שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

בקבוצה של סימה החליטו לתמוך במריה

לאחר יומיים שבהם ביקשו לא להצביע לאף אחד, היום פירסמו שמצביעים רק למריה ולא לאף אחד אחר. אז אוהדי מריה יכולים לשמוח כי למרות מה שחושבים, לסימה היו תומכים רבים. יחד עם הקבוצה של תמי זה כוח מאוד משמעותי למריה. אין ספק שהיא תגיע לגמר. אז מי צריך לפחד?

Shellpearl

New member
יופי, אני שמחה. אני רוצה שמריה תנצח.

לא נראה שזה יקרה, כי המשחק מכור לישראל.

אני לא מצביעה לאף אחד, ובכלל אני שונאת את הקבוצות

ברצינות,
אני לא אוהבת את ההשתייכות הזאת לקבוצה ולמסגרת
ובטח שלא מוכנה שאיזה מנהל יגיד לי למי להצביע או את מי להדיח.
אני מתגעגעת לימים התמימים של שפרה ואלירז כשהצבענו רק למי שאהבנו...

queenjane

New member
גם אני לדעתי זה מפגר להצביע בצורה עיוורת למתמודד שכול אחד יצ

יצביע למי שהוא רוצה אם או רוצה ולא כי איזה מודח או מפורסם אמר לו גם ככה העונה לא להיט אף אחד לא מעורר תחושה "שמגיע לו"

Shellpearl

New member
אני לא רואה את הקשר שלה עם רועי, או עם בועז כנצלנות,

אלא יותר כתלות/צורך. היא נראית בחורה לגמרי אמיתית. וישרה - אין בה טיפת מניפולטיביות, וחסרת ביטחון. והיא לגמרי לא חלולה - היא אינטליגנטית, רגישה ועמוקה. והיא האדם הכי "נקי", "טהור" בבית. היא לא דמות של מנצחת, אבל בהשוואה לאחרים מגיע לה. (ניצחון שלה יכול להיראות כזכיה מההפקר, כמו הניצחון של שי-מיקה).

Rhino78

New member
למה לא למירב ה"חברה הטובה" של סימה?

או שהחמצתי משהו? לא ראיתי האח מאז משדר ההדחה...

אני לא יודעת מה קרה בדיוק

אבל בראיון הראשון מול לירון ועופר שכטר היא אמרה שהיא רוצה שמירב תנצח, אבל אחרי יום שהיא הייתה בחיק המשפחה כנראה שאמרו לה דברים אחרים על מירב. אין לי מושג מה גרם לה להעביר את התמיכה שלה למריה.

עידMN

New member
הודעה הפקה בעניין הצבעות:

עוקבים יקרים, בעקבות פניות בנוגע להצבעות אנו מבהירים: ניתן להצביע עד 10 פעמים בלבד מכל פלטפורמה. במידה וסך ההצבעות שלכם נגמר בפלטפורמה מסוימת, לא תתאפשר הצבעה נוספת עד לסבב ההדחה הבא.
&nbsp
מוזמנים להמשיך להצביע באפליקציה או באתר >> http://bit.ly/2LnXLm4

Dindan8455

New member
מדוע לירון אמרה שניתן להצביע 10 פעמים בכל יום?

בכל יום או בכל אמצעי אחר (אפליקציה גוגל פייסבוק)
פעם מצליחה להצביע שוב ופעם לא

למעלה