ממש ממש ממש ממש לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יש כמוך המוניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
T toly7 New member 5/8/18 #22,646 ממש ממש ממש ממש לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יש כמוך המוניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
מ מיכמותק Member 5/8/18 #22,648 היא עושה לי עצבים!!!! וגם מכרה את אביבית בשביל מירב פחחחח מירה לא סופרת אותה
ר רינה 157 Active member 5/8/18 #22,658 זה שהיא מכרה את אביבית.... זה לא נורא..... אביבית מכרה אותה עוד קודם במחיר הגברים של הבית....
Y Yalush2 New member 5/8/18 #22,656 לא! גם אני לא. הביאו מחליפה למגי הבחורה לא שפויה למה היא רוטטת כל הזמן?
בוייאקה מאן Well-known member 5/8/18 #22,651 זוכרים שהייתה שמועה שמגי החליפה למריה את הכדורים? היש מצב שאדל לקחה מהכדורים של מריה בטעות?
Y Yalush2 New member 5/8/18 #22,659 אם היא הייתה לוקחת אולי זה היה פועל הפוך היא לא הייתה רוטטת וואו מה זה היה ?
T toly7 New member 5/8/18 #22,662 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יו אני צוחקת בקולללללללללללללללללללללללל רוטטת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יו אני צוחקת בקולללללללללללללללללללללללל רוטטת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בוייאקה מאן Well-known member 5/8/18 #22,670 זה הכדורים שהיא נתנה לטאי בשביל שיפרוש ואז למריה שבמזל לא לקחה אותם ועכשיו אדל לקחה ורואים שהיא מתחילה להשתגע כמו טאי
זה הכדורים שהיא נתנה לטאי בשביל שיפרוש ואז למריה שבמזל לא לקחה אותם ועכשיו אדל לקחה ורואים שהיא מתחילה להשתגע כמו טאי
בוייאקה מאן Well-known member 5/8/18 #22,701 יו תארי לך ההפקה מחליטה לתת לאחד מהצופים מליון שקל והם יבחרו בי? דיברתי על מגי היא באה אז שווה לדבר על מליון אולי גם יגיע
יו תארי לך ההפקה מחליטה לתת לאחד מהצופים מליון שקל והם יבחרו בי? דיברתי על מגי היא באה אז שווה לדבר על מליון אולי גם יגיע
בוייאקה מאן Well-known member 6/8/18 #22,768 עדין לא אבל ההפקה הזאת יותר איטית מאלי אקספרס אז יקח לזה כמה חודשים להגיע
בוייאקה מאן Well-known member 6/8/18 #22,776 אני מקווה שיש ריבית על איחור בתשלום לפחות שיעלה את הערך של הצ'ק
בוףףברכה Well-known member 5/8/18 #22,664 אלי ישראל אביבית..מדברים עם מירב?.. היא מדברת איתם?.. היו חילופי..נהמות..?.. מילה?.זריקת מצית על הרצפה?. סמולטוק?...מה יש לאכול?.תעבירי ת'סכין,?.. ..הוא לא בא לנחם אותי.., החברה הכי טובה שלי הלכה? .(שאלה שבתקציב לא נחשבת..)
אלי ישראל אביבית..מדברים עם מירב?.. היא מדברת איתם?.. היו חילופי..נהמות..?.. מילה?.זריקת מצית על הרצפה?. סמולטוק?...מה יש לאכול?.תעבירי ת'סכין,?.. ..הוא לא בא לנחם אותי.., החברה הכי טובה שלי הלכה? .(שאלה שבתקציב לא נחשבת..)