הם עזבו או נשארים שם לעוד קצת???
אלזה4 Well-known member 11/8/18 #28,476 תוכן הצעקות: שרו לו "ישראל מלך ישראל חי חי וקיים" "ישראל צבא האמת מאחוריך" "ישראל אתה מלך" "ישראל אתה האחד" "אל אל ישראל" "ישראל המלך" "עם ישראל חי" "ישראל אתה המנצח של העונה" מקהלה מדהימה של גברים ונשים
תוכן הצעקות: שרו לו "ישראל מלך ישראל חי חי וקיים" "ישראל צבא האמת מאחוריך" "ישראל אתה מלך" "ישראל אתה האחד" "אל אל ישראל" "ישראל המלך" "עם ישראל חי" "ישראל אתה המנצח של העונה" מקהלה מדהימה של גברים ונשים
R ronsil New member 11/8/18 #28,481 עכשיו אני מבין למה מירב מתה מבפנים ואליאב ברח פנימה מזכיר לי את הימים הטובים של שי חי ואיך אני התעצבנתי מהצעקות האלה
עכשיו אני מבין למה מירב מתה מבפנים ואליאב ברח פנימה מזכיר לי את הימים הטובים של שי חי ואיך אני התעצבנתי מהצעקות האלה
י יונתנסקי Well-known member 11/8/18 #28,417 יא חמוצונת שכמוך ! תיראי איךהוא מתנהג... מחזיק הרבה מהשמחה בפנים. מסתובב הלוך ושוב... אוצר (בא', לא בע') את השמחה בפנים... לא קופץ מהעור שלו.... לא צורח "איזה שיר, אימוש !!!! אני אוהבת אותך" (דניאל) מעריכה אותו. ורק מירב מחמיצה פניה....
יא חמוצונת שכמוך ! תיראי איךהוא מתנהג... מחזיק הרבה מהשמחה בפנים. מסתובב הלוך ושוב... אוצר (בא', לא בע') את השמחה בפנים... לא קופץ מהעור שלו.... לא צורח "איזה שיר, אימוש !!!! אני אוהבת אותך" (דניאל) מעריכה אותו. ורק מירב מחמיצה פניה....
R ronsil New member 11/8/18 #28,412 שרוליק בהלם מהצעקות ואהבה מבחוץ, לא יודע איך להתנהג עם זה תודה לאח שמנגן להם שירים במקום את הרעש הלבן
שרוליק בהלם מהצעקות ואהבה מבחוץ, לא יודע איך להתנהג עם זה תודה לאח שמנגן להם שירים במקום את הרעש הלבן
מ מלאך רזיאל 11 New member 11/8/18 #28,446 שרוליק נבוך מה עשיתי? לא ברור לו למה אהבה,שצריך לפרגן אדל מפ רגנת מסבירה לו.
כ כוכבית מכסף Well-known member 11/8/18 #28,432 נכנסו הביתה, ריכולים של חבורת הרשע בעוד... 3...2....1..
L lotaria Well-known member 11/8/18 #28,428 המכשפה מירב שומעת ואוכלת את עצמה.בטח תיכף תיכנס למיטה ב בוכייה ותגיד"עשיתי להם,בישלתי להם,נלחמתי לבד ובסוף ישראל מקבל את כל האהבה" חחחחחחחחחחחחח
המכשפה מירב שומעת ואוכלת את עצמה.בטח תיכף תיכנס למיטה ב בוכייה ותגיד"עשיתי להם,בישלתי להם,נלחמתי לבד ובסוף ישראל מקבל את כל האהבה" חחחחחחחחחחחחח
כ כוכבית מכסף Well-known member 11/8/18 #28,436 חחחח - ברור. אבל דבר אחד בטוח, הם יגידו שהם לא שמעו שצעקו אביבית חברה..