שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

בוייאקה מאן

Well-known member
מריה אמרה לו כמה וכמה פעמים שהיא חוזרת לבועז

ושהדבר היחידי שהיא לא בטוחה בו זה אם בועז יקבל אותה בחזרה
זה הסימן שאלה היחידי שיש לה
ובשיחה שלהם במשימת אירן הוא שאל אותה אם מה שהיא הרגישה עדין רלוונטי והיא אמרה שזה לא רלוונטי

מריה לא רוצה לצאת בוגדת

כי ראתה איך החדשים ראו זאת
בעין לא טובה, כאסטרטגיה חזרה
בה ואמרה שתחזור לבועז.
לדעתי, בועז אישר לה בשיחתם
להתחבר גם לגברים, כי אי אפשר
להתעלם מיופיה, אבל הוא לא ידע
לאן זה יתפתח.
&nbsp

בוייאקה מאן

Well-known member
אלי ואביבית בשבוע עשו כל מה שמריה ורועי עשו

שכבו ביחד במיטה ודיברו
החזיקו ידיים
דיברו שיחות אישיות וכו וכו
אביבית אמרה לפני ההדחה של סימה שאם אלי הולך היא גמורה והיא לא תדע מה לעשות עם עצמה
אז במה ההתנהגות שונה?

IZMERALDA8

New member
די עם השטויות מה מאוהבת ומה ואביבית=

חשבון פשוט ישראל מזגזג שוב לעבר מירב אסלאם- אליאב עסוק גם ליד מירב ומזגזג שוב אחרי ליל שישי הלבן שלו אתה-אדל מחקה את אביבית תוטל -התחיל נכון מהמשימה של צפון קוריאה- עמוס עסוק למען ההדחה כמו ישראל אליאב ודניאל שהיא לפעמים כן בורח הבורג אצלה ואז נזכרת אוי יש הדחה-לשמור על הפה, וזה המצב השבוע כמעט לבד אביבית וזה המצב שאלי עם לב טוב כמו בחזרה לאביבית לב טוב-לא הזכרתי את מריה ורועי פעם הוא צמוד למריה-ואז נזכר יש הדחה מתחיל לרצות את מירב ארי שהוא הלבין דברים עם אלי והבין שלמטבע יש שני צדדים, הבדיחה שאדל צמודה למירב בתמורה לניתוק מאביבית על פי צו של מירב חזרה על מזה חודש וחצי או אני היא בכול מיני ווריאציות שונות ומאוד כוחני- נגד אביבית, ואדל הפודל רואה את אלי בן חסותה של אביבית בגלל שהיא מנסה לעזור שלא במצבים דומים שהם עשו לו-החיבור זה בא גם שאנשים מבינים את חכמת החיים ולא רק רגישי, ונהפוך על הגנה פה מפני ריבים אדל בת חסותה של מירב-והשנייה מעריפה עד להקיא ומאוסה הזויה במלא מובן המילה אדל, ואין על אביבית ואלי כול האמת לפנים,וטוב לדבר לפעמים למצלמות מאשר לראות צלופח קרוב מקיש מוות ממנו אין נו טוב יש המבבה ,
אביבית מאוהבת באביבית כי טוב לה בלב הנקי ,

אוי בוייאקה היקר, תאמין לי שאני מכירה את הרומנים האלה

כל כך,
אז היא אמרה לו לא והוא מוכרח להישמע לה וללא,
אבל כל ההתנהלות שלהם לא דומה לחברות וגם לא לידידות
ולא משנה אם הוא אשם או אם היא נותנת לזה יד.
זה נראה כמו רומן אפלטוני כי אין כאן נשיקות ואין מגע מיני,
אבל רומן זה רומן גם אם מנסים להציג את זה כידידות או חברות.
זוג שלא נפרד לרגע אחד במשך יממה שלימה, מהנץ החמה עד השעות הקטנות של הלילה, זאת לא חברות. זאת לא ידידות. זה רומן לכל דבר ודבר ובגלל ההגבלה של הגברת, זה לא גולש מעבר לחיבוק פה ושם. אבל זה רומן.
אולי היא לא מבינה מה זה רומן,
אולי היא אהבלה, אולי היא סתומה? אולי היא מטומטמת?
הרי שנינו יודעים שלא. היא לא מטומטמת. לכן אני חושבת שהיא אסטרטגית ראשונה במעלה וכל הרומן הזה מבויים מאלף עד תו כי היא לא נמשכת אליו
והיא רוצה להתקדם במשחק עד הדקה האחרונה וכל האמצעים כשרים. ואם אתה שואל אותי, היא עובדת על כולנו בעיניים. אולי אני מרשעת, אבל אני לא מאמינה
לה בענייני רועי. היא אהבה את סימה, היא אהבה את תמי, היא אוהבת את הבנות, אבל רועי לגמרי הוא כלי המשחק שלה וכלי חזק מאוד כי הוא שומר אותה עדיין
במשחק. אם לא הסיפור שלה עם רועי היא הייתה עפה מזמן. יפהפיות גדולות ממנה עפו על ההתחלה.

לגמרי

מה המשמעות של רומן?
סיפור ארוך ארוך ארוך עם התחלה, אמצע וסוף.
לא חייב להיות בו סקס או מגע.

בוייאקה מאן

Well-known member
יש הרבה הגדרות לרומן

הבעיה שפה זה מערכת יחסים ארוכה
אבל הרבה מתבלבלים עם מערכת יחסים רומנטית
בגלל זה לקרוא לזה רומן מבלבל הרבה אנשים שלא מבדילים בין מערכת יחסים בין חברים למערכת יחסים של זוגיות

zinioz

New member
כתבת יפה! גם מעיין ואביחי היינו משוכנעים שזה מזויף

והנה בחוץ הם ביחד הרבה זמן, ואפילו שנפרדו - חזרו שוב להיות יחד. יכול להיות שאנשים בבית האח כ"כ מחשבנים למצלמות שזה מעוות את כל ההתנהגות שלהם ואז זה עובר אחרת לגמרי ממה שאמיתי קורה להם בפנים.
ואנחנו נשארים להתנצח על הפרשנויות של מראה עינינו...

למעלה