צודקת יקרה, קחי רגע נשימה ותראי שזה לא נורא כל כך
תראי,
בפוסט שכתבתי בבוקר למחרת ההדחה,
כתבתי על סוף עידן התמימות. אז כן. מהרגע שבו סימה הודחה ע"י קומבינה של כל מיני קבוצות כאלה ואחרות כולל הקבוצה של מירב, הבנתי שההצבעות אינן יותר בעד מי שאוהבים אלא נגד מי ששונאים או ממש לא אוהבים או סתם רוצים לראות אותו בחוץ.
לכן, כשאני היום מסתכלת על הבית ועל מה הוא מביא לי בתור צופה מכורה,
ובלעדי סימה הוא נראה לי כמו בית אבות, אני לא רוצה לחשוב כיצד הוא ייראה
גם בלעדי מירב.
אז נכון, את צודקת בכל מה שאת אומרת לגבי מירב והתנהלותה כלפי סימה,
אך כאשר אני רואה שכל שונאי סימה המושבעים, שמו לעצמם מטרה להדיח
את מירב, כי לא משנה איך תסבירי את כל מה שקרה בבית בשבועות שקדמו
להדחה של סימה, הייתה שם בוקה ומבולקה, וכולם עשו שם טעויות, אבל
בשורה התחתונה מירב הייתה החברה שלה. גם בראיון כשסימה ישבה מול לירון ומול עופר שכטר היא אמרה שהיא רוצה שמירב תהיה הזוכה.
עכשיו, שלא תביני לא נכון,
אין לי שום סימפטיה למירב. אפילו לא טיפה. אבל אני לא רוצה שהיא תודח מחר כי הדחה של מירב זאת תהיה החותמת שההדחה של סימה הייתה מוצדקת ואביבית ואלי הם בעצם כוחות האור מול כוחות החושך וזה יהיה נצחון שלהם בנוק אאוט.
אז אין לי שום עניין להצביע למריה או לרועי
או לאדל או לדניאל ובטח שלא לעמוס.
אני צריכה פשוט לא לאפשר לאלי ולאביבית לחגוג עם יציאת מירב
כמו שאלי חגג עם ישראל ואביבית ברגע שסימה הודחה.
אם נכון להיום, המשחק מתנהל לא כפי שהיינו רגילים ומשאירים בבית את מי שאוהבים אלא מעיפים מהבית את מי שלא רוצים, אז גם אני אשחק לפי הכללים
החדשים.
ובעודי כותבת שורות אלה, על המסך מתנהלת מלחמת כריות. ממש מלבב.
מרתק. העיפו את סימה ובחוצות נשמעה שמחה וצהלה. בבית האח הגדול חזרו לגן הילדים ולטיול השנתי של כיתה ו'. האם זה מה שאני רוצה לראות? לא. ממש לא. אז את סימה אי אפשר להחזיר, אבל לפחות לא אתן להם את התענוג להדיח גם
את מירב ללא קרב.
בסופו של דבר, אם תחשבי טוב טוב, אולי מירב התנהגה לא יפה, לא חברי ולא פייר, אבל היא אהבה את סימה. ואת זה אי אפשר להגיד על אף אחד שנמצא כרגע בבית מלבד על מריה, אבל מריה היא ילדה שגם ככה לא סגורה על עצמה ובטח לא יכולה להוות משקל נגד לאלי ולאביבית. אז תחשבי על זה.