שיהיה מהר
א אוריני3 New member 23/8/18 #30,942 מרי יקרה, כל שאת צריכה לעשות זה לא לחשוב, לדעת, להמר, להאמין, לקבל מידע ובעיקר לא צכתוב שהוא עף. ככה הוא יעוך
מרי יקרה, כל שאת צריכה לעשות זה לא לחשוב, לדעת, להמר, להאמין, לקבל מידע ובעיקר לא צכתוב שהוא עף. ככה הוא יעוך
Maybe Mary Well-known member מנהל 23/8/18 #30,947 נראה לך ? אני כבר לא מהמרת,בוייאקה יערוף לי ת'ראש אני מפחדת
א אוריני3 New member 23/8/18 #30,952 מרי יקרה, כל שאת צריכה לעשות זה לא לחשוב, לדעת, להמר, להאמין, לקבל מידע ובעיקר לא צכתוב שהוא עף. ככה הוא יעוך
מרי יקרה, כל שאת צריכה לעשות זה לא לחשוב, לדעת, להמר, להאמין, לקבל מידע ובעיקר לא צכתוב שהוא עף. ככה הוא יעוך
בוףףברכה Well-known member 23/8/18 #30,926 אני רואה סימה..באה..לסגור חשבונות... טעונה על ישראל...ממורמת
בוףףברכה Well-known member 23/8/18 #30,943 במקרה של מירב.קילוף עור..או..פילינג עמוק.... מגרפה.. ...מברשת ברזל.... ..בהישג- יד.. גם פתרון... .... אפיפן... II==ןוןוןוןוןוןוןוןןוןוןוןון>-----
במקרה של מירב.קילוף עור..או..פילינג עמוק.... מגרפה.. ...מברשת ברזל.... ..בהישג- יד.. גם פתרון... .... אפיפן... II==ןוןוןוןוןוןוןוןןוןוןוןון>-----
ג גונריל New member 23/8/18 #31,024 הברברים לא פרייארים הצנון חביבך החידי שחטף ממנה אבל להוציא ממך מילה טובה
מ מלאך רזיאל 11 New member 23/8/18 #31,490 להוציא מילה טובה ממני הוצאתי למי שאני אוהבת,שרוליק אביבית חטף ממנה שקרים מרוע קנאה שנאה בגלל שהודחה.
הצודקת11 Well-known member 23/8/18 #30,931 איכס מירב הרעה....כועסת על אדל כי היא מדברת עם אביבית בחורה שתלטנית....רכושנית.....קנאית.
הצודקת11 Well-known member 23/8/18 #30,946 חחחח אדל ממש פוחדת מימנה.....וואלה אדל צריכה לבקש רשות ממירב לדבר עם אביבית.....מירב בלתי נסבלת....הקנאה שלה עוברת כול גבול.
חחחח אדל ממש פוחדת מימנה.....וואלה אדל צריכה לבקש רשות ממירב לדבר עם אביבית.....מירב בלתי נסבלת....הקנאה שלה עוברת כול גבול.
מרגוליקו Well-known member 23/8/18 #30,956 אדל הביאה את זה על עצמה   עם הליקוקים הבלתי פוסקים למירב וההידבקות אליה....