שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

zinioz

New member
ככה היא סוחבת אותו לתת לה יחס

זה לא עניין של "צריך דירבון בשביל לדבר איתה", יותר סוג של מניפולציה מצידה - כבר כמה זמן שרועי פורח בלעדיה וזה צורם לה כי היא רואה שהוא כבר לא מעולף עליה עד כדי דיכאון. אז היא מנסה לשחזר את המצב הזה, שאהוב עליה כ"כ וזה מה שהיא עשתה עכשיו.

mirym2

New member
רועי צריך לקבל צל"ש על הסבלנות שלו לדאונים של מריה

לפני כל הדחה היא נכנסת לסרטים!
ועם כל הצחוקים עליו כחופר יש לא מעט ,טעם בדבריו,(הוא נהנה מהתלות שלה בו-ככה משמיע ומראה את עצמו-היא נותנת לו במה והוא נותן לה תפקיד על הבמה )
מריה צריכה טיפול דחוף,לפני הכל שתטפל בנפש שלה -לא חסר לה כלום ואין לה כלום!
עצוב:(

zinioz

New member
לדעתי כל ההיסחבות שלו אחריה זה תוצאה של אור ירוק שהיא נתנה

לו, איזשהו איתות חיובי.. אם אנחנו ראינו את מבטי העליצות בעיניה בכל פעם שהוא נפל עם האהבה הבלתי אפשרית הזאת - אז כנראה שגם הוא ראה אותם.
מריה עשתה טעות אתמול - במקום להיות בוגרת ולהבין שההתרחקות/פריחה של רועי זה משהו חיובי בשביל שניהם, עכשיו לקראת סיום התוכנית - היא עושה מהלכים לגרור אותו שוב לסחרור כלפי מטה שהיה לו לפני מעל חודש. ילדותי ונואש מצידה.

mirym2

New member
לדעתי שניהם נאחזים בידיעה שכ"זוג" הם יגיעו לגמר.

אני מאמינה בחברות שלהם(הוא היחיד שם שנוח לה איתו באמת ),לא חושבת שיש התאהבות אמיתית.
וכן,
אני גם שמתי לב למבט מחוייך/מרוצה שלה כשהוא נכנס כעוס הביתה לאחר שצעקו לו משהו על מריה.

queenjane

New member
היא פשוט משתמשת ברועי הוא היחיד שכול היום סביבה היא יכולה לב

לבצע הצגות קורעות לב רק עליו
בדיוק כמו אביחי בעונה קודמת כששם אמר שנמעס לו שאביחי מושיב אותו למנולוג ומשתמש בשם כדי לדבר למצלמות אותו הדבר רק שהיא גם משחק לו ולבועז במוח ובלב ובעוד משהו בדרך

בדיוק אותן שיחות "עומק" ניסתה לעשות על חשבון טאי בהן היא רק אורמת שלמה רואים ה רק פרצוף יפה (כי ניתחת את עצמך למוות והאת מצטלמת כמו שאת מצטלמת בשביל המחמאות)

עולה בדרגת המניפולציות על הצופים. נופלת עוד יותר על

אי אמינות, בעיניי, אבל נתקענו עם הסיפורי חארטה האלה עד לגמר, לצערי.

mirym2

New member
לא מאמינה ב"התאהבות" שלהם

אולי יש משיכה מצד רועי(היא נראית 10) והיא נמשכת ל"ראש" שלו. זו דעתי:)

יונתנסקי

Well-known member
תקראי לזה איך שאת רוצה, אבל יש משהו ביניהם

אחרת הם לא היו סובלים זא"ז כל כך הרבה זמן....

mirym2

New member
נכון ,רשמתי שניהם חח

מזכירים לי משיכת חבל,פעם החבל אצלה ופעם אצלו

סומי5

New member
מריה - רועי. [איך אני יוצא ומפסיד את הכל]

אני מקבל דברים כפשוטם. אין כאן אסטרטגיה משותפת. רועי מרוויח ביושר את כל מה שנאמר על החוסר גבריות שלו. מריה מדוכאת באמת = אין בעיה. לא זרוקה במדבר. יש את אדל, מירב, שרוליק, אליאב....... מה אתה קופץ. אתה בס"ה מבחינתה במשבצת של ידיד. מריה מציגה = על אחת כמה וכמה אתה האחרון בכל המתחם כולל השומר בכניסה שצריך להגיע. אתה בטוח שאתה האביר על הסוס הלבן בפועל אתה יוצא סמרטוט רצפה משומש. בגילה מריה צריכה להבין שלכל צעד יש השלכות. רועי ידיד, אין בעיה. לא חייב לקפוץ לדום. מצידי , אין ספר קריאה, קח סידור שב ותיקרא פרק תהילים בצד השני, שתיראה אותך. אבל בשביל זה צריך כנראה אופי שלפחות כרגע אין לך. בדיוק כמו שכתבתי בבוקר, 1/2 חיוך, טעיתי, 1/2 פרצוף עצוב, ומה שהיה, הוא שיהיה. מבחינת מריה, כל אחד בחיים משתמש "בנשק" שיש לו.

zinioz

New member
יש בעיה בסאונד... כפילות של הסאונד עם דיליי

משהו זוועת עולם. הסאונדמן - מכה שנית.

רינה 157

Active member
אפשר לחשוב שאנחנו צופים בתוכנית בישול !!! ממש

זוועה כל היום מתעסקים במטבח במקום שהאח יפעיל אותם באיזושהי משימה ויהפוך
קצת את הבית.....
האח גם שכח שנשאר עוד חודש והוא לא סיים את תפקידו במשימת המטוס
המעופף....

efratit7

New member
מסתבר שזה תרגיל של רשת -זה עבד במשך שעה ועכשיו יש שם הודעת

הפניה לשידור החי באתר רשת

zinioz

New member
עלובים. שיחזירו את ציר הזמן לאתר המקרטע שלהם וזהו

אנחנו מתחננים להם על זה מתחילת העונה. מגיע להם כל אחוז רייטינג שנושר להם.

וואי איזה שיעמוםם... הפרסומות בלייב הרבה יותר מעניינות

לא יודעת למה אני עוד ממשיכה לראות את שרול דופק שניצלים
ואת אלי מעבד אותם עם פירורי לחם...
גם קולה של אביבית ברקע, גם לה משעמם... למרות הזכרים...
אז מה אגיד אני ואנוכי?

למעלה