ואיך הגיע עד הלום.
רועי דג רקק ,אמבה חסרת אישיות, חנפן ללא תקנה, חסר דעה, משעמם אומר לכולם מה שהם רוצים לשמוע. לא ברור כיצד ואיך הגיע עד הלום.
L lotaria Well-known member 10/8/18 #27,441 אם מישהו מהצועקים קורא פה..תמשיכו לצעוק למירב ואדל ש שהן נשים רעות שילכו הביתה. רק ככה הן תישברנה.
מ מיכלוש113 New member 10/8/18 #27,444 צבא האמת היה בתוכנית אחרת נגמר הסיפור זה לא אותה עונה ובטח לא שי חי ישראל ההפתעה מחכה לך בהדחות הבאות אין עוד הרבה
צבא האמת היה בתוכנית אחרת נגמר הסיפור זה לא אותה עונה ובטח לא שי חי ישראל ההפתעה מחכה לך בהדחות הבאות אין עוד הרבה