אדל גומרת אותי מצחוק. בחורה מדליקה לגמרי לאדל ויעזוב למריה רשע   חחחח
R Rain04 New member 23/8/18 #31,825 אדל גומרת אותי מצחוק. בחורה מדליקה לגמרי לאדל ויעזוב למריה רשע   חחחח
בוףףברכה Well-known member 23/8/18 #31,831 ישראל עכשיו גם פתח לה...היא רצתה לדעת מה יקרה ביום..שבת יצא לה..מזמור לדוד..יום.... .. הודיה לה'.... היא נרגעה..
ישראל עכשיו גם פתח לה...היא רצתה לדעת מה יקרה ביום..שבת יצא לה..מזמור לדוד..יום.... .. הודיה לה'.... היא נרגעה..
R Rain04 New member 23/8/18 #31,836 כן ואביבית אמרה לה הוא לא קורא עד הסוףףף תביאי אני אפרש לך כמו שצריך
מ מסקרפונה1 New member 23/8/18 #31,814 שרול : "מקצוע בפ'.... פורץ..." פדיחה... כל פוק שלו נחשב ע"י צבאו כריח שושנים....
מ מיכלוש113 New member 23/8/18 #31,815 צבא האמת של ישראל נחשף.(ראיון בלעדי) אותה קבוצה של שי חי ואותה קבוצה ממנה הגיע הפוסט הקורא לבחור ברועי
צבא האמת של ישראל נחשף.(ראיון בלעדי) אותה קבוצה של שי חי ואותה קבוצה ממנה הגיע הפוסט הקורא לבחור ברועי
י יעל5000 New member 23/8/18 #31,868 יפה.כל הכבוד לו. הכל בשם האהבה אמר קרידוס. לפי מה שהבאת קודם, מיכל. לא כל המנהלים שם מבינים את זה ככה. שיהיה. בגדול תמיכה חשובה לישראל.
יפה.כל הכבוד לו. הכל בשם האהבה אמר קרידוס. לפי מה שהבאת קודם, מיכל. לא כל המנהלים שם מבינים את זה ככה. שיהיה. בגדול תמיכה חשובה לישראל.
י יונתנסקי Well-known member 23/8/18 #31,828 איזה פרופורציות ? מיתרי הקול שלה הם כמו של שלושה לוחמי סומו. זו אחת הסיבות שאנ י לא יכולה לסבול אותה, למרות שיש בה פה ושם כמה דברים טובים. אגב, גם ישראל עמד על כך שגם כשהיא מדברת - היא צועקת... זוועה !!!
איזה פרופורציות ? מיתרי הקול שלה הם כמו של שלושה לוחמי סומו. זו אחת הסיבות שאנ י לא יכולה לסבול אותה, למרות שיש בה פה ושם כמה דברים טובים. אגב, גם ישראל עמד על כך שגם כשהיא מדברת - היא צועקת... זוועה !!!
י יונתנסקי Well-known member 23/8/18 #31,832 לא מצליחה לעבור את מחסום הקול. נהדפת לכן לא מגיעה לאישיות.... לדעתך, מי שקיבל ממנה תרומת מח עצם, קיבל גם מתכונותיה ???
לא מצליחה לעבור את מחסום הקול. נהדפת לכן לא מגיעה לאישיות.... לדעתך, מי שקיבל ממנה תרומת מח עצם, קיבל גם מתכונותיה ???
R Rain04 New member 23/8/18 #31,835 חבל שאת לא מצליחה עם המחסום מאמינה שהנתרם לא מקבל תכונות מהתורם אבל לכי תדעי צריך לשאול את הנתרם אם קולו השתנה מאז
חבל שאת לא מצליחה עם המחסום מאמינה שהנתרם לא מקבל תכונות מהתורם אבל לכי תדעי צריך לשאול את הנתרם אם קולו השתנה מאז
S skini02 Well-known member 23/8/18 #31,866 כמה שאני זוכרת מה שהובטח לאביבית אם היא זוכה היא לא מקבלת את הכסף עבור הפעמיים שנכנסה . אז תגיעו למסקנה מי יקח את הפרס
כמה שאני זוכרת מה שהובטח לאביבית אם היא זוכה היא לא מקבלת את הכסף עבור הפעמיים שנכנסה . אז תגיעו למסקנה מי יקח את הפרס
Q queenjane New member 23/8/18 #31,839 איך פספסתי את כתבה הזאת על מריה? [URL]http://tmi.maariv.co.il/celebs-news/Article-657744[/URL]
בוייאקה מאן Well-known member 23/8/18 #31,844 כי האבא החורג שלה כבר אמר שהכתבה לא נכונה אז הפסיקו להפיץ אותה
בוייאקה מאן Well-known member 23/8/18 #31,853 הוא הגיב על זה בפייסבוק גם הפוסט שטוען את זה מהפייסבוק ויותר מזה שבוע לפני הייתה כתבה של אותה כתבת על זה שאמא שלה רוצה לעשות תיקון אם אין מה לתקן למה צריך לעשות תיקון?
הוא הגיב על זה בפייסבוק גם הפוסט שטוען את זה מהפייסבוק ויותר מזה שבוע לפני הייתה כתבה של אותה כתבת על זה שאמא שלה רוצה לעשות תיקון אם אין מה לתקן למה צריך לעשות תיקון?
Q queenjane New member 23/8/18 #31,861 התיקון בלי קשר בגלל שהן לא קרובות לא בגלל שהיא אמא רעה ומתעל ומתעללת