אלי היחיד שעמד בקו האש בשביל אביבית?
יש בית שלם שעובד בלהגן על אביבית. כל פעם שמישהו רק אומר את השם שלה החיילים שלה אליאב וישראל באים להגן עליה ולהגיד כמה היא לב טוב ולא יפה לצחוק עליה ולדבר איתה. למעשה לאף אחד אחר אסור לנהל אינטראקציה שלילית עם אביבית, אין שום ריב בבית הזה איתה שהגברים לא התערבו בו להגנתה. אביבית כנראה לא יודעת לדבר לבד עם אנשים היא צריכה צבא.

ביום המריבה ישראל ואליאב, שלפני כן לא נלחמו ורבו בשביל אף אחד בבית הזה, רבו גם הם עם סימה ומירב למען אביבית. ובשבוע שאחרי הריב הם המשיכו לא להסתכל עליהן כי סימה לא באה והתנצלה בפני הוד קדושתה. למעשה עד שהודחה הם בקושי החליפו איתה מילה. כי הם כעסו שהיא לא באה ומשתחווה לאביבית כמוהם ומקבלת את מרותה.

אביבית יכולה לתרץ כמה תירוצים שהיא רוצה כדי להצדיק את הצידוד שלה באלי, ההתנהגות שלה מוכיחה שחברות ונשים בכלל עומדות אצלה במקום יותר נמוך מאשר גברים. כי מול גבר,אם תשמור לו אמונים לא משנה מה עושה זה יכול להשתלם לה בעתיד עם תמורה כלשהיא - חומרית או רוחנית...עם אישה , אין לה מה להרוויח מחברות כזאת ולכן אין לה סיבה להשקיע בכך ועמוד מול כיתת יורים בשביל זה.

אני לא מצפה ממנה שתזנח אותו על כל טעות שעושה, הם בכל זאת התחברו ולא מעיפים חברים על טעויות שהם עושים עם אחרים(חוץ מישראל ומאליאב כמובן שלהם מותר), אבל גם להפגין מעט הבנה לאדל על כך שלא נעים מהדיבור המלוכלך שאלי מפנה אליה, לבקש מאלי לא לדבר ככה לאדל, משהו....במקום זה היא עצמה נעלבת שאדל לא מבינה אותה?

לא יודעת, אני לא הייתי רוצה חברה כזאת או לפחות לא הייתי רוצה להיות הרבה בקרבתה