שרשור צהריים 2 היום ה-76 ב

toly7

New member
הצחקת אותי חצי מהסכום ילך למגי על מה את מדברת בכלל פחחחחח

היא תטען שבזכות ההתגייסות שלה הוא זכה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מסכן?????????????????? אנחנו המסכנים לא הוא

waspaloy

Member
הוא ראה האח הגדול ומנצחים מזרחים "עממיים" כמו ג'קי מנחם

וחשב שזה יעבוד אוטומטית גם לו. ההפקה צריכה לזהות ולהפסיק ללהק "עממיים" סתמיים ומשעממים כאלה כמו אליאב שלא עושים כלום חוץ מלהיות עממיים וחמודים ומתחת לרדאר עד לגמר. חבל שהוא תפס מקום של דייר שהיה יכול להיות מעניין ולהוסיף עניין עוד מתחילת העונה כמו אלי זרקה.

EREZG07

Well-known member
ביי ביי האח הגדול

אז לאחר שהעונה הנוכחית של האח הגדול כשלה סופית עם הדחתה של סימה אתמול ועזיבתה הפתאומית של תמי, ובכלל הריסת הפורמט ע"י רשת, לא נותר לי אלא לנטוש את הספינה הטובעת. למי שמרגיש כמוני, תזכרו שיש אחלה סדרות אחרות לצפות בהן כמו Castle Rock החדשה שמבוססת על הספרים של סטפן קינג, העונה השניה של סיפור פשע אמריקאי והעונה השניה של סיפורה של שפחה למי שלא הספיק. מבטיח לכם שאלו לא יאכזבו אתכם.

נכון שצריך קצת ריאלטי, ז'אנר שממילא הפך להיות לא רלוונטי בשנים האחרונות, אבל אני מאמין שקשת ירימו את הכפפה ויחזירו את זק לפורמט מרענן שיגנוב את ההצגה. אין מה לעשות. זק מעורר מחלוקת ככל שיהיה, יודע לעשות טלוויזיה. הוא יודע ללהק, לעורר אמפתיה אצל הצופים (אצלו סימה הייתה מקבלת זמן מסמך הרבה יותר מחמיא...), להשאיר דמויות חשובות בבית (לא היה נותן בחיים לתמי ללכת), ובעיקר לערוך ולייצר סיפור גם כשלא קורה כלום. אני מקווה שרשת תמנע מלעשות עונה נוספת. באמת. שפשוט יתנו לפורמט מנוחה ושקט כדי שנוכל להיזכר בימים הטובים של האח כדי שלתוכנית לא יקרה מה שקרה לאנטומיה של גריי.

queenjane

New member
חחח רשת לא למדה לקח רוצים לשפוך עוד כסף לעשות עונה וי אי פי

שתהיה באטח גם כושלת ויאבדו עוד כסף כי לוי אי פי גם משלמים יפה

אוריני3

New member
מה זה לא היה נותן לתמי ללכת? על חשבון הילד שלה ונפשו? תמי

נכנסה והצבירה בידיעה שאם תהיה בעיה כלשהיא עם שון היא תצא מיד וכך עשתה.
בשביל תוכנית טלוויזיה לפגוע בנפשה של בנה שזקוק לה? רק חלאה לא יקח בחשבון את הנזק. גם ככה אין להם משפחה ותמיכה. לא תמי ולא ההפקה היו מוציאים סתם אנשים.
מירב אצל זק לא היתה מגיעה אפילו לחצי.
זק בחיים לא היה מוותר על דמות כמו מגי על גבול חור האיזון. את שני הוא חיזק, החזיר לה מתמודדים שהלכו לחזק אותה ולגבש קבוצה דרכה. בזמן ששני בעטה והרסה בדברים הוא כל היום חיזק אותה בחדר האח וגרם לה לצאת נגד כולם. היא אמרה לו לא ויתרת עליי.
את זק עניין הרייטינג והתוכנית בלבד ולא האנשים ונפשם עד כדי להביא להם כדורים.
בעונה הזאת מוותרים לאנשים ונותנים להם לצאת כי קודם האדם לפני התוכנית.
סימה לא היתה צריכה לצאת אתמול אבל את זה גרמו כל מנהלי הקבוצות והנספחים שלהם שמצביעים כנגד ולא בעד.

יונתנסקי

Well-known member
ברור שעדיף היה שיורם זק יעשה את האח

ונכון שאני לא מתמצאת בכל המקח והממכר בין אנדמול לזכיינים, אבך לא נראה לי שזה נפתח-נסגר כמו ריצ' רץ' פעם לקשת ופעם לרשת....

