שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

ranlir

New member
מסתמן מהפך..קבוצת התמיכה לאביבית צוברת תאוצה מתגלגלת.

אני בטוח ומשוכנע שאביבית היא הזוכה.
לא לקפוץ..אחד אחד ולפי התור..

בהחלט אביבית. ולא מעניין אותי איך היא מתלבשת. היא

אדם טוב לב. היא היחידה שגילתה כזאת רגישות כאשר לירז עזבה ובכתה ואמרה מה שאף אחד לא חשב בכלל להגיד או בכלל שם לב "היא כל כך היתה צריכה את זה". על לירז, שהתוכנית הזאת יכלה לחזק אצלה את הבטחון העצמי. עכשיו כשאני חושבת על זה, נזכרתי שאפילו סימה, לפני שהכריזה שהיא אוהבת אותה ועוד לפני הריב ביניהן, אמרה פעם למירב שניסתה להסית אותה כל הזמן "אולי היא זקוקה לתשומת לב (כשדברו על הקשר של לירז להוא מאמריקה, שכחתי את שמו) בגלל שהיא לא היתה מחוזרת אף פעם". אפילו לסימה היתה את הרגישות הזאת להבין,
אבל המכשפה מירב תנסה להבין מישהו אחר חוץ מאשר את עצמה? לכן, אתמול כאשר אביבית אמרה בשיא הכנות לאדל שהיא כבר בוכה כמה ימים בגללה כי היא פשוט בן אדם רגיש, כל כך האמנתי לה.

Adoori

New member
היא רגישה וטובת לב ומירב פרימיטיבית מהסוג הכי נחות שיש

שופטת את אביבית לפי הלבוש..
יש לה את זה ביותר נמוך ?
זה לא הלבוש והחיצוניות ששורף לגברת המכוערת זה רק הקנאה באדם שחי את חייו בדרכו שלו,
צועד בה בגאון ולא מחשבן לאיש...
והולך לה לאביבית זה עוד יותר מערער ומפחיד.. יא איך זה יכול להיות ?
אח.. זה כואב לנשים מסוג מירב.. זה בדיוק נופל על הנקודה והסיבה מדוע לא אהבה את לירז. . ולכן ההתעללות ולכן הרוע..
בוז.

אלזה4

Well-known member
תגובת נגד לרוע של המכשפות. יביא אותה לגמר למקום מכובד

אם תזכה? בכיף שיהיה לה.
אם נתחבר למציאות בהתאם זה בין ישראל לאליאב..

אביבית...ישראל

רק לא הפוסטמה הריקנית הזו...מרייה...עציץ אמנם שותק...אבל לפחות צומח...זו- זולת התמסכנות, ניצול,ושעמוםםםםםםםםם- אין בה כלום...אדם המלבין פני אמו- בפני כל עם ישראל , לא ראוי שיקבל גם לא כינים בראש...- פשוט אדם מגעיללללל

ובטח לא דניאל/רועי/אדל- שלישיית ניגררים מרושעה שאין בהם כלום טוב.

מי רב שרבה ומתרברבת- לא תזכה...כולם לא סובלים אותה...לא רק אנחנו..

בעניין אליאב- עדיין אין לי מושג, אך בוודאות מגיע לישראל או לאביבית

toly7

New member
אני אגייס צו 8 מקיף וגדול במיוחד עבור אביבית ע"מ שתזכה

טולי היקרה,אני איתך בכל ליבי

אומנם רק עקבתי ולא השתתפתי עד היום,אבל כל מילה שכתבת יצאה מעמקי נישמתי.כן,גם אני חושבת שאלי הגולש היה אש ולא טיפש.נהפוך הוא.הוא קרא אותם אחד אחת כמו שאני ראיתי אותם מבחוץ.אני לא רואה ערוץ 26 החל מאתמול בלילה כאשר התברר לי שאלי עזב.לראות את אלו שנותרו מעלה בי קבס.אני אצביע רק לאביבית כי מגיע לה.היא ואלי הרימו את העונה המזעזעת הזאת והפכו את התוכנית לראויה יותר משהייתה. כיבו לאלי את הנשמה והוא יצא מלך שעזב.אמן והלוואי ואביבית תיזכה ולו רק כדי שהצבועים והרעים ירגישו בנפשם החמצה כלשהי.הרוע לא יכול לנצח ונמאס מהצביעות שחוגגת שם.אלי היה איש אמיתי שלא יכל לראות את הנפשות הפועלות שם ובצדק.וגם לאביבית אני מורידה את הכובע כי היא מדברת על עצמה בשיא הפתיחות ויש לה טוב לב שלא רואים כבר במחוזותינו.הייתי חייבת לפרוק את הסערה שמתחוללת בנפשי.תודה לך על היותךועוד כמה גולשים וגולשות בפורום הזה.אומרים שהכל בעיני המתבונן.אולם לדעתי בלבד מי שלא ראה כמה אלי היה איש אמת חבל.וגם איש צנוע כי מי כמוך יודע בכמה אליפויות הוא זכה ואיזה איש ספורט וטבע הוא שלא כמו השאר.לכן עבורו ועבור אביבית סימנתי רק את אביבית לניצחון וכל היתר שלום שלום.אז שבת שלום.

Adoori

New member
יפה כתבת
חזר לים ולחיים הטובים והשובבים שלו

&nbsp
והערוץ דומם...

toly7

New member
ויקי היקרה והאהובה ריגשת אותי בכל מילה שכתבת אני איתך בכל

הכוח כל מילה בסלע אין מילים.
את מהימה ואני נאחלת לך שבת נפלאה מהממת ומקסימה כמוך שאי ברכה וטהצלחה אמן.
נעשה הכל כדי להביא את הניצחון לאביבית

אחר הצהרים טובים טולטול צודקת ולכל חברי הפורום

תיגלשו יפה הגלים נוחים ,מזג האוויר רגוע

toly7

New member
מ
יכי אהובתי שבת נפלאה יקרה שלי התגעגעתי אלייך המון

אני אוהבת אותך המון המון ואני מקווה שאת כמוני מצביעה לאביבית אין מישהו שם שמגיע לו יותר ממנה חד משמעית

לואיזה77

New member
פתאום לאחר הצעקות, אדל שואלת איפה אביבית....

כשהם מצטלמים.
לפתע נזכרה שאביבית קיימת שם.

בוףףברכה

Well-known member
מי שיקבל כרטיס לגמר..
..יעשה המרה..ל
למכונית?..

..אם קבלת הרכב יהיה מותנה..ב קח.,. סע.,.ופרוש..?.
או ... רק וויתור על ....כניסה אוט' לגמר.?....

למעלה