שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

רינה 157

Active member
עם אוצר המילים המצומצם שלה היא חוזרת שוב ושוב

על אותן המילים.... עד איפה הפיגור יכול להגיע????

zinioz

New member
אביבית מגיעה לתובנה שהחברות שלה עם אדל זה חרטא

יותר ויותר חורה לאביבית שאדל אמנם לא נגדה, אבל היא גם לא בעדה. אלא בעד מירב.
ואלי דווקא אומר דברי טעם, שאדל מנסה להוכיח למירב כל פעם שהיא נלחמת עליה.

nicknick28

New member
לאביבית חורה על אדל בגלל משהו שהיא עצמה עושה

הרי גם אביבית נותנת עדיפות לאלי על פני אדל ומצודדת בו ומצדיקה אותו למרות שאדל אומרת לה יום וליל שאלי מדבר מלוכלך ומתייחס אליה לא יפה.
&nbsp
שתיהן לא לגמרי אחת נגד השנייה אבל גם לא בעד.

ariel1612

New member
אביבית תמיד ניסתה לגשר ולחבר בין אדל לאביבית ותמיד עצרה אותו

מללכלך על אביבית, אדל לעומת זאת שיתפה פעולה עם מירב על הליכלוכים על אביבית ונתנה למירב להרעיל אותה זה כל השוני

nicknick28

New member
שמעתי הרבה פעמים את אדל מגנה על אביבית

בכלל היו ימים שמירב רק מלמלה אביבית וכבר כולם ואדל בראשם באו ואמרו לה שאביבית אישה טובה עם לב זהב ובלה בלה בלה.
ומנגד שמעתי גם את אביבית מלכלכת על מירב.
&nbsp
לפעמים הן עדיין שומרות על כבוד בסיסי ומדברות טוב אחת על השנייה אבל בסה"כ הן מתנהגות אותו דבר ולא מפגינות נאמנות של חברות, כל אחת לא אוהבת את מה שהשנייה עושה...מה שנקרא כל הפוסל במומו פוסל.
&nbsp

masino

New member
אביבית הסבירה כמה פעמים: אלי היה היחיד שנעמד בקו האש עבורה

הוא ספג אזהרה מהאח בגלל שנלחם להפסיק את מסע השנאה של סימה כלפי אביבית באירוע החריג ההוא.
איש מהאחרים לא עשה דבר כדי להפסיק את זה.
אביבית אמר שעל זה היא חייבת לו נאמנות וסיוע.
אדל מכל האנשים ראתה את זה מקרוב וצריכה להבין.
אבל כנראה הטפשות שאפיינה אותה במרוץ למליון, עדיין לא פגה וחבל. כי היא יכולה להיות חמודה מאוד.

זוועה? כשאביבית הקנאית ניסתה להחריב משפחה של שני קטנטנים

כי לה אין?
כן, זו באמת היתה זוועה ואביבית היתה שטן מהגיהנום.

nicknick28

New member
אלי היחיד שעמד בקו האש בשביל אביבית?

יש בית שלם שעובד בלהגן על אביבית. כל פעם שמישהו רק אומר את השם שלה החיילים שלה אליאב וישראל באים להגן עליה ולהגיד כמה היא לב טוב ולא יפה לצחוק עליה ולדבר איתה. למעשה לאף אחד אחר אסור לנהל אינטראקציה שלילית עם אביבית, אין שום ריב בבית הזה איתה שהגברים לא התערבו בו להגנתה. אביבית כנראה לא יודעת לדבר לבד עם אנשים היא צריכה צבא.
&nbsp
ביום המריבה ישראל ואליאב, שלפני כן לא נלחמו ורבו בשביל אף אחד בבית הזה, רבו גם הם עם סימה ומירב למען אביבית. ובשבוע שאחרי הריב הם המשיכו לא להסתכל עליהן כי סימה לא באה והתנצלה בפני הוד קדושתה. למעשה עד שהודחה הם בקושי החליפו איתה מילה. כי הם כעסו שהיא לא באה ומשתחווה לאביבית כמוהם ומקבלת את מרותה.
&nbsp
אביבית יכולה לתרץ כמה תירוצים שהיא רוצה כדי להצדיק את הצידוד שלה באלי, ההתנהגות שלה מוכיחה שחברות ונשים בכלל עומדות אצלה במקום יותר נמוך מאשר גברים. כי מול גבר,אם תשמור לו אמונים לא משנה מה עושה זה יכול להשתלם לה בעתיד עם תמורה כלשהיא - חומרית או רוחנית...עם אישה , אין לה מה להרוויח מחברות כזאת ולכן אין לה סיבה להשקיע בכך ועמוד מול כיתת יורים בשביל זה.
&nbsp
אני לא מצפה ממנה שתזנח אותו על כל טעות שעושה, הם בכל זאת התחברו ולא מעיפים חברים על טעויות שהם עושים עם אחרים(חוץ מישראל ומאליאב כמובן שלהם מותר), אבל גם להפגין מעט הבנה לאדל על כך שלא נעים מהדיבור המלוכלך שאלי מפנה אליה, לבקש מאלי לא לדבר ככה לאדל, משהו....במקום זה היא עצמה נעלבת שאדל לא מבינה אותה?
&nbsp
לא יודעת, אני לא הייתי רוצה חברה כזאת או לפחות לא הייתי רוצה להיות הרבה בקרבתה