אוריני3

New member
לא אהבתי את הראיון עם סימה בוואלה.חבל שכל מה שהיא נשענת עליו

הוא היותה נשואה (פעמיים). מי בכלל מחשיב מישואים היום ואת הרבנות המסריחה והאינטרסנטית? זה מדד להצלחת זוגיות?
ואת חזרתה שוב ושוב על היותה אמא לילדים. ומה עם אלה המוגבלים גופנית בהבאת ילדים? או טכנית שזקוקים לפונדקאות או מעדיפים כלל לא להביא ילדים.
היום בזמן שהעם דורש שוויון לכל אחד והממשל מונע זאת לא צריך לנפנף בזה.
יש אוכליוסיות שלמות שמביאות ילדים בכמויות בגלל מסורת ונורמה.
אגב, היא מאוכזבת מישראל שלפחות היה כנה איתה והוידע להם שהם אאוט.
ביום שישי היא דיברה עם אליאב ואמרה לו שלא משנה מה הוא יעשה לה היא תמשיך לאהוב אותו אבל כשיצאה אתמול והבינה שהודחה גם בגללו היא לא טרחה לתת לו חיבוק, מה שאפילו לאלי עשתה.
חבל שמהאכזבה שלה היא סותרת את עצמה. אביבית שיחקה מלוכלך? הרבה פחות מלוכלך מחברה שלה הכנה, האמיצה והטובה מירב.
חבל שיכלה לתת דוגמאות טובות יותר ונדבקה למעמד הנשואה פלוס ילדים.

בוףףברכה

Well-known member
קראתי איזה ראיון שלה.."ישראל החבר הכי טוב שלי"...

מאליאב..שעבורה הוא היה תמיד ...הזוכה של העונה..
היא לא מאוכזבת...

היא מאוכזבת מזה ..ש..
ישראל מאוכזב.. ממנה...

ronsil

New member
היא בטח עייפה מהטיסות לקוריאה...אוגרת כח לטיסה חזרה למיאמי

חוזרת לשתיקה של ה40 שנה, לא פשוט

ronsil

New member
היא תמשיך לכנות את שרוליק בוגד ואת אליאב חבר

למרות שאליאב העמיד אותה, מריה ואת לירון החברים הטובים שלו להדחה...

טוב שהלכה, חבל שלא מוקדם יותר

אוריני3

New member
היא כל כך לא מאוכזבת מאליאב שביציאה היא סירבה לחיבוק ממנו.

למרות שביום שיש היא אמרה לו במטבח שוב מפורשת שלא משנה מה הוא יעשה לה היא חברה טובה שלו ואוהבת אותו מאוד ותמיד תאהב אותו.
אני יכולה להבין שהיא אבסולוטית באהבות שלה, לא יכולה להבין את זה שהיא משנה דיעות ומילים כל הזמן.

יונתנסקי

Well-known member
"מה שאני השגתי כל החיים את לעולם לא תשיגי"... פחחחחח

זה לאביבית
מה השגת ? 2 בעלים, 3 ילדות... איזו עליבות...

טוב שהלכה, אפילו עכשיו בשחזור אני מתגחגכת...

"אני טהורה ואתה בוגד"...איזה שטויות....

"באתי להחזיר לעצמי את סימה"
ובטוח שהדרך הטובה ביותר לעשות זאת זה מול המוני בית ישראל.

החץ5

New member
מה שבטוח השיגה יותר מאביבה... מה יש לאביבית חוץ מהיופי

ומלעקוץ גברים?! שום כלום! עובדת בלהעלות סרטוני פורנו כל יום שני וחמישי.

סומי5

New member
בנושא הזה, עדיף לשתיהן לשתוק. כל אחת והארון שלדים שלה,

והגורל יכל להיות הפוך בייניהן. זו לא חכמה לנפנף מה הישגתי. לא קיבלת נובל בפיזיקה. מה גם שח"ו ברגע, החיים יכולים להתהפך. כך שעדיף בנושא הזה שתיקה לשתיהן.

יונתנסקי

Well-known member
השגתי בעל וילדים. זאת סיבה להתהדר בה ?

כל יֶנטֶה טרנטֶה משיגה בעל וילדים...

כתבתי ספר
ציירתי ציור
הצלתי פצועים תחת אש
קיבלתי נובל (כמו שכתבת).....

ניחא.
האם לפחות פירנסה את עצמה ?

יש לי ילדים. ביג דיל.. לכל אחד יש, אם הוא רוצה.

למעלה