שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

לא מבינה איך רועי עדיין בבית. נקודה

צעיר דוחה (פיזית)...מחטט באף, בולע את הנזלת - איכסהההה
דוחה + מתיש ורבלית....מקשקשקשקשקש- משעמם להחריד
שפן, מוג לב, פחדן, נגרר, חסר חוט שידרה...נו, הבנתם כבר...בעעע

koko911

New member
רועי גם חרמן תמידית. מגעיל אותי החרמנות והציד שלו אחרי מריה

Adoori

New member
מתעלק סידרתי, מחזר מהסוג הנחות ביותר.. נושם צומי ומתקיים

&nbsp
מפירורים. רודף וחותר למגע רחמני.. איף
כול מה שדוחה בעולם שבינו לבינה, זה הוא

גם אני
חדל האישים נשאר שם יותר בגלל שנאת מרדכי , יש לו

מזל שהעונה הצופים בחרו באסטרטגיה להדיח דירים בולטים שהנוכחות שלהם בבית האח הפריעה להם.
וגם בגלל חוסר האישיות שלו שבחר באסטרטגיה של להיות כל הזמן מתחת לראדאר, להגיד לכל אחד מה שהוא או היא רוצים לשמוע, להתחנף ולהתלקק, הוא דואג לא להרגיז אף אחד ואחת כדי שלא יעמידו אותו להדחה.
&nbsp
הוא מראה לנו כיצד אנשים ללא כל אופי ואישיות כמוהו מצליחים ומתקדמים, בעוד אנשים כריזמתיים חכמים ואינטלגנטיים ובעלי דעה מוצאים עצמם מחוץ למערכת.
&nbsp

ariel1612

New member
הוא הכין אוכל וכנראה שאל לפני זה את אביבית והיא אמרה לו שלא

בא לה, אז ישראל ביקש ממנו שישאיר צלחת לאביבית והוא אמר משהו כמו היא לא רוצה ואיזה משפט מכוער שאני לא זוכרת בדיוק וישראל אמר לו טוב תשאיר לה אולי היא תרצה אח"כ ורועי לא הסכים.
בקיצור חולירות שכח שכל יום אביבית מבשלת לו הדביל מושלם הזה

koko911

New member
למה אליאב הפיבוריט שלי מההתחלה? פשוט מאוד. יש מי

שרואה בו צנון וכו'. לא מעניין אותי. אני רואה בחור צעיר בן 22 (המישתתף הכי צעיר בעונה זו), משוחרר בקושי שנה אחרי שירות בהנדסה קרבית, וחי חיים הכי לא זוהרים : עובד כעובד קבלן מפעיל טרקטור שופל. עבודה קשה, מתישה, מישמרות ארוכות. ואיכשהוא יש בו שימחת חיים פשוטה, אמיתית, צניעות ורגליים על הקרקע. אז הוא לא העיפרון הכי מחודד, ואחרי התוכנית לא ישאר בתחום הבידור. אז מה? הוא הדייר היחיד שאני מאמינה לו. יש בו פשטות ונקיון פנימי שמדברים אלי. אני מאמינה שהוא יזכה בעונה (ולדעתי זה גם רצון ההפקה ולשם היא תכוון ברגע האמת). מאחלת לו שיהנה מהכסף, ובטוחה שלא יסתנוור ולא יעשה שטויות איתו.

אני2018

New member
מישהו יודע מה הקטע הזה של "הסיפור" שהדיירים מדברים עליו?

מישהו שמע את הדיירים מדברים על זה?

הם זומנו אחד לאחד לחדר האח ולא יכלו לספר על מה

מה שבטוח זאת לא היתה העמדה כנראה קשור לזה "סיפור"

toly7

New member
ההגיון שלי אומר לי שהסיפור התורן הוא מה גרם לעזיבתו של אלי

משמע חסינות לדייר לפני הגמר וכל מילה מיותרת

למעלה