רינה 157

Active member
אני מאמינה שלאביבית היו עוד הרבה חברות שברחו ממנה... אדל

עוד עדינה....הרי אביבית לא השקיעה שום מאמץ בחברות שלה עם אדל.... אדל הגנה על אביבית וניסתה להיות לצידה בריב הראשון עם מירב והתנדבה לנקות אחרי אביבית במטבח... אביבית לא עשתה כלום כדי לפרגן לאדל ונדבקה לגברים ובעיקר לאלי...
אדל הייתה די תמימה עד שגילתה במשימת צפון קוריאה את הצביעות של אביבית ואלי
ולקחה ובצדק צעד אחורה ממנה.... אביבית מתעוררת רק כשלא שמים עליה ופתאום נזכרה שאדל לא מקיימת את תפקידה כחברה... הבעיה של אביבית שהיא לא רואה את הדבשת שלה כי הציצים מסתירים....

nicknick28

New member
גם אדל נראית לי בן אדם לא פשוט בחוץ, מאוד אימפולסיבית ורועשת

שזה אולי נחמד כשיוצאים להשקה או מסיבה, אבל בשגרה של היום יום לא בטוח שקל לאחרים עם הקצב שלה....
&nbsp
ואביבית,מעידה על עצמה שאין לה חברות בחוץ ואני יכולה להבין למה. יש למוקצנות שלה כנראה חלק בכך, כי לא כל אחד ואחת יתחברו לסגנון האישיותי שלה שדורש תשומת לב בלתי פוסקת.
אבל לדעתי זה בעיקר העובדה שהיא לא מגלה נאמנות לבנות, הראש שלה במקומות אחרים. כל כולה מוקדשת לציד של גברים בעלי ממון, אין לה זמן עכשיו גם לקשקש עם חברות בבית קפה, זה בזבוז שעות בהן היא יכלה לצאת לעוד דייט בו יזמינו לה את כל הבר.
&nbsp
&nbsp

אני לא פיתחתי אנטי כלפי אדל רק לא מצליחה להבין את הנאמנות

הבלתי מסוייגת למירב, מוזרה לי כל "החברות" הזאת ביניהן. כמו גם עם אביבית שהיא הגדירה אותה כחברה טובה מאוד מבחוץ. מאץ' החתן המיועד אמר בדו"ח היומי שהן מכירות בעיקר מהשבוע שנכנסו ולא זכור לו שהיו חברות או שאדל הזכירה אותה לפני.

ק ו ל י ת

Well-known member
מדוייק. חברות שהתחילה שבועיים לפני הכניסה הראשונה

או פחות.
וגם לא לא מובנת ההערצה של אד את מירב. זה נראה לפעמים ממש מוזר.

nicknick28

New member
כן גם בעיני זה תמוה, הן סיפרו שהן מכירות שנים

בכניסה הראשונה הן לא היו נראות כאלה חברות.
יכול להיות שהן מכירות מרחוק מעולם הברנז'ה וההשקות ועכשיו במסגרת הכניסה והיציאה והכניסה שלהן לאח יצא להם יותר להתקרב ולדבר על החוייה המשותפת .כך או כך, לא נראה לי שהן באמת היו חברות, זה נראה לי יותר חברות של אין לי עם מי ללכת להשקה בואי נלך ביחד.
ואפשר לראות את זה לפי ההתנהלות שלהן בבית.
&nbsp

רינה 157

Active member
במירב יש משהו מאוד שתלטני והתעלקותי.... עד היום אני

לא מבינה את החיבור של סימה איתה.....

למעלה